Partyflock
 
Nieuws 2012
­ Nederland
De politie heeft afgelopen nacht met behulp van de mobiele eenheid een illegale houseparty beëindigd in Houten. Enkele honderden mensen waren aan het feesten in een leegstaand pand aan de Peppelkade.
Den Delftschen Huyskaemer
vrijdag 21 december 2012
2012 Was eigenlijk best een afwisselend jaar, maar feitelijk was het vlees noch vis! Veel geklaag en geouwehoer over onze economische situatie. Daarnaast ook veel bizarre, onverklaarbare en vaak negatieve verschijnselen met als hoogtepunt het zogenaamde feestje: Project X. Laat dit nou net voor de organisatie koren op de molen zijn om het allemaal weer wat meer 'gewoontjes' aan te pakken in 2013.
Najaar 2012 zullen de 'masters of the mash-up' met hernieuwde superkrachten door het ganse land reizen met de supersize clubtour 2012. Ten opzichte van de vorige clubtour zal er heel veel nieuw materiaal zijn, dus bereid je voor op een adembenemende avond waarbij de grenzen tussen genres, waanzin, entertainment en virtuositeit bruut om zeep worden geholpen.
Na een geslaagde editie van Beach Party Bloemendaal XXL op 27 oktober, keert Beach Party Bloemendaal op 2 februari 2013 weer terug, XXXL edition wel te verstaan. Nadat de vorige editie met 4000 partypeople uitverkocht was, besloot de organisatie grootser aan te pakken. Er is nu beschikking over zeven area's.
Motel Mozaïque 2013
woensdag 28 november 2012
De 13e editie van het Motel Mozaïque festival vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2013 op diverse locaties in het centrum van Rotterdam. Motel Mozaïque neemt in 2013 meer de vorm aan van een 'weekender' en zorgt er daarmee voor dat de bezoeker het kunstenfestival of de Maasstad niet hoeft te verlaten voor wat ook.
De Nachtkerk ontvangt Aeroplane
vrijdag 16 november 2012
In De Kerk van Hotel Arena in Amsterdam Oost zal vanaf 1 december een nieuwe boodschap worden gepredikt: De boodschap van De Nachtkerk. Met een geloof waar kunst, beleving en hoogstaande elektronische muziek de speerpunten zijn komen Nachtkerk volgelingen elke eerste zaterdag van de maand samen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 november 2012
Je auto wassen met maar één bak water? Het kan! Zit jouw vrouw ook met haar neus in de Vijftig tinten grijs trilogie? Check dan de viral van deze week! Ook krijg je antwoord op de vraag wat de combinatie MDMA en XTC met je doet.
Inception
donderdag 8 november 2012
Hoezo januari is saai, dat maak je nog altijd zelf wel uit toch? Start het jaar zoals het hoort te beginnen bij Crystal Venue op Inception: keiharde en stampende raw hardstyle, da bomb! Zaterdag 12 januari: Inception - The Ultimate RAW Edition! Het allereerste dikke hardstyle feest in 2013 en dan ook nog eens alleen maar snoeiharde raw hardstyle. Daar wordt je blij van, op zeker! Haal je kaartje nu en bespaar 50%
De Lichtfabriek in Haarlem is opvallend actief . Het eindejaar staat weer vol geprogrammeerd met een zeer gevarieerd cultureel en feestelijk programma. Opvallend binnen deze programmering is het evenement van vrijdag 16 november. De Lichtfabriek organiseert in samenwerking met Interlab Music een onvervalste VrijMiBo luisterend naar de titel: Kreeft & Popcorn.
Er staan nog vele onvergetelijke feesten op de agenda dit jaar en hopelijk kun je ze allemaal meemaken. Maar voor de echte underground fanatics is er één feest dat je zeker niet mag missen; Hellbound – Hardcore Republic. De Hellbound legende houdt nog altijd trots en ongebogen stand en de wapenbroeders staan paraat om op 10-11-12 een nieuwe generatie volgelingen te verwelkomen in de Hardcore Republic.
