Partyflock
 
­ Nederland

Genau Genau viert het einde van de zomer

gepubliceerd door , op
Vanavond is het weer zover: Helix, het huisfeestje buiten de deur, barst weer los in Sugar Factory! Na een succesvolle editie in juni is het deze keer opnieuw de beurt aan Genau Genau om de menigte los te laten gaan. Op donderdag 30 augustus viert Genau Genau het einde van de zomer met de speciale 'End of summer' editie.

Helix biedt uitkomst voor iedereen die altijd al zijn of haar eigen feestje heeft willen organiseren. Op deze donderdagavond kan iedereen de gehele Sugar Factory tot zijn of haar beschikking krijgen. Zo kun je dus je stoutste dromen uit laten komen en al je andere feestideeën gaan uitvoeren waarvoor je huis eigenlijk te klein is. Elke week heeft een andere organisatie de kans om iets neer te zetten in Sugar Factory. De club wil hiermee een platform creëren voor creatievelingen die een bijzondere clubavond willen realiseren. Je staat er daarom niet alleen voor: Sugar Factory sponsort namelijk een bedrag van €250,- voor aankleding, promotie of performances.

Knal de zomer uit met Genau Genau
Aanstaande donderdag mag de organisatie van Genau Genau weer los gaan in Sugar Factory. Aan het einde van de vakantie komt Genau Genau namelijk met een 'End of summer' deephouse editie. Met artiesten zoals No Reset (Next Monday's Hangover, Morgen.am), SILB (overdose.am) en Verdi (Grenzeloods, Nightriders) kan je avond niet meer stuk. Je hoort alleen het beste van het beste tijdens deze avond. Het blijft echter niet alleen bij muziek, er is namelijk nog meer te doen. Er is namelijk een VJ (videomapping door Lars+Govo), een sigarettenact, een tattoeagebar en een Facehoek, waarbij je een second face op een stokje kan maken. Je zal je dus zeker niet vervelen! Wees erbij: om 00:00 uur opent Sugar Factory haar deuren en na een avond gevuld met goede muziek, drankjes en een great vibe zit de avond er om 04:00 op.

Wil jij dit feest niet missen? Koop dan een presale ticket online voor €7 of aan de deur bij Sugar Factory. And don't forget: als je een Helixpas hebt, ontvang je € 3,50 korting op deze prijs!

Voor meer informatie over de club of de programmering kijk je op www.sugarfactory.nl