Partyflock
 
­ Nederland

Armada lanceert nieuwe labelstructuur

gepubliceerd door , op
Armada lanceert nieuwe labelstructuur
18 augustus 2014
OrganisatieArmada Music
LabelArmada Music
Armada Music blaast met nieuwe logo's en nieuw labelartwork nieuw leven in twee oude labels en introduceert in de vorm van Armada Deep een nieuw label. De eerste releases op de labels zullen 1 september verschijnen.

Armada Music houdt met de 'rebranding' van de imprints, die voorheen als respectievelijk Captivating Sounds en TRICE Recordings door het leven gingen, de sterke eigen merknaam in het achterhoofd. De labels gaan verder als Armada Captivating en Armada Trice. Het nieuwe label Armada Deep gaat drie verschillende imprints in één label onderbrengen; Electronic Elements, Black Book Audio en M Recordings.

'Ik ben supertrots op het sterker Armada-merk', aldus Armada-CEO Maikel Pyron. 'Vanwege het digitale tijdperk waarin we leven, is het voor de hand liggend om met minder imprints te gaan werken en de merknaam Armada op een bredere manier in de markt te zetten.'

Pyron benadrukt dat Armada daarnaast een scherpe focus blijft houden op artiestenlabels zoals Armind en A State Of Trance (ASOT), beiden labels rond Armin van Buuren, Future Sound Of Egypt, het label van tranceduo Aly & Fila, Mainstage Muic, het label van W&W en Aropa, het label van Dash Berlin.

De eerste release op Armada Deep is de track S.A.Y. van Compact Grey. Op Armada Captivating debuteert David Gravell met The Last Of Us. Circle Track van Arston feat. Jake Reese is de eerste track die op Armada Trice wordt uitgebracht. Allen verschijnen 1 september.

Bron: Entertainment Business