Partyflock
 
­ Nederland

Laatste nieuws Hakkuh op de Waal

gepubliceerd door , op
Afgelopen week is de kaartverkoop hard gegaan, de verwachting is dat het evenement uitverkocht raakt! Wees er snel bij en haal je ticket.

Aan de line-up zal nog een dj worden toegevoegd en de organisatie wil jou de kans geven. Ben je een dj en denk je dat jij talent hebt pak nu je kans! Stuur een demo van ca 5-10 minuten als mp3 bestand, mailen kan naar event-tickets@live.nl of stuur een link. Als er een talent bij zit, maak je kans om 3 kwartier je skills te bewijzen.

Er is nog onduidelijkheid over de style die er gedraaid gaat worden. Om deze vraag te beantwoorden: er zal voornamelijk Up tempo early hardcore gedraaid worden, maar ook hardcore en frenchcore. Met specialisten als Chosen Few en Tha Nouky, voor de early sound en aangevuld met talenten als Amada, Dailucia en Brain Insane heeft de organisatie voor ieder wat wils.

De organisatie heeft er zin in en het zonnetje is al besteld. Maak er een leuk feestje van en neem je beste humeur mee! Trek je feestoutfit aan en hakkuh met die nike's.

De organisatie zoekt nog enkele vrijwilligers die mee willen helpen die dag. Denk hierbij aan beveiliging, entree/kaart controle, opbouw/versiering/decoratie. Als dank heb jij gratis toegang, een aantal gratis drankjes en toegang tot het vipdek. Meld je aan via email event-tickets@live.nl. Vertel wat over jezelf, stuur een (pas) foto mee en vergeet niet te vermelden waar jij interesse in hebt.

Verder wordt er een gratis BBQ bij jouw thuis compleet verzorgd voor 15 personen inclusief de afwas verloot. Voor 2 euro heb je al een lot, deze zal bekend worden gemaakt op de boot, deze worden op de boot verkocht maar zijn ook te bestellen bij bovengenoemd mail adres!

Ik zou zeggen party people tot op zaterdag 25 augustus dagje Hakkuh op de Waal!

3 opmerkingen

 
mix van 5-10 min? Da's krapjes..
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 10 juni 2012 om 20:05:
mix van 5-10 min? Da's krapjes..


Oftewel stuur 1 goed nummer op en je maakt al kans.
d
Uitspraak van verwijderd op zondag 10 juni 2012 om 20:05:
mix van 5-10 min? Da's krapjes..


het in minmaal tot een twintig minuten is verkeerd neergezet bijdeze !