Partyflock
 
­ Nederland

Franchise on Tour

gepubliceerd door , op
Franchise on Tour
22 januari 2007
Terwijl het weeralarm in Januari louter windhozen en volle wateren veroorzaakt en Franchise net is bekomen van haar onstuimige verjaardag, staat een nieuwe editie van Franchise on Tour op het programma. Het Amsterdamse circusorkest trekt in een niets ontziende karavaan richting het Haagse Paard. Op vrijdag 9 februari zal een muzikaal circus losbarsten waar Renz een puntje aan kan zuigen.

Bij een Haagse editie hoort een Haagse line-up. Met de laatste editie van Franchise in het Paard nog vers in het geheugen dus op naar de volgende met Haagse mannen met baarden. De eerste coupletten zullen worden gespeeld door Monotony en board champ Jody San. De man die speciaal uit de Alpen terugkeert om bij Franchise zijn veelzijdigheid te tonen wil maar 1 ding: een pompende club: “Voor minder doe ik niks.”

Bijna gebroken met zijn kameraden, maar keihard terug met een prachtig album: niemand minder dan Jamie Westland staat bij Franchise voor het eerst in het Paard. De Haagse alleskunner blijkt al enige tijd een dubbele agenda te hebben. Naast zijn carrière als drummer van Di-rect heeft hij al menigmaal in de Escape de pannen van het dak gedraaid. Rythm is a dancer..’.

Baggi zal Jamie vergezellen met zijn karakteristieke house geluid. De Rotterdammer staat in het Amsterdamse voor immer volle zalen en draait zonder blikken of blozen de ene na de andere wereldtrack. De goedlachse Bagg is dan ook een graag geziene gast op het Rembrandtplein. Het zo langzamerhand beruchte duo Billy the Kit en Stef Vrolijk staat aan het einde van de op voorhand al legendarische masterclass. In de grand finale zullen zij - wederom back2back- het publiek er van langs geven. Onder het genot van de hartverscheurende vocalen van Miss Bunty beloofd het een memorabele Franchise nacht te worden.

Voor meer informatie kan men terecht op de gloednieuwe www.franchise-escape.nl. De onlangs gelanceerde website van het clubconcept.

1 opmerking

 
Dit is echt een vet feesje !!