Partyflock
 
­ Nederland

18 hrs festival
Eerste namen zijn bekend en start early bird verkoop

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 8 juli vindt editie nummer 7 van 18hrs Festival plaats. Het festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren! Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 in de ochtend gaat het los op verschillende podia op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal in het havengebied van Amsterdam.

De eerste namen van de line-up zijn bekend
De trouwe fans weten dat ze van 18hrs Festival een uitgebalanceerde line-up kunnen verwachten, bestaande uit binnen- en buitenlandse house- en techno-namen. Dit jaar doen we daar nog een schepje bovenop! De complete line-up en de stage-indeling moeten we nog even voor ons houden, maar we kunnen wel alvast de eerste namen aankondigen.
→ En wat voor namen!

Benny Rodrigues b2b De Sluwe Vos
Cari Lekebusch
Darius Syrossian
Ferro
Gary Beck
Jay Lumen
Juan Sanchez
Low Steppa
Paul Ritch
Route 94
Stranger
The Advent live

Early Bird verkoop start donderdag 26 januari om 18:00 uur
De verkoop van de Early Bird tickets start op donderdag 26 januari, en hoe kan het ook anders: om 18:00 uur! De eerste tickets worden verkocht als Super Early Birds en kosten maar €27,50 (ex. presale fee). Deze zijn verkrijgbaar op 18hrsfestival.nl. De Early Bird tickets kosten €33,50. Voorgaande jaren verkochten de Super Early Bird tickets razend snel uit. Zorg dus zorg dat je om 18:00 uur klaar zit!

Bekijk hier de trailer:


Meer info?
18hrsfestival.nl
Facebook