Partyflock
 
­ Nederland

Inception
The ultimate raw edition

gepubliceerd door , op
Inception
5 november 2012
FeestInception · The Ultimate Raw Edition
Datumzaterdag 12 januari 2013
LocatieCrystal Venue
Hoezo januari is saai, dat maak je nog altijd zelf wel uit toch? Start het jaar zoals het hoort te beginnen bij Crystal Venue op Inception: keiharde en stampende raw hardstyle, da bomb! Zaterdag 12 januari: Inception - The Ultimate RAW Edition! Het allereerste dikke hardstyle feest in 2013 en dan ook nog eens alleen maar snoeiharde raw hardstyle. Daar wordt je blij van, op zeker! Haal je kaartje nu en bespaar 50%

Na de eerste serie moddervette hardstyle Inception feesten wordt het nu toch echt eens tijd om serieus hard de beuk erin te gooien. Daarom begint Inception het nieuwe jaar goed en brengt je meteen het beste van het beste. Hoe RAW kun je zijn?

You like it RAW?!?
Houdt je van moddervet los op de meest harde Raw hardstyle shit die je maar kan vinden? Dan zit je zeker weten goed op zaterdag 12 januari bij Inception – The Ultimate RAW Edition. Alleen de allerbeste namen zijn goed genoeg dus die krijg je dan ook allemaal. B-FrontFrequencerzTheraTitan en nog veel meer, dat wordt hard stampen!

Check de line-up, dan snap je meteen dat dit precies een feest voor jou is. Kosten nog moeite zijn gespaard om er een onvergetelijk wrede nacht van te maken. Je bent gewaarschuwd!

Line-up Inception:
B-Front
Frequencerz
Thera
Titan
Cellrock (Dld)
Degos & Re-Done
Mc Shizzler

Moddervet toch? Daar kun je niet onderuit, dit is echt Hard met een hoofdletter. Gehoorbescherming zal geen overbodige luxe zijn op deze Inception, het gaat helemaal vol erop.

Dresscode RAW
De DJ's zijn raw, het feest is zo raw maar kan, dus ook de dresscode voor dit feest is raw. Huh, wtf? Ja, kom daar maar eens uit. Inception daagt je uit en laat het allemaal aan jouw fantasie over. (Niet te moeilijk denken mensen, het is niet verplicht ofzo... ;-) )

Bespaar 50% in de voorverkoop – get your tickets now!
Denk je dat je met oud en nieuw nog wel eens wat gaat uitgeven? Als je nu alvast je kaartje haalt voor Inception heb je die in elk geval in je zak zitten en bespaar je nog eens 50% ook. Tickets in de voorverkoop gaan voor € 10,- de deur uit. Wacht je tot je voor de deur staat, ben je (als het niet uitverkocht is) €20,- kwijt.

Presale:
koop tickets
Primera
Crystal Venue site

5 opmerkingen

Dikke raw line-up! :respect: Gaat weer een dik feesie worden! :D
Yesss! :D :bounce: :hyper:
laatste aanpassing
 
Deze line-up is zóóó dik he!:lief:

Waar je normaal bij Inception toch bij enkele namen denkt van "mwaaah" zijn dit gewoon stuk voor stuk namen om van te smullen! :D
Uitspraak van actief op donderdag 8 november 2012 om 19:59:
zijn dit gewoon stuk voor stuk namen om van te smullen!


Echt he! :respect: