Partyflock
 
Nieuws · mei 2006
­ Nederland
Rauw - This is the big one
woensdag 31 mei 2006
Het WK zal deze dag beginnen, en voor ons dus de uitgelezen kans om een 1-2tje te plannen tussen het beste uit Nederland en België, een WK muziek klassieker van wereldformaat dus! De Amsterdamse aflevering van Rauw in juni ziet een starstudded opstelling tegemoet, en met meer dan gepaste trots presenteren we jullie dan ook de crème de la crème van de Belgische en Nederlandse electropop, discopunk en synthrock scène.
In februari 2006 werd er een gloednieuw concept gelanceerd in Amsterdamse kringen, Soigné. Soigné wordt uitgesproken als Swan Yé, en dit Franse begrip staat voor alles dat mooi, stijlvol, chic, elegant, modieus, verfijnd en smaakvol is. Na twee succesvolle edities te hebben georganiseerd in the Zebra, brengt Soigné nu een bezoek aan Rotterdam. En welke Rotterdamse locatie past er beter bij dit concept dan B.U.M.B.? B.U.M.B. is dan ook de plek waar de derde editie van Soigné zal plaatsvinden, op zaterdag 10 juni 2006.
Pinkster-putsch
dinsdag 30 mei 2006
Op zondag 4 juni is het weer Pinksteren, dan wordt zoiets als de terugkeer van de heilig geest gevierd... de heilige geest? De Putsch-spirit zul je bedoelen! Op de pinkster-nacht organiseren Herr Arter en Eva Maria voor de tweede keer Pinkster-putsch in de ITW Loods op het NDSM-terrein in Amsterdam noord. Het bijzondere van deze locatie is dat het mogelijk is om lang door te gaan en dat het geluid er optimaal is doordat er geen vervelende limiters gebruikt worden.
Naast Pinksteren zijn ook dit weekend de stripdagen weer in Haarlem. Drie dagen lang is vrijwel het gehele centrum in handen van Donald Duck, Guus Flater en vele andere helden die deze populaire kunstvorm heeft voortgebracht. Stalker zou Stalker niet zijn als ze hier niet hun steentje aan bijdragen.
Zondag 11 juni heeft Club Déjà Vu weer een bijzondere line up voor de Classics liefhebbers in petto. Dan heeft zij namelijk de primeur om M.I.K.E. Push aka Push te presenteren met zijn Classics en dat zijn er nog al wat. Zo heeft M.I.K.E. Push, de held van het Belgische label Bonzai, zich ruimschoots bewezen de afgelopen jaren met zijn wereldwijde hits: de Klassiekers onder de Classics, zoals "Universal Nation", "The Legacy" en "Strange World", om er maar een paar te noemen. Club Déjà Vu is dan ook erg blij om hem deze zondag als gast te hebben!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Trance tunes open air
vrijdag 26 mei 2006
De jaarlijkse feestnacht van Appingedam komt er weer aan. Het hele centrum is dan één groot feest en sinds een aantal jaren is Trance Tunes Open Air vaste prik. Naar aanleiding van de vele verzoekjes heeft de organisatie besloten de muziekprogrammering nog meer aan te passen aan de wensen van het publiek.
Na weer een zeer succesvol hoofdstuk in het Pixel boek op Bevrijdingsdag keert Pixel voor de zomer nog één keer terug naar thuisbasis Chillers in Arnhem. Het afgelopen jaar is duidelijk geworden dat ook in de Rijnstad animo is voor muziekstijlen als minimal, techno, electro en house. Zaterdag 3 juni nodigt Pixel haar vaste aanhang nog één keer uit voordat er aan een welverdiende zomervakantie begonnen kan worden.
Na een uitverkochte 1e editie komt de altijd goedgestemde Engelsman, Danny Howells, op vrijdag 9 juni opnieuw zijn legendarische “Dig deeper” zes uur durende solo set draaien. In een select aantal clubs ter wereld waaronder Panama is Danny Howells een 3 maandelijkse residentie aangegaan voor zijn Dig deeper concept.
Zaterdag 8 juli biedt de Johan Cruijff ArenA het podium aan Sensation, The World’s Leading Dance Event. Voor Sensation Black wordt het stadion volledig in het zwart gehuld, waarna de duistere dj-troon bestegen wordt. Sensation Black is natuurlijk niet compleet zonder een special act van het hoogste niveau. Daarom wordt één van de hardste hardcore dj’s van het eerste uur, Rob Gee, vanuit Amerika ingevlogen.
Pinksterpar-t Outdoor update
vrijdag 26 mei 2006
Zaterdag 3 en zondag 4 juni 2006, wanneer de klokken één uur luiden, zal Pinksterpar-t Outdoor losbarsten op Landgoed Hackerom. Twee dagen, twaalf uur lang, ruim honderd artiesten, top dj’s, live acts en entertainment, maakt dit het vetste Pinksterweekend ooit! Voor de echte festival ganger is dit natuurlijk hèt festival om het seizoen goed mee te beginnen. De opbouw van het terrein is al in volle gang, de kaartverkoop gaat als een speer en de weersvoorspellingen beloven een stralend zonnetje boven het festivalterrein.
