Partyflock
 
­ Nederland

Dynamite – Bomb the Bass

gepubliceerd door , op
Dynamite – Bomb the Bass
18 januari 2007
FeestDynamite · Bomb the Bass
Datumvrijdag 2 maart 2007
LocatieDNA
Heerenveen ànno 2007, het grootste dorp van Friesland telt inmiddels 28.000 inwoners. Dit uit de kluiten gewassen gehucht is bij het grote publiek bekend vanwege de megafeesten die in sportcomplex Thialf worden gegeven maar wat weinige weten is dat er voor de locals slechts 3 middelgrote discotheken zijn.
Waar Heerenveen 1 van de eerste was met het brengen van hardstyle en Jump voor het grote publiek loopt ditzelfde dorp nu juist achter ten opzichte van de rest van Nederland. Een nieuwe frisse organisatie genaamd NME (Northern Music Events) vind dat dit moet gaan veranderen en zocht de best passende club hiervoor. Uiteindelijk bleek Club DNA de beste papieren te hebben om dit tot een goed eind te brengen. Er is veel vraag naar hardstyle, jump, oldschool en early rave nu is het toeval (!) dat NME zojuist een concept op maat heeft gemaakt speciaal voor de liefhebbers van eerder genoemde housestijlen.

In de main area een mix van jump, hardstyle, early rave met een vleugje melodieuze hardcore. Niemand minder dan Mr Jumpstyle himself Da Pauli zal sinds lange tijd zijn opwachting in club DNA doen. Naast hem dé belofte uit het zuiden namelijk jumper Robbie Magura. Deze 2 heren zullen laten horen dat jumpstyle geen tijdelijke muziekstroming maar hier is om te blijven. Oude rot in het vak Dj Abyss zal zoals altijd het dak eraf blazen met een kruising tussen nieuwe melodieuze “in ur face” hardstyle en de hits van toen uit zijn early hardstyle platenkoffer.

Voor de Oldskool en Early Rave liefhebbers uit het noorden hebben we dynamic duo Champ-e-on en Buzz Fuzz ook wel bekend als de zware jongens.
Als klap op de vuurpijl heeft NME als afsluiter de zeer populaire Endymion om nog een tandje harder te gaan en toch iedereen met een glimlach naar huis te sturen. Met het geluid van Enzyme door de speakers zullen zij het publiek in opperste staat van opwinding brengen.
In de 2de zaal zal hardcore in de breedste zin van het woord gebracht worden. Maar liefst 5 leden van de beruchte Northern Rebels (nRa) zullen aanwezig zijn om zich ook in Heerenveen te laten gelden. Aangevoerd door oprichter The Rapist zullen dj’s Dizzy, J-Lines, D-Compoze en mengmeester Devastate zich van hun beste kant laten zien en horen. Naast deze roemruchte groep heeft NME uit Drenthe de populaire Hazes en de lokale held Terrox die deze avond onvergetelijk gaan maken.

Uiteraard zullen bij het lezen van dit persbericht een aantal mensen zich meteen afvragen hoe NME als nieuweling dit van de grond gaat krijgen. Het antwoord op die vraag is eigenlijk vrij simpel. Goede promotie, mooie flyers, een strakke line up en het allerbelangrijkst de prijs. Tegenwoordig kan je geen forum lezen of er staat wel iets over de prijzen van de huidige evenementen. De prijs - kwaliteit verhouding is zeer in het voordeel van de toekomstige klanten want je kan voor maar liefst €10,00 ex fee een kaart in de voorverkoop halen. Als je besluit om toch tot het laatst moment te wachten kan je aan de deur een kaart kopen voor maar €15,00.

14 opmerkingen

 
Artiest Da Ganzez
Ziet er goed uit (Y)
laatste aanpassing
ik hoop dat het gaat lukken jongens want valt niet mee om wat leuks neer te zetten tegenwoordig weet er alles van
SUCSES
 
Kan niet wachten 8)
 
Helemaaal Gek tog hehe :p
Artiest {SHOWLIST artist 13891, 23731}
Wieuwwww nog 43 Nachtjes slapen. Ik heb der zin An.
wel even rijden
Uitspraak van Albertino op donderdag 18 januari 2007 om 22:29:
wel even rijden

10 minuutjes maar:p
rijden kan ut op de fiets doen:P ben der bij:D
 
10 minuutjes op de fiets :D zoiezo aanwezig :D
10 minuutjes op de fiets

bij mij denk 20:P maar pak lekker debus(A)
3 minuutjes op de fiets...............
minuutje lopen:p