Partyflock
 
­ Nederland

Line-up technofeest 909 bekend

gepubliceerd door , op
909
21 januari 2014
Voor het vierde jaar op rij vindt aanstaande zomer 909 plaats in het Amsterdamse Bos. Na drie uitverkochte edities keert het intieme technofeest op zaterdag 31 mei 2014 terug met een ijzersterke line-up. Aan het concept blijft ook dit jaar simpel: één stage, kwaliteitstechno en een intieme ambiance.

Line-up van grote klasse
De naam van het evenement verwijst naar de Roland TR-909 drummachine. De machine vormde de basis voor de hedendaagse techno. Een ware legende dus en daar hoort een legendarische line-up bij. Met Danny Tenaglia, Laurent Garnier, Mathew Jonson live, Nuno dos Santos, Stacey Pullen, Technasia is het ook dit jaar gelukt om aan die voorwaarde te voldoen.

Ingrediënten 909
Sinds dag één zijn de ingrediënten van 909 duidelijk: één stage, kwaliteitstechno en een intieme ambiance. Na drie succesvolle en uitverkochte edities is er dan ook geen reden om hier iets aan te veranderen. De focus ligt op de muziek. Door niet meer dan één stage te gebruiken, ligt de focus alleen op de artiest en zijn muziek.

Kaartverkoop
Kaarten voor het evenement worden verkocht in een gefaseerd verkoopsysteem. Dat betekent dat vroege beslissers worden beloond. De kaartverkoop start vrijdag 24 januari om 09:09 uur.