Partyflock
 
­ Nederland

Het concept Geil verbreedt zijn horizon

gepubliceerd door , op
Het concept Geil verbreedt zijn horizon
16 januari 2007
FeestGeil · in the Mansion
Datumvrijdag 26 januari 2007
LocatieMansion
Het concept Geil verbreedt zijn horizon. Na drie uitverkochte edities in Noa Leeuwarden is het tijd om onze hoofdstad, Amsterdam, op z’n kop te zetten! Elke laatste vrijdag van de maand zal Mansion omgetoverd worden tot één grote geile bende.

De Hobbemastraat nummer 2 in Amsterdam is bij uitstek dé voor dit lekkere concept! Door het struisvogelleer aan de muur, een plafond geïnspireerd op de Sixtijnse Kapel en het hergebruik van de fameuze gouden muurbedekking van Vossius, waan je je in de luxe wereld van deze “dirty glamour” editie!

Er zijn 4 cocktailbars (met 50 verschillende cocktails) in 4 ruimtes die allemaal in een eigen unieke stijl zijn vormgegeven. Tijdens Geil is de muziek verdeeld over deze verschillende ruimte’s. Boven staan de Vreemde Figuren voor je klaar. Beneden gaat het dak eraf met Benjamin Brown (Sneakerz, Sappig), Lady Bee (Gelazer, Dancevalley) en niemand minder dan Sidney Samson!

Geil staat voor Geil in de breedste zin van het woord. Geil zijn wil zeggen dat sex je gedachten volkomen in beslag neemt. Je kunt aan niets anders denken. Kleine prikkels van buitenaf zijn voldoende om je fantasie op hol te brengen. Deze prikkels zullen tijdens deze kick-off niet ontbreken! Geile danseressen, geile mannen, geile vrouwen, geile cocktails, geile muziek. Er gaan geruchten dat de hotels rondom Mansion voor deze avond al zijn volgeboekt! Amsterdam zal na deze avond ook weten wat het concept Geil nou werkelijk is. Leeuwarden kan hierover al een tijdje meepraten. Na drie edities in de trendy Noa weet heel Friesland waar het concept Geil voor staat. De sfeer staat voorop. Door speciale dresscode’s, een erotische twist en een lekkere mix van house, urban en de beste classics bereik je tijdens de avond voor een breed publiek een samenhangende sfeer. Wanneer deze samenhangende sfeer tot uitbarsting komt is het doel voor de organisatie bereikt. Iedereen gaat los, dat is het motto!

Om even terug te komen op Vreemde Figuren; het zijn niet de Backstreet Boys, ook geen New Kids On The Block en al helemaal geen Take That. Het is een verschrikkelijk goede mix van de lekkerste house, electro, urban, club en latin. De DJ’s Ricardo Bout, Teknix, Steff da Campo, Prodice en Dani-L hebben hun krachten gebundeld met Mo onder de naam Vreemde Figuren. Met de leukste dresscode’s en de meest verrassende combinaties zullen zij Nederland verbazen. Check hun website www.vreemdefiguren.nl voor meer informatie!

Tijdens deze avond zal de bezoeker verrast worden door geile acts, geile danseressen en geile muziek! Geil is zoals een feestje thuis. Alles kan, alles mag. Gezelligheid kent geen tijd! Kom lekker ongedwongen dansen, trek je geilste outfit aan en het belangrijkste; kom met een lach op je gezicht! Kan je niet wachten? Check de foto’s van de vorige edities op www.geilebende.nl!

Bij een chique feest hoort ook een goede VIP! Er zijn speciale tafels aanwezig en zijn te reserveren via info@geilebende.nl. (maximaal 5 personen per tafel) Je staat niet in de rij, hebt een eigen ruimte in de luxe Mansion plus een eigen tafel met fles drank naar keuze.

Voor dit evenement is er geen voorverkoop. Entree is 10 euro en de deuren openen om 21:00. Wil je op de gastenlijst? Dat kan! Winnen doe je zo: Geil in Mansion is niet Geil genoeg zonder mijn aanwezigheid, want..

De ouderwetse slagzin! Wees creatief en mail je inzending naar info@geilebende.nl. De leukste reactie’s maken kans op gastenlijstplekken. Tot vrijdag 26 januari!

12 opmerkingen

Eén van de betere G's......

Die van Geil!!!
 
Hahaha !
 
Vet concept, ben benieuwd naar de foto's :P
Na drie edities in de trendy Noa

Echt een supervette tent, om nog maar te zwijgen wat dj's daar tot hun beschikking hebben aan apparatuur als je daar mag draaien....
 
The Mansion, goeie plek om zo'n feest te houden! (y)

Jammer dat ik die avond niet kan... :/
 
Geil mang.
Leuk de reactie's! Beloofd een mooi feestje te gaan worden ;-) GEIL!! (L)
normaal 10,-
vip: 250,-

en nu nooit meer zeuren over te dure VIP kaarten op grote feesten :P
Daar hoor je mij ook nog weleens over, maar dit is voor 5 personen, incl. een fles drank en eigen ruimte. Vind het meevallen, want voor een fles drank betaal je vaak al 100 a 150 euro, entree 50 euro (5 personen) en dan die eigen ruimte nog ;)