Partyflock
 
Nieuws · januari 2007
­ Nederland
Twisted Dance & Fashion
woensdag 31 januari 2007
De vorige editie van Twisted Dance & Fashion was wederom uitermate geslaagd met een bijzondere back2back sessie van Lucien Foort en Fedde le Grand, een drie uur lang optreden van Luciën zelf, een optreden van Fedde en de afsluitende set van Laidback Luke. Ook de modeshow van Lee met stoere jeans, sweaters, shirts, truien en accessoires sloeg in als een bom. Topkok Caspar Burgi wist weer vriend en vegetariër te verrassen met heerlijke gerechten waaronder een trio van entrees met vissoep, salade en kipmerquez, een overheerlijke rundvleessalade met aardappelbrood en gamba’s en een toetje van ijs met een biscotti van gesneden Snickers gemarineerd met Grand Marnier.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 31 januari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst.
Treetz presents ‘Carnival Eclectiloco’ @ 013. Craziness continues, bij Hoevelaken linksaf :)
Het gevoel aanspreken, dat is wat het In Bloom concept wil bereiken. Welk gevoel wordt aangesproken, is voor iedereen anders. Gezelligheid, vriendschap of ontspanning. Elk gevoel is persoonlijk en wordt anders ervaren. Dit ‘In Bloom-gevoel’ staat aan de basis van deze dance avond. Daarnaast worden opkomende en vooral veelbelovende dj’s op vrijdag 9 februari weer uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de In Bloom-sfeer.
Zaterdag 3 februari: HouseDate
dinsdag 30 januari 2007
De tweede editie van HouseDate is alweer aanstaande zaterdag. Na een succesvolle eerste editie met o.a. Leroy Styles en Baggi Begovic zijn we toe aan een vervolg van dit concept! Liefde, plezier, geluk en lekkere muziek zal opnieuw centraal staan bij de tweede editie, die opnieuw zal plaatsvinden in de Manhattan te Arnhem.
Zaterdag 3 februari gaat het weer helemaal los in Dordrecht. Dan vindt de 11de editie van het feest Slaves to the Rave plaats! Omdat dit waarschijnlijk de enige editie van Slaves to the Rave word in 2007 is dit een feest wat je niet mag missen. Acht uur lang een spetterend feest, verdeeld over vier verschillende area's.
Partyflock heeft de magische grens van tien miljoen pageviews bereikt!
Housequake in de Cruise Terminal
zaterdag 27 januari 2007
Het is eindelijk zover! The big boyz are coming to town and they are gonna kick ass! Het uitermate succesvolle Housequake van ROOG en Erick E strijkt namelijk op zaterdag 24 februari neer in de Cruise Terminal in Rotterdam. Beware!
Demon City – The Beginning
vrijdag 26 januari 2007
Het is 2136 na christus, de wereld bestaat door klimaatveranderingen en kernoorlogen nog maar uit 3 continenten; Eurazie, Austrafrika en Groot Amerika.
Terror Time - Bonehead birthdayparty
donderdag 25 januari 2007
Terror is een snoeiharde muziekstijl in de dance industrie die al menig jaren bestaat. Een aantal mooie voorbeelden zijn natuurlijk de tunnel of terror op het vroegere Mysteryland en niet te vergeten de terror zaal op digital overdose. Deze muziekstroming is erg sterk aan het groeien onder menig bezoeker van dance feesten. Steeds meer terror feesten worden er gehouden in het land met groot succes. De aanhang van de dj’s zijn dan ook behoorlijk aan het groeien. Niet in nederland hebben de nederlandse dj’s veel aanhang. Ook onze buurlanden beginnen steeds meer interesse te krijgen.
The Sessions
woensdag 24 januari 2007
10 Februari is het alweer tijd voor de 3e editie van The Sessions op de nieuwe vaste Sessions stek Strand West in Amsterdam. Na de 1e editie in december was ook de 2e editie in januari niet minder dan een succes te noemen! De reacties van het publiek, die uit alle uithoeken van Nederland waren gekomen, waren superenthousiast, over o.a. het geluid, de locatie het publiek de dj’s. Tja, eigenlijk alles. Je kunt de reacties o.a. teruglezen op partyflock.nl.
Nooit Meer Naar Huis
woensdag 24 januari 2007
Op zaterdag 3 februari vindt er een nieuwe editie plaats van Nooit Meer Naar Huis! Plaats van misdrijf: Club Silly Symphonies, Den Haag. Nooit Meer Naar Huis! is er iedere eerste zaterdag van de maand en is een initiatief van Billy the Klit en David Wagemaker.
