Partyflock
 
­ Nederland

Panama has officially been Freaked

gepubliceerd door , op
Panama has officially been Freaked
11 januari 2007
FeestFreakend · Billy Nasty (UK) & Don Diablo
Datumvrijdag 5 januari 2007
WinactieFreakend actiegesloten
LocatiePanama Site
FeestFreakend · D-Rashid & Skitzofrenix
Datumvrijdag 9 februari 2007
WinactieFreakend actiegesloten
Freakend in de Panama is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen. Dit alles uiteraard onder een vette line-up. Dat dit vernieuwende concept in de Amsterdamse Hotspot aanslaat, was te zien tijdens de afgelopen editie op vrijdag 5 januari jl. Na 3 edities in de Panama en 1 editie In Beachclub BLM9, waren 1100 toegestroomde partypeepz afgelopen vrijdag getuige van een uit de pan gefreakte Panama! Ook 9 februari zal de organisatie zorgdragen dat de vibe weer zeer sterk aanwezig zal zijn tijdens een nieuwe editie van Freakend in Panama!

Een geslaagde editie
VibeIndustries, de bedenker en organisator van dit vernieuwende concept, mag spreken van een zeer geslaagde editie! “Met de gedachte dat er op dit moment zoveel succesvolle feesten worden gegeven in Amsterdam, hadden we in onze stoutste dromen nooit verwacht dat het concept zo snel zou aanslaan!”. Aldus een tevreden Ronald Wildschut, de organisator van Freakend.

Nieuw talent
Naast de programmering van de grote namen uit de scene, geeft de organisatie ook nieuw opkomend talent een kans om op vooraanstaande locaties te staan met vooraanstaande DJ’s als Don Diablo, Victor Coral, Lucien Foort, Sidney Samson en vele anderen. Het doel van VibeIndustries is om zo, de bij hun agency aangesloten, opkomende artiesten de markt in te loodsen! Afgelopen vrijdag was het bewijs dat deze combinatie de avond tot een succes maakte!

Interactie
Freakend wil graag anders zijn dan de gevestigde feesten. Door het inbrengen van meer interactie met het publiek en de artiesten, zorgt de organisatie voor een constante sfeer die de hele avond aanwezig is!

VibeIndustries
VibeIndustries is een event & artiestmanagement organisatie. Naast het organiseren van events beheert het de boekingen voor opkomend talenten zoals Franky Rizardo, Mell Tierra,E-Rhythm, MC Arun en de al wat gevestigde Joshua Walter en Eller van Buuren op Electrisch Gitaar. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit niet de enige werkzaamheden die deze organisatie uitvoert. VibeIndustries is tevens een grafisch ontwerpbureau en verzorgd het entertainment voor events.

2 opmerkingen

 
Artiest Deffer S
Weinig origineel als ik mijn mening mag geven.....
Delfer,

Ik zou zeggen kom eens kijken op een van de volgende edities van freakend.....