De strijd barst los in Harkema
zondag 7 oktober 2012
Na weken voorbereiding is het dan bijna zo ver. Op 13 oktober organiseert Hardkema het feest The Kickoff. Maar liefst twaalf DJ's en twee MC's staan te popelen om er een geweldige show van te maken. Ook de heren van het licht en geluid zullen groots uitpakken om de eerste editie van Hardkema een onvergetelijke avond te maken. Maar zonder publiek is het feest geen feest, dus haal nog snel een kaartje in de voorverkoop of waag de gok om entree te betalen aan de deur. In de voorverkoop kosten de ti
The Shade presenteert vrijdag 26 oktober 2012 voor de 2de keer Raw Inc. in Jongerencentrum De Tavenu. Waalwijk zal dan weer te maken krijgen met het hardste feest wat de regio te bieden heeft, namelijk Raw Inc. met als bijpassende subtitel: We Will Illuminate! De eerste editie was een groot succes mede dankzij alle bezoekers!
Aanstaande vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in LUX! Elke tweede vrijdag van de maand nodigen Mr. Loesoe en Doe//rak Events alle rave-teefjes en -neefjes uit om te komen dansen en springen op de beats van Nederlands eigen house pioniers in the making!
Volledige line up Moments bekend
zaterdag 8 september 2012
De line-up voor Moments op 10 november in de Factory 010 is compleet! Kosten nog moeite worden gespaard om er over twee maanden een memorabele avond van te maken.
Apenkooi presenteert Beestenboel
vrijdag 7 september 2012
Apenkooi viert Dierendag 5 oktober met jullie in een grote Beestenboel editie. De WesterUnie en WesterLiefde worden volledig omgetoverd tot een beestachtige plek om helemaal los te gaan.
Vanavond is het weer zover: Helix, het huisfeestje buiten de deur, barst weer los in Sugar Factory! Na een succesvolle editie in juni is het deze keer opnieuw de beurt aan Genau Genau om de menigte los te laten gaan.
Komende zondag 26 augustus slaan de feestveteranen achter strandclub Woodstock, internationaal event agency Labyrinth en Click de handen weer ineen voor een fijne editie van WLC Invites .., hun stokpaardje. En wat voor één.
Het aftellen is nu echt begonnen. Zaterdag zal Strand West in Amsterdam volledig worden overgenomen door die-hard partygangers tijdens Nocturnal Festival. In dit bericht alvast de timetable en verdere belangrijke info.
Op 10 november 2012 roept Hellbound de 'hardcore Republic' weer uit. Omdat diverse hardcore-kameraden achter het net visten door tijdelijke problemen met de online voorverkoop, is besloten om de early bird actie eenmalig met nog één week te verlengen. Tegelijkertijd maak je via Facebook kans op dikke prijzen waaronder 'hardcore Republic' t-shirts en meer!
De Nieuwe Oogst sluit haar deuren
donderdag 19 juli 2012
Het bestuur van Stichting Urban Arts & Culture / De Nieuwe Oogst is genoodzaakt de deuren van het cultuurpodium van Rotterdam, gelegen aan de Maashaven Zuidzijde 20, per 18 juli 2012 te sluiten.
House in Motion · White Edition
donderdag 19 juli 2012
Ooohooh sometimes... I've got that feeling... En deze keer heeft iedereen dat! Een compleet White uitgevoerde House in Motion, dat is bijna een magische ervaring. De allerlekkerste house en dirty house bij elkaar op één geweldig feest!
Techno organisatie Chateau Techno bestaat één jaar en viert dit groots op het Westergasgebied in Amsterdam. Op vrijdag 22 juni pakken zij zowel in WesterUnie, Westergasterras en WesterLiefde uit met een internationale line-up.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 13 juni 2012
Wanneer is je lichaam hersteld na XTC-gebruik?
Club Noa vraagt faillissement aan.
En inwoners van Miami op de vlucht voor een zombie.
Je ziet en leest het allemaal in de KNIP!
