Partyflock
 
­ Nederland

Eindelijk freestyle in Gebouw T

gepubliceerd door , op
Focus Events (Dance Boulevard / Daylight Festival) slaat de handen ineen met freestyle-koning Dr. Rude. Ze mixen op deze avonden de kwaliteit van nu met de sfeer van vroeger.

Club Freestyle staat voor staat voor een knettergezellig, exclusief en beestachtig sexy feest. De beste freestyle dj's en helden uit het hele land zullen je op een doldwaze reis nemen door de geschiedenis van de dance. Van classics uit de jaren 90, via retroklappers, de hardstylebootlegs naar happy hardcore! Het kan allemaal tijdens deze avonden! Heb jij zin in deze nacht vol show, entertainment en natuurlijk het belangrijkste ingrediënt: freestyle baby?! Dan mag jij deze eerste editie niet missen.

Het wordt een sfeertje om nooit meer te vergeten en voor de allereerste editie trommelt Dr. Rude meteen een hele hoop gezelligheid op. De eerste deelnemers aan deze freestyle-rollercoaster zijn:



De kaartverkoop is zaterdag 9 augustus gestart via www.gebouw-t.nl. Er zijn maar 500 regular tickets en 100 VIP-tickets (Inclusief VIP-balkon een heel de avond gratis bier, wijn en fris). Wees er dus op tijd bij en mis deze eerste editie niet! Inloop kan tot 01.30u deze avond. De minimumleeftijd bedraagt 18 jaar.