Partyflock
 
­ Nederland

Be Famous met Kingsnight editie in Loft XL

gepubliceerd door , op
Be Famous
15 april 2014
FeestBe Famous · Kingsnight edition
Datumvrijdag 25 april 2014
WinactieBe Famous actiegesloten
LocatieDe Loft XL
Ladies & Gentlemen, onze koning is jarig en dat moet gevierd worden en wel op de allereerste Koningsnacht op vrijdag 25 april met Be Famous in De Loft XL te Hengelo! Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit, het is een lifestyle. Be yourself... Be Famous!
Op deze speciale Be Famous Kingsnight moet er uiteraard hard gefeest worden! Vandaar dat ze ook een killer line-up voor jullie hebben. Aan de deejays zal het zeker niet liggen dus zorg dat je erbij bent op deze mooie oranje-avond.

Be Famous wordt ook wel het wat luxer uitgaan in het oosten genoemd. De lekkerste R&B eclectische tunes zullen de revue passeren. De Loft XL wordt wederom omgetoverd in een ware Be Famous walhalla en heel Nederland blijft maar praten over de mooie vrouwen uit het oosten. Zo valt ook op dat er steeds meer mensen van heinde en verre komen om gezellig mee te feesten op Be Famous!

Kwaliteit is waar het bij Be Famous om gaat. Het doel is je als een celebrity te behandelen en als je er tijdens Kingsnight bij bent, ga je je zeer zeker ook zo voelen! Er wordt dan ook niets aan toeval overgelaten. Zorg dat je jouw smoothste outfit klaar hebt staan of je meest sexy jurkje, want bij Be Famous moet je shinen! Naast voor de ladies mister KidQ als headliner, hebben we voor de heren de prachtige en ultravaardige dj Romina Luciana in de building. De oranje celebrities van de avond zijn:

KidQ
Romina Luciana
The Freshmen
Cris Styles
J. Santana
Breeze
Hosted by: Bigz

Speciaal voor de dames worden er ladies invite tickets uitgedeeld, waarmee leuke dames voor 00:00 uur gratis binnen kunnen komen. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets. De hosting wordt gedaan door Len (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

'Feel like a celebrity for a day, Be Famous at the newest party of the East: Be Famous. Ladies, dress up like you're ready for the red carpet. Fellas, get ready to be treated like a king. Let's all Be Famous on Friday the 25th of April!'