Partyflock
 
Nieuws 2014
­ Nederland
Vreedzaam betekent letterlijk: vredelievend, kalm, rustig, vredig, bedaard, gerust of geweldloos. Dat de bezoekers van club M-Bia, in het oosten van Berlijn, in de nacht van 6 op 7 februari vredelievend met elkaar een feestje zullen bouwen is zeker. Echter zullen de early 909 kicks en de zware techno beats deze nacht allerminst rustig voor je oren zijn.
TIKTAK NYE in de Heineken Music Hall in Amsterdam is uitverkocht op enkele VIP tickets en VIP tables na. Voor de editie in Zoetermeer zijn nog kaarten beschikbaar. Met het vroegtijdig uitverkopen van de Heineken Music Hall, is de rush op kaarten voor de SilverDome nog groter geworden. Haal dus snel je tickets!
Line-up HARDFEST 2015 bekend
vrijdag 5 december 2014
Soms zijn er van die momenten dat er geen ruimte is voor twijfel en dat je gewoon door moet pakken! Dit is één van die momenten, op Koningsdag 2015 is Enschede de hoofdstad van hardstyle Nederland en verzamelt de top van Nederlandse hardstyle scene zich op Hardfest! Jij hoort daarbij te zijn om de onderstaande reden. Met grote trots presenteren ze de line-up van HARDFEST - Kingsday Chaos 2015!
Het moet makkelijker worden om festivals te organiseren in Amsterdam, vinden VVD en D66. Daartoe willen de partijen een einde maken aan de verschillen tussen stadsdelen bij de vergunningverlening. Organisatoren die al jaren hun best doen om in samenspraak met de buurt een festival te organiseren verdienen dat. Ook moeten organisatoren die het er al een paar jaar goed vanaf brengen, makkelijker een meerjarige vergunning kunnen krijgen.
Sinterklaas vier je dit jaar met Supersized samen, waarbij de line-up is gevuld met alleen maar dikke namen. Het is bijna zaterdag, het heerlijk avondje dat je tijdens de Freestyle Special feesten mag. Er zijn nog een aantal dingen die je vooraf dient te weten, zodat je geen niets kunt vergeten. Dus reis je zaterdag af naar het Zuiden van het land, lees dan de laatste informatie in dit bericht goed door zodat je niet bij het verkeerde feestje belandt.
Hiernaast zijn er in 013 een aantal cadeaus te vinden, waarmee jij het Sinterklaas-gevoel nog meer zult ondervinden!
Hall of Hardstyle
zondag 9 november 2014
De tweede editie van Hall of Hardstyle vind plaats op 15 november 2014 in de Hall of Fame in Tilburg. En voor maar 5 euro ben jij erbij! Na de succesvolle eerste editie in april dit jaar wordt het ook deze keer weer een lekker stampfeestje!
Juice elke vrijdag in Escape
woensdag 5 november 2014
In de zomer van 2014 streek Juice neer in Escape Lounge en vanaf dag één was het een succes. Juice bestaat echter al acht jaar met edities Paradiso, The VIP Room en natuurlijk waar het allemaal begonnen is, in de inmiddels gesloten Sinners/Club Home. Na drie maanden werd het tijd voor Juice om binnen de Escape door te groeien en naast de Escape Lounge ook de Escape Studio op de laatste vrijdag van de maand erbij te programmeren. Wat je kunt verwachten in de twee area's bij Juice kan je hieronder terug vinden.
Woensdag 31 december zal Mr. Polska samen met zijn Nouveau riche familie, zijn muzikale vrienden en duizenden bezoekers knallend het nieuwe jaar in gaan in het Klokgebouw in
Eindhoven. Op 1 januari zal Eindhoven niet meer hetzelfde zijn als o.a. Vato Gonzalez, Billy the Kit, Psyko Punkz, La Fuente, Jebroer en natuurlijk Mr. 'Nouveau Rave' Polska hun ding hebben gedaan.