Je kan op zondagmiddag op bezoek gaan bij je oma. Geen zin in een gezapige zondag? Een stoutere optie voor aanstaande 18 februari: Orgasm! De echte Lexion sound & party vibe met een erotisch én kunstzinnig tintje. In het verleden een aantal keer per jaar in de zaterdagnacht; vanaf 2007 gaat het feest twee keer per jaar plaatsvinden op de zondag, van 16.00 tot 00.00 uur. Een matinee vol extatische hoogtepunten. Om vervolgens op maandagochtend weer braaf aan de werkweek te beginnen.
Het grote Dance Valley onderzoek
dinsdag 23 januari 2007
Het grote Dance Valley onderzoek: doe mee en maak kans op 1 van de 100 tickets voor 14 juli 2007
Nog maar net in het nieuwe jaar beland Klup Koel gaat alweer keihard van start. Iedereen maakt alweer volop planningen en ook Klup Koel zal hierin niet achterblijven.
Het is alweer een poosje geleden dat de laatste Oldschool Madness werd gehouden in de feestlokatie van het oosten, Go Planet Expo Hall te Enschede. Voor deze editie is er gekozen om een aantal dj's te programmeren die het geheel wat rauwer en harder gaan maken dan dat je gewend bent op een Oldschool Madness, normaal gesproken is het toch meer de wat gangbaardere Hardcore die je hoort op deze feesten.
Franchise on Tour
maandag 22 januari 2007
Terwijl het weeralarm in Januari louter windhozen en volle wateren veroorzaakt en Franchise net is bekomen van haar onstuimige verjaardag, staat een nieuwe editie van Franchise on Tour op het programma. Het Amsterdamse circusorkest trekt in een niets ontziende karavaan richting het Haagse Paard. Op vrijdag 9 februari zal een muzikaal circus losbarsten waar Renz een puntje aan kan zuigen.
Drop 4: The kill tour.
maandag 22 januari 2007
26 januari zal voor de vierde maal een Drop 4.0 DnB party georganiseerd worden in de club Poema RAW in Utrecht. Drop 4.0 staat ondertussen bekend met de hardere drum and bass die gepresenteerd wordt, waarbij grote artiesten geboekt worden met aanstormend talent. Bij de vorige edities werd het tempo langzaam opgevoerd van neurofunk en techstep tot hardcore drum and bass. Doordat de dj’s vrijgelaten worden in hun stijl loopt dit soms op tot dikke old school, breakcore en tekno. Drop 4.0 mag dan met recht een veelzijdig drum and bass feest genoemd worden.
Na een korte winterstop is Smile op zondagavond 18 februari weer helemaal terug om Rotterdam te voorzien van ouderwetse zondagavond- gezelligheid! Als om 19.00 uur de deuren van Off_Corso open gaan zal de sfeer als een warme deken over je heen komen. Uiteraard heeft Smile weer een mooi rijtje fantastische dj’s op het programma staan die voor het broodnodige muzikale vermaak in Rotterdams populairste club zullen gaan zorgen!
Hij heeft precies een jaar geduurd, maar over een kleine week komt hij toch echt ten einde: de Neophyte World Tour ’06.
R2 Dance fleurt de zondag op
vrijdag 19 januari 2007
Wat is nou de mooiste dag van het weekend? De zondag toch.. De dag waarop veel mensen zich sportief gedragen in de morgen en daarna met vrienden hun weekend na bespreken onder genot van te veel alcohol. Wat is er dan mooier dan dat je dat ook kunt doen onder het genot van je favoriete muziek en niet met de Hollandse meezingeners in de sportkantine?
D.D.O.D. & Hardhouse Revolution
donderdag 18 januari 2007
De eerste D.D.O.D. van 2007 zit er alweer op en gaat in de boeken als de gezelligste 'Nieuwjaarsreceptie' met de lekkerste muziek, vijf uur lang brachten Cill, Co-Ak, First-Base, Raven en The Dawn de heerlijkste Harddance in café De Trappist. Een goed begin van 2007 voor Dawn of Dance's D.D.O.D., een nacht om aan terug te denken met een glimlach, nagenietend, moe en voldaan thuisgekomen met moegedanste benen en voeten.
Na 4 jaar lang technoloos door het leven te zijn gegaan is het dan eindelijk weer zover. Samen met AM Events heeft Iduna een concept uit de grond gestampt waar techno liefhebbers hun hart een tikje sneller van gaat kloppen. Drachten kan zich gaan opmaken voor een invasie van feestgangers. De eerste editie van Masters of Mayhem staat voor de deur en dat zal ongetwijfeld niet ongemerkt voorbij gaan.