Afgelopen week is de kaartverkoop hard gegaan, de verwachting is dat het evenement uitverkocht raakt! Wees er snel bij en haal je ticket.
Op zaterdag 28 juli presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Panama. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Panama!
Na een weekje nagenieten van een fantastische Emporium editie, is Matrixx weer volop in alle voorbereidingen voor Dreamfields Festival op 7 juli bij de droomlocatie Rhederlaag te Lathum (bij Arnhem). Ook hier werkt Matrixx aan prachtige fantasierijke decors, dikke geluidssystemen, mooie shows en natuurlijk voldoende voorzieningen.
DJ-Lounge Marketing Bible
zaterdag 2 juni 2012
Heb jij er altijd al van gedroomd om op de grootste feesten te draaien? Om duizenden mensen te zien genieten van jouw tracks? Zou jij jouw DJ carrière wel eens een boost willen geven? Dan is er voor jou de DJ Marketing Bible.
KLM Royal Dutch Airlines is de wereldwijde campagne 'Be my Guest' gestart. Tijdens deze campagne worden mensen van over de hele wereld uitgenodigd om online in gesprek te gaan met zes bekende Nederlandse beroemdheden: Armin van Buuren ('s werelds beste dj), Ruud Gullit (voetballegende), Yfke Sturm (supermodel), Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (Hollywood acteur) en Hella Jongerius (ontwerper).
Strictly Techno
woensdag 2 mei 2012
Na een volledig jaar Perron is het wel duidelijk dat de Rotterdamse techno-scene de broodnodige en meer dan verdiende reanimatie gekregen heeft. Inmiddels stonden vele kopstukken van de hedendaagse techno op het podium van de huidige nummer 1 techno club van de Maasstad.
90's No Limits!
zondag 15 april 2012
Na de sfeervolle en succesvol verlopen eerste editie van het jaren 90 evenement op evenemententerrein de Boulevard in Bergen op Zoom krijgt op zaterdag 12 mei 2012, 90's No limits, een groots vervolg.
Met Youtube filmpjes die meer dan twintig miljoen keer zijn bekeken, een volle agenda en wereldwijde bekendheid kun je wel stellen dat dj Joost van Bellen het gemaakt heeft. Als succesvolle house en techno dj staat hij dan ook vrijwel alleen nog voor volle, grote zalen. Helemaal uniek is het dan ook dat Joost van Bellen aanstaande vrijdag 13 april optreedt in de WillemEen in Arnhem.
Op verzoek van veel jongeren uit Breda en omstreken is het dan weer zover! Samen met Jms Events organiseert Hardstation.Fm het terugkerende hardstyle concept: Hardstyle Identity, met de bijpassende subtitel 'Noise Invasion B-Day Bash'. Op zaterdag 17 november zal de reeds bekende locatie 't Vermaeck in Rijen weer worden omgetoverd tot een ware hardstyle arena met een groot scala van artiesten, licht- en geluidseffecten!
Rebirth Festival 2012
maandag 2 april 2012
Op zaterdag 7 april 2012 vier je tijdens Rebirth Festival 2012 voor de vierde keer de start van het festivalseizoen aan de Raamse Akkers in Haaren. Check hieronder de timetable en de laatste info. 'Let's kick off the festival season!'
Gisteravond werden de International Dance Music Awards uitgereikt in Miami. Nederland mag zich weer verheugen op een flink aantal prijzen!
Tickets Full Moon gaan hard
woensdag 21 maart 2012
Full Moon is razend populair in partyland! Er zijn al meer dan de helft van de tickets van Full Moon al verkocht. De laatste honderden tickets gaan dan ook ontzettend hard, dus wil jij dit spectaculaire feest niet missen, koop dan snel je ticket in de voorverkoop.
De nacht doorfeesten krijgt een vernieuwde betekenis als jonge evenementenorganisatie Chateau Techno neer strijkt op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart op het Amsterdamse Westergasterrein.