Parkhotel invites Rotterdams talent
zaterdag 1 november 2014
Op vrijdagavond 7 november is er de eerste afterwork borrel in de nieuwe bar van het vernieuwde Bilderberg Parkhotel. Locale DJ's Ben Fresh en Hollywood & Vine zorgen voor de muziek in een sfeervolle omgeving. Parkhotel Invites is een terugkerend event dat de komende maanden vaker plaatsvindt in de nieuwe bar van het hotel en wordt georganiseerd door Job Smit en Marc Nolte.
'Here we go again!' Net bijgekomen van de jaarwisseling, met de champagne en oliebollen nog vers in het geheugen, staat de eerste Pussy lounge van 2015 weer voor de deur. Op zaterdag 3 januari trek je de lijn van Oud & Nieuw moeiteloos door in Utrechtse Central Studios met de New Years Resident Rumble.
Thrillogy · latest info
maandag 20 oktober 2014
De drie hallen van de Jaarbeurs in Utrecht worden momenteel klaargestoomd voor aanstaande zaterdag, want dan zal Thrillogy 2014 hier plaatsvinden. De drie hoofdartiesten: Psyko Punkz, Frequencerz en Tha Playah beginnen de spanning steeds meer te voelen, maar zijn er inmiddels helemaal klaar voor om jou een nacht compleet uit je dak te laten gaan! Ze doen dit samen met hun zorgvuldig samengestelde support line-up en hebben allemaal een aantal primeurs en verrassingen voor jullie in petto. Hiernaast gaat aanstaande zaterdag de Wintertijd in, waardoor je een uur langer kunt genieten van drie totaal verschillende muzikale belevingen. Tot zaterdag!
Het jaarlijkse Halloween Hairball verkleedfestijn is op vrijdag 31 oktober terug en dit keer is het circus afgereisd naar Paradiso Noord - Tolhuistuin! Laat je baard groeien, plak een snor op je bovenlip en zet de wildste pruik op die je kunt vinden. hoe hariger hoe beter!
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging van een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Zoetermeer als Amsterdam plaatsvindt.
15 t/m 19 Oktober 2014, zal alweer het 9e jaar worden dat Studio 80 deelneemt aan ADE. Belangrijk voor het nieuwe team van Studio 80 - bestaande uit Tessa Nijdam, Pieter Willems en Xander Koster - is dit jaar vooral dat het ADE-programma duidelijk weergeeft waar de club nu voor staat. De focus ligt op een breed scala aan labels, die gezamenlijk een goed beeld geven van de nieuwe richting die Studio 80 is ingeslagen. Vijf dagen, zes evenementen, tien labels en een nieuwe Studio 80 koers.
In het weekend van Amsterdam Dance Event, van 16 t/m 19 oktober 2014, zendt Q-dance voor de 2e keer de Harder Styles Top1000 uit op Q-dance Radio.
Op woensdag 15 oktober keert Reboot van Nicky Romero eindelijk weer terug naar Nederland en trapt Nicky Romero officieel het jaarlijkse Amsterdam Dance Event af. Reboot maakte vorig jaar haar debuut tijdens de Miami Music Week en was binnen ettelijke minuten uitverkocht. Sindsdien zijn er nog vijf succesvolle edities geweest en is het nu tijd voor Reboot om terug te keren naar Nederlandse bodem, voor de grootste editie tot zover.
Van 22 tot en met 24 augustus zijn er verschillende (muzikale) activiteiten in een speciale Feesttent Aan de Koeberg. De vrijdag is volledig ingeruimd voor dance met de volgende line-up: Ruud Peeters, The BeatBrotherz, Girls Love DJs, Vato Gonzalez & MC Tjen en Thera.