Turn Up The 90's
donderdag 18 januari 2007
Uitgaan is voor veel mensen nog steeds een belevenis. Vooral voor jongeren is van alles te doen en zijn er vele feesten te vinden. Ben je echter de 21 jaar gepasseerd, dan houdt de keuze snel op. Het nieuwe dansconcept “Turn up the 90's” is gewoon feesten, flirten, dansen en sjansen aan de Maas, een belevenis voor iedereen van boven de 1entwintig. Een feest waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de best dansbare muziek en een betaalbare entreeprijs. Een feest op de mooiste locatie van Nederland, aan de Rotterdamse Maas. Vandaar dat gekozen is voor Danceclub Tropicana, qua ligging, uitstraling en inrichting absoluut dé club van Rotterdam.
Discotheek Zenith is failliet
donderdag 18 januari 2007
Discotheek Zenith in Oostrum is failliet.
Bass-D's birthdaycrash
donderdag 18 januari 2007
Zaterdag 17 maart zal de HappydayZZ te Culemborg geschiedenis schrijven...Bass-D, één van de grondleggers van Nederlands grootste hardcore label Masters of Hardcore, viert op geheel eigen en spectaculaire wijze zijn verjaardag! Een verjaardag die niet voor niets de naam 'Birthdaycrash" draagt...
Dynamite – Bomb the Bass
donderdag 18 januari 2007
Heerenveen ànno 2007, het grootste dorp van Friesland telt inmiddels 28.000 inwoners. Dit uit de kluiten gewassen gehucht is bij het grote publiek bekend vanwege de megafeesten die in sportcomplex Thialf worden gegeven maar wat weinige weten is dat er voor de locals slechts 3 middelgrote discotheken zijn.
Red Friday
dinsdag 16 januari 2007
In het afgelopen jaar is eetcafé Merlijn met haar prachtige Merlijn uitgegroeit tot een begrip in Twente en zelfs ver daarbuiten. In september 2006 is Merlijn geheel verbouwd en omgetoverd naar een chique trendy club. Elk weekend komen er honderden dance liefhebbers naar Merlijn voor de betere grooves en vibes. Mede door het strenge deurbeleid en de hoge gemiddelde leeftijd kent Merlijn een voortreffelijke ambiance. Ook het cafégedeelte Merlijn is razend populair, zowel door de weeks als in het weekend, vanwege haar sfeer en haar voortreffelijke keuken.
Een nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wat ook nieuw is, is het nieuwe concept dat vanaf 2007 elke laatste vrijdag van de maand in de Champagne in Harderwijk gaat plaatsvinden onder de naam Friday’s Flirt!
013 opnieuw podium voor Euphoria!
dinsdag 16 januari 2007
Op 20 januari is het zover. 013 zal het decor vormen van alweer de 6e editie van Euphoria! Met namen als Technoboy, Luna, Coone, Headhunterz en resident Leep heeft Mania Events weer 'n programmering van ongekend niveau neergezet. Samen met de lokatie, het geluidssysteem, een nieuwe lichtshow en een uitgelaten publiek, zullen dan ook alle ingrediënten aanwezig zijn om 2007 euforisch van start te laten gaan!
Het concept Geil verbreedt zijn horizon. Na drie uitverkochte edities in Noa Leeuwarden is het tijd om onze hoofdstad, Amsterdam, op z’n kop te zetten! Elke laatste vrijdag van de maand zal Mansion omgetoverd worden tot één grote geile bende.
Underground Beats Techno 7,5 jaar
maandag 15 januari 2007
20 januari is Underground Beats weer terug in Het Het Kasteel met toppers van Nederlandse bodem in. Niemand minder dan Oliver Kucera, Search, Stephan de Wit & Vincent de Wit zullen dit maal een pompende techno avond verzorgen bij een van de oudere techno organisaties in Nederland. Techno van hoogniveau voor een lage entreeprijs dat is het idee achter Underground Beats, want wat ooit begon als eenmalig feestje van liefhebbers is nu uitgegroeid tot een twee maandelijkse techno event.
Clubavond Unity terug in Igesz
maandag 15 januari 2007
Om het uitgaanspubliek van Schagen en omstreken flink wakker te schudden zal vanaf zaterdag 03 februari aanstaande de clubavond Unity voor het eerst weer plaatsvinden in Slothotel Igesz te Schagen.
Vrijdag 26 januari vindt er weer een nieuwe editie plaats van de Kay Wilder invites.. feesten in Danscafe Ludiek te Sneek.
Klanten Postbank kunnen zaterdagnacht niet pinnen.