At my house
vrijdag 16 maart 2012
Op zondag 8 april 2012 zal de eerste Easter Edition plaatsvinden van At My House, ook deze keer weer in de vertrouwde locatie Bollee Events.
Aan het einde van deze maand is het zover: Focus wordt dan een feit. Deze eerste editie van het nieuwe concept draait om niemand minder dan Olene Kadar. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de minidocumentaire van het Friese techno-icoon.
Op zaterdag 10 maart staat de 013 in het teken van Happy Hardcore. De editie afgelopen oktober in de Matrixx was traditioneel volledig in de voorverkoop uitverkocht en het dak van Nijmeegse club vloog er af. Volgende week zaterdag is het tijd voor een avond vol vrolijke deuntjes en ouderwetse Happy Hardcore knallers in het Tilburgse poppodium 013. Uiteraard zijn de helden van toen allemaal aanwezig. Hier alvast het complete programma, zodat je deze avond niets hoeft te missen:
DJ Mag Top100 Clubs
dinsdag 28 februari 2012
Voor het vijfde jaar achter elkaar organiseert het vooraanstaande Dance Magazine DJ Mag de Top100 voor Clubs. Wereldwijd strijden clubs voor een plaatsje in de prestigieuze lijst van 100 beste clubs die dance muziek programmeren.
De afgelopen twee weken heeft Hardshock Festival de complete line-up in fases online gezet. Meer dan 75 internationale, respecteerde artiesten heeft de organisatie weten te strikken voor het nieuwe hardcore festival van Nederland wat op 14 april 2012 plaats zal vinden in Zwolle!
We zijn nog slechts een week verwijderd van de tweede editie van ENERGY en hierbij released ID&T de officiële timetable! Een nieuwe generatie van electronische dj's die de toon gaan zetten tijdens de tweede editie van Energy | The Network.
De Nijmeegse feestorganisatie Nachtsport zal op 31 maart haar 1-jarig bestaan vieren in Poppodium Doornroosje en zet daarmee een stap verder. Van resident Thomas Elmore in de Oldcave naar Dominik Eulberg, van het grote label Cocoon.net en Traum, in Doornroosje. Nachtsport is er klaar voor om groot te worden.
Bloody Sunday Fucking Confetti
dinsdag 14 februari 2012
Zondag 19 februari een keer geen carnavalsgelazer met: Wat een Toeter! - Paaltje Pils en Er staat een paal in de kerk van Richel Wolvin! Ga weg man, dat kan beter! Eerder hoor je tracks van Tommyknocker of The Stunned Guys.
Voor iedereen die het allemaal een beetje ontgaan is. Hardest Dreams komt in dit jaar hard terug met twee nieuwe feesten. De feesten waar het om zal gaan worden allebei gehouden in Pand 3 te Deventer.
Ondertussen lijkt iedereen wel te weten dat 10 maart Nopeisdope terugkeert in de Maassilo Rotterdam. De line-up met onder andere wereldster Hardwell en de nummer één hit houder Quintino valt goed in de smaak bij het publiek. Dit is te merken geweest aan de kaartverkoop en Nopeisdope deelt dan ook mee dat de early bird kaarten bijna uitverkocht zijn.
Op zaterdag 12 mei staat cultuurerfgoed de Vasim weer een volle dag in het teken van eigenwijze techno, een sfeervol cultuurprogramma en een heleboel gezellige fijne mensen. Met groot genoegen presenteert Drift dan ook de eerste vijf artiesten waarmee een blauwdruk wordt gevormd voor hetgeen allemaal nog gaat komen.
Het mooie aan de maand januari is dat we gewoon lekker beginnen over de zomer en om meteen concreet zijn; Nopeisdope gaat het strandseizoen namelijk fantastisch inluiden op 3 maart in de Patronaat te Haarlem. Nadat de vorige editie compleet afgeladen was in november kun je er vanuit gaan dat ook deze keer de poptempel op zijn grondvesten zal schudden.