Je kunt het eigenlijk niet gemist hebben: de ALS Ice Bucket Challenge. De opzet is hetzelfde als het onlangs nog populaire 'necknomination': Je wordt via social media genomineerd om binnen 24 uur een emmer ijswater over jezelf heen te gooien, dat te filmen en te delen. Vervolgens nomineer je weer anderen die je uitdaagt hetzelfde te doen. Wie het niet doet, wordt geacht 75 euro aan de ALS Association doneren. Inmiddels zijn het niet alleen vrienden die elkaar nomineren, maar ook acteurs, zakenlieden en nu ook dj's zijn druk bezig elkaar te nomineren.
Armada Music blaast met nieuwe logo's en nieuw labelartwork nieuw leven in twee oude labels en introduceert in de vorm van Armada Deep een nieuw label. De eerste releases op de labels zullen 1 september verschijnen.
Op zaterdag 23 augustus slaan Luminosity Events en Solarstone met zijn wereldwijde Pure Trance beweging de handen opnieuw ineen en nodigen ze jou uit voor een intens strandfeest bij Beachclub Fuel in Bloemendaal. Dit jaar zullen de artiesten zullen nog langere sets hebben, zodat elke dj zijn eigen verhaal kan vertellen en je mee zal nemen op een unieke reis. Geen korte festivalsetjes met altijd dezelfde hitjes, maar 5 topartiesten in maar liefst 11 uur!
Zie en spreek jij je vrienden nog wel net zo vaak als vroeger of ga je net zoals toen nog wel eens met die hele groep naar een leuk feest? Mede door het digitale tijdperk gaan de sociale contacten over social media en om te weten hoe het met jou gaat wordt je online gevolgd. Hoe zou het zijn om met al je vrienden eens een lekker avondje te kunnen feesten. Free2party wil daar een steentje aan bij dragen om jullie in real live weer bij elkaar te brengen en daarom komen ze met de volgende unieke actie!
Eindelijk freestyle in Gebouw T
woensdag 13 augustus 2014
Focus Events slaat de handen ineen met freestyle-koning Dr. Rude! Club Freestyle staat voor staat voor een knettergezellig, exclusief en beestachtig sexy feest. De beste freestyle dj's en helden uit het hele land zullen je op een doldwaze reis nemen door de geschiedenis van de dance.
Op zaterdag 9 augustus mag Toffler de Siberische technomuze Nina Kraviz in de tunnel ontvangen! Als zangeres, producer en dj is ze een van de meest invloedrijke verschijningen binnen de hedendaagse underground scene.
Salsa Breeze op het strand
dinsdag 22 juli 2014
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation de latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach. Een uniek partyconcept in het zonnige zuiden. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier area's met de allerbeste urban en latinmuziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Rotterdam Outdoor is een initiatief waar al lang over gesproken werd. Het idee voor een leuke en luchtige ode aan de havenstad ontstond in de Maassilo. RAAK! Events organiseert hier veel evenementen en samen met de Maassilo vonden zij dat het tijd was voor een nieuwe stap. Dit jaar bestaat de Maassilo tien jaar en dit is dus alleen maar meer reden om het plan door te zetten. Halve maatregelen gaan er niet genomen worden, er zullen 5 area's komen op een fenomenale plek in Rotterdam.
Fans van Ferry Corsten kunnen zaterdag 6 september van 15:00 tot 00:00 hun hart ophalen! Deze muzikale held zal namelijk voor zijn enige Nederlandse optreden deze zomer neerstrijken bij het stijlvolle Beachclub Fuel in Bloemendaal aan zee. Tijdens Ferry Corsten on the Beach zal 'the big man himself' sinds een paar jaar weer een knallende set van meerdere uren draaien!
Frozen stands for making memories, crazyness, dance till the early morning, laughter, frozen toughts, wonderful life, love, happiness...Frozen stands for you!
Bella's Bubbels entertainment presenteert zaterdag 2 augustus tijdens de Gay-pride Amsterdam voor het eerst de exclusieve Kings & Queens Party in evenementen locatie Undercurrent in Amsterdam.
