Partyflock
 
­ Nederland

Leden rapgroep SFB blijven vastzitten in Suriname

gepubliceerd door , op
Leden rapgroep SFB blijven vastzitten in Suriname
12 november 2016
ArtiestSFB
De zaak tegen de drie rappers uit Den Haag die in Suriname terechtstaan voor ontucht, gaat over twee weken verder. In de tussentijd blijven de leden van rapgroep Strictly Family Business (SFB) vastzitten.
De rechter wees donderdag opnieuw een verzoek van de verdediging af om hen vrij te laten. Het risico dat ze de benen zullen nemen is volgens de rechtbank te groot.

Tijdens de volgende zitting gaan de getuigenverhoren verder. Getuigen hebben tegenstrijdige verklaringen afgelegd en daar moet opheldering over komen.

Beelden
Justitie in Suriname beschuldigt de rappers ervan dat ze in 2015 seks hadden met een toen vijftienjarig meisje en beelden daarvan verspreidden. Alleen de jongste verdachte, bandlid Kaene Marica (KM) die destijds zeventien was, erkent dat hij seks had met het meisje. Volgens zijn advocaat was sprake van gewoon seksueel contact tussen minderjarigen en is niets strafbaars gebeurd.

Strictly Family Business bestaat in totaal uit vier rappers: Frenna, Jandro, Priceless en KM. Advocaat Humphrey Schurman meldde eerder dat er geen bewijs is dat Frenna en Priceless zich schuldig hebben gemaakt aan seks met een minderjarige of aan het maken en verspreiden van een video.
Bron: Nu.nl

3 opmerkingen

Beter blijven, ze er ook .
Die zaak van hun gaat niet rap dat is een ding dat zeker is:)
laatste aanpassing
Artiest Exodus
. Volgens zijn advocaat was sprake van gewoon seksueel contact tussen minderjarigen en is niets strafbaars gebeurd

Is dat niet alsnog strafbaar ?.