Als je nog niet verliefd was, dan word je het nu wel! Want zoals jullie weten is het halverwege de tweede maand van het jaar altijd tijd om de vlinders te laten vliegen en de harten te laten bonzen. En waar het normaal gesproken op 14 februari 'Valentijnsdag' is, zorgt 'Gossip!' er keihard voor dat het dit jaar allemaal anders is! Haal nu je early bird kaarten voor maar €10!
Aftermovie Booming klaar
donderdag 5 januari 2012
Booming was zo 'booming' dat de organisatie iedereen bedankt voor het meenemen van de fantastische sfeer! Iedereen nu nog aan het nagenieten van het grote succes van 1 januari op de Hemkade en Crystal Venue? Wees gerust dan heb je nog vier weken om bij te komen voordat het volgende spektakel zich aandient.
27 december 2012
ME grijpt in bij illegale houseparty in Houten
21 december 2012
Den Delftschen Huyskaemer
10 december 2012
Memphis Maniacs clubtour naar Perron 55
29 november 2012
Early bird verkoop Beach Party Bloemendaal van start
28 november 2012
Motel Mozaïque 2013
16 november 2012
De Nachtkerk ontvangt Aeroplane
14 november 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
8 november 2012
Inception
5 november 2012
Haarlem verrijkt met nieuwe VrijMiBo
29 oktober 2012
Hellbound: de Hardcore Republic presenteert haar volkslied
7 oktober 2012
De strijd barst los in Harkema
14 september 2012
Raw Inc. komt twee keer zo hard terug met Radical Redemption
10 september 2012
Swing je been uit de kom in Loesoe's jungle
8 september 2012
Volledige line up Moments bekend
7 september 2012
Apenkooi presenteert Beestenboel
30 augustus 2012
Genau Genau viert het einde van de zomer
24 augustus 2012
WLC invites Get Physical at Woodstock69
1 augustus 2012
Nocturnal Festival timetable en eindbericht
24 juli 2012
Hellbound start propaganda voor 'Hardcore Republic'
19 juli 2012
De Nieuwe Oogst sluit haar deuren
House in Motion · White Edition
18 juni 2012
Chateau Techno pakt uit tijdens eerste jubileum
13 juni 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
10 juni 2012
Laatste nieuws Hakkuh op de Waal
We all love 80'S & 90'S Panama Amsterdam
7 juni 2012
Dreamfields line-up, dromen en anthem
2 juni 2012
DJ-Lounge Marketing Bible
31 mei 2012
KLM contest: win een trip met Armin van Buuren
2 mei 2012
Strictly Techno
15 april 2012
90's No Limits!
8 april 2012
Joost van Bellen in Willemeen te Arnhem
4 april 2012
Hardstyle Identity presenteert met trots Sasha F
2 april 2012
Rebirth Festival 2012
23 maart 2012
Nederland grossiert weer in winnaars
21 maart 2012
Tickets Full Moon gaan hard
20 maart 2012
Transformatorhuis toneel van twee lange nachten techno
16 maart 2012
At my house
9 maart 2012
Olene Kadar treft laatste voorbereidingen Focus
29 februari 2012
Happy Hardcore in 013 bijna uitverkocht
28 februari 2012
DJ Mag Top100 Clubs
24 februari 2012
Line-up Hardshock Festival niet compleet
23 februari 2012
Energy | The Network presenteert de timetable en album release
Nachtsport viert eenjarig bestaan in Doornroosje met Dominik Eulberg
14 februari 2012
Bloody Sunday Fucking Confetti
3 februari 2012
Hardest Dreams komt dit jaar terug met twee gloednieuwe feesten
26 januari 2012
Nopeisdope XL early bird bijna uitverkocht
25 januari 2012
Drift festival maakt eerste namen en 24 uur earlybird bekend
18 januari 2012
Nopeisdope luidt 3 maart het strandseizoen alvast in tijdens editie in de Patronaat
Gossip brengt 'French house king' Bob Sinclar naar the Sand
5 januari 2012
Aftermovie Booming klaar