Niks te doen tijdens het komende zonovergoten Pinksterweekend? Kom dan op zaterdag genieten van lekkere technobeats bij Beachclub Elements in 's-Gravenzande.
Wie de start van de zomer niet wil missen, komt 20 juni naar Gouda. Die avond organiseren horeca en ondernemers uit het Gouwehavenkwartier voor het eerst een openlucht loungeavond in festivalsfeer. Tijdens deze avond aan het begin van het 'Gouda Waterstad'-weekend serveren de restaurants in walking-dinnerstijl hun zomerspecialiteiten en drankjes. Op drie podia presenteren DJ's het muziek thema lounge (café del mar), spelen bands uit het Goudse funky, pop en jazzy muziek.
Twitter overweegt om muziekdienst SoundCloud over te nemen. Dat meldt technologiesite Recode. Via SoundCloud kunnen gebruikers zelf audiobestanden uploaden en online verspreiden. De geruchten rondom de deal zijn op basis van bronnen bij zowel Twitter als SoundCloud, zo meldt Recode. Dit zou de duurste aankoop van Twitter ooit zijn.
Ook voor het eerste editie van Fascination in Rodenburg wordt er goed uitgepakt met top dj's, een gratis welkomstdrankje en over de avond heen kun je ook nog genieten van vers fruit, ijsjes en snoep. Naast de mainstage zal er een tweede area, de lounge, tot jullie beschikking staan. Drie zalen om samen heerlijk te feesten dus!
Op donderdag 29 mei zal ALDA wederom een nieuwe editie van Citymoves Den Bosch organiseren. Het dancefestival, dat ook dit jaar op de Pettelaarse Schans plaatsvindt, zal plaats bieden aan drie podia in totaal. Hier kunnen bezoekers op Hemelvaartsdag van 13h00 tot 22h00 gaan dansen op- en genieten van de allerbeste dance beats van dit moment.
Een grime rave in Rotterdam, gewoon omdat het kan. Op 7 juni wordt dit een feit en lanceert het Rotterdamse label Progressive Intelligence Records met trots een nieuw evenement dat vooral in het teken zal staan van.juist, grime!
Deze maand komt er weer een Brainwash XXL aan om tot het ochtendgloren door te feesten! Ideaal als afterparty van een goed festival. En dan lekker afteren op het strand de dag erop. Kortom het zomerseizoen zit eraan te komen en het wordt plaatselijk heet aan het Rembrandtplein met een verfrissend deephouse buitje bij HouseRules!
Armin van Buuren is nog zeker twee jaar op 538 te horen met zijn programma A State of Trance. Tijdens 538Koningsdag in Breda heeft de dj vlak voor zijn optreden z'n handtekening gezet onder een nieuw contract.
Trailer release Dominator
donderdag 1 mei 2014
The signs of a horrifying movement terrify the primitive souls.
Nothing can stop the march towards...Dominator - 'Metropolis of Massacre'.
Check the trailer here!
De kroon op het werk van alle festivals. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Dance the day away in de paradijselijke tuin van Paleis Soestdijk, omringd door 170 ha bos. 12inchCity organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 juni het Monarck festival op het echte Paleis Soestdijk. Vergeet al het andere; dit wil je niet missen!
Ladies & Gentlemen, onze koning is jarig en dat moet gevierd worden en wel op de allereerste Koningsnacht op vrijdag 25 april met Be Famous in De Loft XL te Hengelo! Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit, het is een lifestyle. Be yourself... Be Famous!
Amsterdam maak je klaar voor Soixante Neuf op zaterdag 10 mei in Arena te Amsterdam! Ondanks dat Soixante Neuf voor uitverkochte zalen zorgt in Eindhoven, Breda, Hengelo, Groningen & Utrecht blijft er geen andere editie dan de editie in Amsterdam. Daar waar alles is begonnen zo'n 11,5 jaar geleden. De organisatie is dan ook druk bezig om er een onvergetelijk spektakel van te maken! Geloof dit: 'je wilt deze editie niet missen!' Dus zet het in je agenda, zaterdag 10 mei Soixante Neuf in Arena te Amsterdam.
