Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 3 februari: HouseDate

gepubliceerd door , op
Zaterdag 3 februari: HouseDate
30 januari 2007
De tweede editie van HouseDate is alweer aanstaande zaterdag. Na een succesvolle eerste editie met o.a. Leroy Styles en Baggi Begovic zijn we toe aan een vervolg van dit concept! Liefde, plezier, geluk en lekkere muziek zal opnieuw centraal staan bij de tweede editie, die opnieuw zal plaatsvinden in de Manhattan te Arnhem.

Ben jij een houseliefhebber, Houd je van een feestje of ben jij op zoek naar een leuke date? Dan ben je 3 februari bij de Manhattan aan het goede adres! Met een flinke dosis liefde en overheerlijke muziek zullen de dj’s het publiek verwennen op de eerste zaterdag van de maand. Het jaar 2007 gaat het jaar van HouseDate worden! Te beginnen met deze spetterende tweede editie en er zullen er nog veel meer volgen, waaronder 16 februari in de Inferno te Nijmegen met Tony Cha Cha, Baggi Begovic, Michael Mendoza, Graphix en El Mundo. Dus mis het niet en ben erbij wanneer HouseDate Nederland in haar liefdevolle greep neemt.

Zoals beloofd krijgt iedere betalende bezoeker een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. Wie wil er de zondag na het feest niet nagenieten van de muziekstijl van zaterdag?! Dit is je kans! Het extraatje is een exclusieve HouseDate cd, zodat het HouseDate gevoel elk moment weer naar boven kan worden gebracht. Deze promo cd is speciaal voor deze editie gecompileerd en bevat alle muzikale elementen die het HouseDate concept omvatten.

Niemand minder dan Peter Gelderblom en Benny Rodrigues komen deze editie de boel op z’n kop zetten en Nederland zal ondervinden wat de intenties van HouseDate zijn... “Het dak gaat eraf" Peter Gelderblom geniet vooral veel naamsbekendheid in Nederland door vele schitterende en vernieuwende tracks samen met zijn maatje René Amesz (Die ook spoedig op HouseDate zijn opwachting zal maken). Samen zijn zij “Underground Movement”. De mega klapper “Climb The Wall” is helemaal grijs gedraaid door menig top dj uit Nederland, ver daarbuiten en op verscheidene radio stations. Platen van Peter Gelderblom worden op het moment gesupport door grote buitenlandse en Nederlandse dj’s. Peter Gelderblom geniet al grote naamsbekendheid in het buitenland en hij komt op HouseDate even laten zien waarom. Hij zal om zijn performance een speciaal tintje te geven zijn eigen mc meenemen voor een twee uur durende spetterende set. “So get ready for the sound of the underground”

Naast deze topper kan met trots gezegd worden dat ook niemand minder dan Benny Rodrigues ons gaat trakteren op een overheerlijke set. Benny is, behalve een erg goede DJ ,ook een geweldige persoonlijkheid. Je kunt Benny allang geen talent meer noemen, hij heeft al op alle grote feesten gestaan en zijn agenda puilt uit van de boekingen. Niemand kan om deze held heen en HouseDate dus ook niet. Ditmaal geen standaard set, maar een speciale “HouseDate set” beeinvloed door de verdere programmering van deze editie zal hij wat meer zijn ding doen en het publiek een ietwat andere Benny laten zien.

Op deze avond zullen verder El Mundo en Fetish Verdi te zien zijn. Fetish Verdi zal openen en het startsein geven van een mooie avond/nacht. El Mundo zal het feest tot een prachtig eind brengen! El Mundo is de man die in de gaten moet worden gehouden, hij liet zichzelf erg goed zien tijdens Speakerfreakz en tijdens Exxellent avonden in club Matrixx waaronder de NYE editie. Tevens zul je hem deze maand nogmaals zien tijdens HouseDate in de inferno en heeft hij een boeking in de hot spot “de Maassilo” te Rotterdam. De avond zal gehost worden door the next big thing MC Roga. De eerste editie was iedereen al laaiend enthousiast over zijn performance en heerlijke stem dus hij mag deze keer gewoonweg niet ontbreken.

“Weet wat je date deze avond en kom allemaal naar HouseDate!”

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
HouseDate gaat het maken(Y)