Je was te jong, te oud of je kwam gewoon niet binnen omdat de portier je niet mocht: club RoXy in Amsterdam. En dan maar balen als je achteraf de verhalen hoorde van de geweldige muziek van onder anderen Dimitri, Jean, Marcello en Mark van Dale.
Een nieuw jaar, een nieuwe stap. Dat zal 2007 voor BKJN events betekenen. Na een zeer succesvol 2006 zal “beter kom je niet” verder gaan waar het gebleven was. Met nog betere line ups, meer aandacht voor decoratie en nog meer oog voor het geven van evenementen met de beste prijs- kwaliteit verhouding. 3 februari 2007 belooft dan ook een zeer speciale editie te worden, die niet zal lijken op de zoveelste andere bestaande hardcore evenementen. In de HappydayZZ te Culemborg zullen voor een normale prijs, in totaal meer dan 60 artiesten over vier verschillende area’s hun kunsten vertonen en dit wel 12 uur lang. Je leest het goed, Beter kom je niet – the Ultimate battles komt eraan.
31 December ligt nog heel vers in het geheugen. Wat was het een spektakulaire nacht bij de Lexion! Iedereen ontdekte weer hoe lekker je kan feesten in deze dance tempel in Westzaan. Fans van Nachtboetiek (XL) en de Lexion kijken er al rijkhalzend naar uit: het beste van beide komt op zaterdag 3 februari samen op één mega spektakel: The First XXL – Wild Style Clubbing!
Geen zin om in het verleden te blijven hangen, maar om los te gaan in het heden? R.E.S.E.T is het nieuwe concept van Art of Dance, waar een juiste mix van de hardere stijlen samen komen. De Hemkade Venue in Zaandam is uitverkoren als thuisbasis, waar het geluid en lichtshow perfect zijn afgesteld voor deze stijlen muziek.
Panama has officially been Freaked
donderdag 11 januari 2007
Freakend in de Panama is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen. Dit alles uiteraard onder een vette line-up. Dat dit vernieuwende concept in de Amsterdamse Hotspot aanslaat, was te zien tijdens de afgelopen editie op vrijdag 5 januari jl. Na 3 edities in de Panama en 1 editie In Beachclub BLM9, waren 1100 toegestroomde partypeepz afgelopen vrijdag getuige van een uit de pan gefreakte Panama! Ook 9 februari zal de organisatie zorgdragen dat de vibe weer zeer sterk aanwezig zal zijn tijdens een nieuwe editie van Freakend in Panama!
Forces of Nature lanceert nieuw concept: Rampage is een feit!
Qlimax DVD
donderdag 11 januari 2007
Op 25 november ging het als nooit tevoren los op Qlimax. Vanaf nu kun je dit terug zien op de DVD die via TicketOnline.nl verkrijgbaar is. Ook kun je bij de betere muziekwinkels terecht om een exemplaar aan te schaffen. Het document bevat in totaal meer dan 150 minuten aan materiaal.
Trip 2 Dreamland in Erotic City 2007
woensdag 10 januari 2007
Dit jaar bestaat Dance 2 Eden vijftien jaar. Dit gedenkwaardige jubileum zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Dance 2 Eden pakt uit met bijzondere acties en shows voor élke bezoeker. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jullie een aantal waanzinnige feesten gaan meemaken met ouderwetse entreeprijzen van € 25,-!
De Noord-Hollandse artiest Promo – alias Sebastian Hoff – geldt sinds de oprichting van zijn elektronica-imperium The Third Movement als één van de grote muzikale vernieuwers van de hardste dance. De kleine grote man uit Hoorn staat te boek als de ambassadeur van de nieuwe hardcore en zal daarom op 24 maart het beukende middelpunt vormen op een in samenwerking met Q-dance georganiseerd solo-evenement onder de noemer Q-dance presents: Promo – The Resistance Below.
Een nieuw jaar brengt altijd nieuwe goede voornemens met zich mee. Ook eventorganisators D.J. Reza Events (bekend van o.a. Glorification) en J&E Entertainment (Bassrulers) hebben weer nieuwe pijlen op hun boog voor 2007.
Het meest spannende feest van februari, Sexy Strangers in the Night, het nieuwe concept van de makers van Xtra Large en Unique: 17 Februari in de HappydayZZ bij Nachtboetiek. Met een Early Bird ticket ben je voor de halve prijs verzekerd van een waanzinnig lekker feest. Dat is slechts €10,25 voor een gewoon en €15,75 voor een complete VIP-ticket!