Alle 16 acts zijn er helemaal klaar voor om aanstaande zaterdag de battle arena van Knock Out te betreden. Tijdens 8 zinderende battles zullen zij hun tegenstander tot het uiterste drijven om hem K.O. te krijgen; hierbij zal het er niet mild aan toe gaan! Natuurlijk zijn er nog wel een aantal praktische zaken die handig zijn voor jou als bezoeker om te weten. Je leest ze in dit bericht. Tot zaterdag tijdens de Battle for Glory!
Na het succes van de eerste editie in november 2013 keert Vingt-Cinq op 15 maart terug naar De Lichtfabriek.
Lineup Flirterz 1 maart bekend
vrijdag 14 februari 2014
Na inmiddels een paar sensationele en uitverkochte edities in The Sand en op 't heilige strand van Bloemendaal in 2013, lijkt de uitdaging om een stap verder te gaan in 2014 groter dan ooit! Pak je agenda en zet je schrap, want op zaterdag 1 maart vormt The Sand het decor van Flirterz - All Black
Wat ooit begon als een vriendengroep, bloeide uit tot een succesvol platenlabel. Op vrijdag 21 februari zal het Duitse Keinemusik voor het eerst acte de présence geven in hun kersverse Amsterdamse thuisbasis: Studio 80. De mannen van Keinemusik hebben een echte 'do it yourself' mentaliteit, het liefst pakken ze alles zelf aan. Dit zie je al snel terug bij het label...
Zaterdag 1 februari is de eerste editie van SaturdayClub van dit jaar! Het prestigieuze Schielandshuis met haar mooie entourage is deze keer het decor van de 'Pre Valentine Edition'
Gisteren las je al dat HBO een comedy plant over de EDM scene en vandaag lezen we dat Perry Farrell een Las Vegas musical wil maken met louter housemuziek.
Line-up technofeest 909 bekend
woensdag 22 januari 2014
Voor het vierde jaar op rij vindt aanstaande zomer 909 plaats in het Amsterdamse Bos. Na drie uitverkochte edities keert het intieme technofeest op zaterdag 31 mei 2014 terug met een ijzersterke line-up. Aan het concept blijft ook dit jaar simpel: één stage, kwaliteitstechno en een intieme ambiance.
Na de succesvolle eerste editie in 2013 krijgt dit sensationele dance-evenement op zaterdag 15 februari zijn vervolg. Manege De De Molenheide te Schijndel wordt dan omgetoverd tot een waar dance-paradijs. Shermanology, Mightyfools, The The Darkraver, Yellow Claw, FeestDJRuud, Willie Wartaal, Ben Bastion en T24 zullen van Crazy Town een gekkenhuis maken dat feestbeesten zich nog lang zullen heugen. Tickets voor dit bijzondere evenement kosten slechts €15.
Techno is uitgegroeid tot een enorm populaire en breedgedragen stroming. Hoogtijd, vinden Compound en Wooferland, om een totaaloverzicht te presenteren van de allereerste technoknallers tot en met de dikste techno van nu. Verdeeld over twee areas kun je genieten van de crème-de-la-creme op technogebied.
Het gonst in de Nederlandse dancescene, wat zijn die The Darkraver en Outsiders aan het doen? Wat gebeurt er allemaal in die Van Dyck Bar? Waarom is er elk weekend wel weer een bizar verhaal rond beide heren te vertellen? Baco & Bitches! Dit is wat er aan de hand is! De heren zijn los! Onder het toeziend oog van Anyday Events wordt er de afgelopen tijd vaak ook oogje dicht geknepen! Er is eigenlijk weinig te melden over Baco & Bitches dat door de beugel kan!
