Partyflock
 
­ Nederland

KLM contest: win een trip met Armin van Buuren

gepubliceerd door , op
KLM contest: win een trip met Armin van Buuren
31 mei 2012
KLM Royal Dutch Airlines is de wereldwijde campagne 'Be my Guest' gestart. Tijdens deze campagne worden mensen van over de hele wereld uitgenodigd om online in gesprek te gaan met zes bekende Nederlandse beroemdheden: Armin van Buuren ('s werelds beste dj), Ruud Gullit (voetballegende), Yfke Sturm (supermodel), Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (Hollywood acteur) en Hella Jongerius (ontwerper).

KLM heeft deze beroemdheden benaderd omdat ze Nederlandse trendsetters en pioniers zijn in hun vakgebied. Iets dat ook over KLM zelf gezegd mag worden. De online conversaties met de zes Nederlandse iconen zullen onthullen welke deelnemer het beste reisgezelschap vormt waar het gaat om gedeelde interesses. Zes deelnemers zullen dan ook een reis winnen! Eén per beroemdheid.

De 'Be my Guest' campagne is een uitbreiding op KLM's 'Meet & Seat' service, die reizigers in staat stelt bij het boeken van hun KLM vlucht in contact te komen met mensen op diezelfde vlucht die dezelfde interesses hebben. Passagiers die hun
Facebook of LinkedIn profiel delen op een beveiligde sectie van KLM.com, kunnen op de site ook profielen bekijken van hun medereizigers. Passagiers die elkaar willen spreken kunnen stoelen naast elkaar reserveren. Om privacy te waarborgen wordt de profielinformatie op KLM.com twee dagen na de vlucht verwijderd. 'Meet & Seat' is momenteel beschikbaar op alle intercontinentale vluchten.


Bemygyest.klm.com

Click here for English

4 opmerkingen

 
Leuke actie hoor