Create your own In Bloom feeling
vrijdag 5 januari 2007
Sinds 2006 heeft In Bloom haar thuisbasis gevonden in de Eindhovense Effenaar. In Bloom is het indoor dance festival met een clubaccent. In bloom staat voor een lekkere avond uit. Gezellig dansen en genieten van je weekend. Niet het massale van een grote dance party, maar met veel gezelligheid en een hele goede line-up. De dj’s van In Bloom zijn opkomende talenten uit voornamelijk Eindhoven.
Absolutely Stereo
vrijdag 5 januari 2007
Het Oud & Nieuw vuurwerk dreunt vast nog na in de oren. Maar ook in januari van dit nieuwe jaar draait de wereld gewoon door en zal Absolutely Stereo zoals gebruikelijk elke derde zaterdag van maand Off_Corso volledig op z’n kop zetten! Het vuurwerk blijft dus lekker doorknallen!
Hard Bass: pre-load inspection
woensdag 3 januari 2007
Na de succesvolle editie in de Brabanthallen te Den Bosch in oktober vorig jaar, keert Hard Bass terug op zaterdag 31 maart 2007. Hard Bass is een van de eerste en bekendste Hardstyle concepten die Nederland kent en nadat afgelopen jaar Hard Bass geheel in space was, staat het succesvolle Hardstyle concept van b2s dit jaar in het teken staan van alles wat met submarine te maken heeft.
Planet Rose 12 years on
dinsdag 2 januari 2007
Twaalf jaar bestaat de Planet Rose alweer. Er is geen clubavond in Nederland met zo’n lange en uitgebreide geschiedenis als de zaterdagavond van Doornroosje. Reden genoeg dus voor een maand vol feestjes! Traditiegetrouw worden de edities opgesplitst in verschillende muzikale disciplines. Zo begint de maand knallend met een techno-editie waarop twee nieuwe Spaanse helden, Alex Under en Damian Schwartz, hun Doornroosje debuut maken.
31 januari 2007
Twisted Dance & Fashion
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Treetz 1 Year @ 013: Carnival Eclectiloco
30 januari 2007
Het In Bloom-gevoel is er voor iedereen
Zaterdag 3 februari: HouseDate
Slaves to The Rave, Zaterdag 3 februari 2007
29 januari 2007
Partyflock haalt de 10 miljoen pageviews
27 januari 2007
Housequake in de Cruise Terminal
26 januari 2007
Demon City – The Beginning
25 januari 2007
Terror Time - Bonehead birthdayparty
24 januari 2007
The Sessions
Nooit Meer Naar Huis
23 januari 2007
Extatisch hoogtepunt: Orgasm in Lexion
Het grote Dance Valley onderzoek
Klup Koel in de hotste club van de achterhoek, 22-24
Rauw & Hard op Oldschool Madness 03-03-2007
22 januari 2007
Franchise on Tour
Drop 4: The kill tour.
SMILE - Zondag 18 februari - Off_corso Rotterdam
19 januari 2007
Neophyte world tour 2006 - Time Table
R2 Dance fleurt de zondag op
18 januari 2007
D.D.O.D. & Hardhouse Revolution
Masters of Mayhem: Techno eindelijk terug in Drachten
Turn Up The 90's
Discotheek Zenith is failliet
Bass-D's birthdaycrash
Dynamite – Bomb the Bass
16 januari 2007
Red Friday
Friday’s Flirt: Flirting together
013 opnieuw podium voor Euphoria!
Het concept Geil verbreedt zijn horizon
15 januari 2007
Underground Beats Techno 7,5 jaar
Clubavond Unity terug in Igesz
Kay Wilder Invites in Danscafe Ludiek
13 januari 2007
Klanten Postbank kunnen zaterdagnacht niet pinnen
Dreamteam van de house gaat los op Clubclassixx in The Matrixx
12 januari 2007
Beter kom je niet – The Ultimate Battles
Grand Opening wild feest Nachtdienst in de Lexion
Zaterdag 10 maart 2007: Delete the old and R.E.S.E.T.
11 januari 2007
Panama has officially been Freaked
Rampage: Nieuw Hardcore concept in Schagen.
Qlimax DVD
10 januari 2007
Trip 2 Dreamland in Erotic City 2007
9 januari 2007
Q-dance presents: Promo - the resistance below
8 januari 2007
Heinkenszand wordt omgedoopt tot Jumpcity
Laatste kans: kaarten helft van de prijs Sexy Strangers in the Night
5 januari 2007
Create your own In Bloom feeling
Absolutely Stereo
3 januari 2007
Hard Bass: pre-load inspection
2 januari 2007
Planet Rose 12 years on