30 december 2014
Beagles Bday Bash meets Strength of Unity
18 december 2014
TIKTAK NYE Amsterdam uitverkocht · Voor Silverdome nog kaarten beschikbaar
5 december 2014
Line-up HARDFEST 2015 bekend
4 december 2014
VVD en D66 willen makkelijker vergunningen verlenen voor festivals
3 december 2014
Supersized Freestyle Special · laatste informatie
9 november 2014
Hall of Hardstyle
5 november 2014
Juice elke vrijdag in Escape
3 november 2014
Nouveau Rave in het Klokgebouw in Eindhoven
1 november 2014
Parkhotel invites Rotterdams talent
30 oktober 2014
Pussy lounge opent het nieuwe jaar met de New Years Resident Rumble
20 oktober 2014
Thrillogy · latest info
7 oktober 2014
Verkleedfestijn Halloween Hairball in Tolhuistuin
1 oktober 2014
TIKTAK met grootse New Years Eve show dit jaar in Silverdome Zoetermeer
26 september 2014
ADE-programma Studio 80 geeft weer waar de club voor staat
30 augustus 2014
Q-dance presents The Harder Styles Top1000
28 augustus 2014
Nicky Romero & Protocol Recordings presenteren Amsterdam Reboot
20 augustus 2014
Parkfeesten Helden met dance op vrijdag
19 augustus 2014
DJ's doen mee aan de 'Ice Bucket Challenge'
Armada lanceert nieuwe labelstructuur
18 augustus 2014
Timetable-aankondiging voor Luminosity invites Solarstone pres. Pure Trance
15 augustus 2014
Doe mee en win je eigen freestyle party met dj's voor jou en je vrienden
13 augustus 2014
Eindelijk freestyle in Gebouw T
1 augustus 2014
Siberische technomuze Nina Kraviz naar Toffler
22 juli 2014
Salsa Breeze op het strand
18 juli 2014
Rotterdam Outdoor met Give Soul, Subway, Strobe en Ecktuh! Ecktuh! op zaterdag 20 september
2 juli 2014
Ferry Corsten komt opnieuw knallen bij Beachclub Fuel
12 juni 2014
Cinema lanceert met Frozen nieuw house-concept in Rotterdam
5 juni 2014
Luxe & liefde tijdens Kings & Queens in Undercurrent
3 juni 2014
Quest4Techno presents Evolution 2014
2 juni 2014
Loungen op de Goudse grachten bij East West Harbour Lounge
20 mei 2014
'Twitter overweegt overname SoundCloud'
11 mei 2014
Wil jij voor €10 kans maken op een IPhone 5s ter waarde van €799?
6 mei 2014
Den Bosch tijdens Hemelvaart wederom in teken van Citymoves
Progressive Intelligence presents Skank
1 mei 2014
Escape in mei van deephouse tot EDM en van techhouse tot urban
Armin van Buuren verlengt contract bij Radio 538
Trailer release Dominator
30 april 2014
Koninklijk vermaak tijdens Monarck Festival op Paleis Soestdijk
15 april 2014
Be Famous met Kingsnight editie in Loft XL
14 april 2014
Soixante Neuf in Hotel Arena te Amsterdam
17 maart 2014
Knock Out! 'Battle for Glory' · latest info
27 februari 2014
Haarlemse 25+ house concept Vingt-Cinq wederom in de Lichtfabriek
14 februari 2014
Lineup Flirterz 1 maart bekend
11 februari 2014
Eerste labelavond Keinemusik in Studio 80
26 januari 2014
Ontmoet je toekomstige Valentijn tijdens pre Valentine edition SaturdayClub
25 januari 2014
Perry Farrell wil musical met house-muziek
22 januari 2014
Line-up technofeest 909 bekend
21 januari 2014
Programma sensationeel dance evenement Crazy Town compleet
16 januari 2014
Evolution of Techno 5 april in Taets Zaandam
7 januari 2014
Darkraver & Outsiders gaan 8 maart voor groot met Baco & Bitches in de Maassilo Rotterdam