Zondag 4 juni aanstaande komt het gratis toegankelijke dance event van Dancetour voor het derde achtereenvolgende jaar naar het centrum van Breda. Dj’s als Armin van Buuren, Dazzle, Cor Fijneman en Perry O'Neil geven die middag en begin van de avond acte de presence op het Chasséveld. Nog nooit waren er zoveel afters ingepland in Breda: zowel Avenue (techno), Q-Nation (hardtrance en jumpstyle), De Boulevard (early hardcore) als de MEZZ (met de officiële after van Dancetour) hebben een keur aan top dj’s staan.
Bas & Ram together
woensdag 24 mei 2006
Op vrijdag 5 mei jongstleden vierden Bas & Ram hun 10 jarig samenzijn als dj-duo, tezamen met hun fans en collega dj's in een afgeladen HappydayZZ.
Summerdance is zoals elk jaar de zomer te snel af. Drie weken voor het officiele begin van de zomer wordt het strand van het Kotermeer in Dedemsvaart bestookt met zonnestralen en knallende beats. Voor zowel vrijdag 2 juni (entree 5 euro) als zaterdag 3 juni (voorverkoop 15 euro entree 22,50) vindt je hieronder de time-table van de meeste area's van Summerdance.
Geen reden tot verveling de komende zaterdagen, want The The Bridge brengt je weer knallende avonden om je zaterdag compleet te maken.
Na het grote succes van de eerste editie vorig jaar maakt de organisatie zich op voor de 2de editie van Latin Village festival. Op zondag 2 juli keren de salseros en latinhouse liefhebbers terug naar recreatiegebied Spaarnwoude Park voor de tweede editie van het swingendste festival van Nederland!
Ferry nice
maandag 22 mei 2006
Op vrijdag 23 juni vertrekt voor de tweede maal vanuit de haven van Venlo het Luxe schip "De Graaf van Bylant" voor een opwindende boottocht over de Maas. Na het succes van de "FreeFunk Ferry" van vorig jaar heeft de organisatie besloten om dit sfeervolle feest te laten terugkeren. Vaar en ervaar samen met 600 andere gasten hoe "Ferry Nice" dit feest gaat worden.
Pinksteren betekent bijna zomer en dat moet gevierd worden! De Effenaardoet dat met een leuk, betaalbaar avondfestival: Spink! In de kleine zaal lekkere pop/rock bands, in de grote zaal kun je flink uit je dak gaan op de beste dance acts en in het café word je verrast door een line-up van one-man bands.
Op zaterdag 5 augustus zal de HappydayZZ in Culemborg volledig in het teken staan van Hardcore. Tijdens een 14 uur durend Herrieval komen alle stijlen binnen de Hardcore langs bij Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and outdoor festival. Zorg dat je je vakantie goed inplant want dit wil je niet missen.
Op 10 september 2005 werd de eerste editie van Timeless beats in de Gloppe te Leeuwarden geïntroduceerd. Deze avond keert na een succesvolle eerste editie terug op vrijdag 26 mei 2006, wederom in [location=De Gloppe] te Leeuwarden.
28 januari 2006 was het Basement Events die een editie neerzette van The Impact's Birthdayparty The sequel. Als locatie was dit keer gekozen voor Sjiwa in Baarlo. Voor diegene die het niets zegt, Sjiwa is een jongerencentrum. Veelal worden hier activiteiten georganiseerd voor jong en oud en Basement Events draagt daarbij eenmaal per twee maanden een steentje bij. Eens in de twee maanden wordt er door Basement Events een event gehouden waar de stijlen Hardstyle, Jumpstyle en Hardcore centraal staan.
In oktober 2005 begonnen als een try-out in Triple XXX te Woerden. 7th Heaven, op de 3e zondag(middag) van de maand. En in een paar maanden tijd uitgegroeid tot één van de vaste Sunday afternoon party’s die er momenteel zijn.
April 2004, de 23ste om exact te zijn. Met enige schroom traden enkele honderden mensen aan bij P60 in Amstelveen om de allereerste Club r_AW te beleven. Wat volgde was een avond vol frisse muziek. Van harde techno tot aan rauwe hardcore met een divers en enthousiast publiek wat een bijna unieke sfeer creëerde. Zo volgde er nog acht edties, allen met een eigen draai aan het concept maar altijd onmiskenbaar r_AW. Ruim twee jaar na het debuut is het tijd voor een jubileum; zaterdag 10 juni is de tiende editie van Club r_AW een feit!
Dreamforce VI
woensdag 17 mei 2006
Het zonnetje begint langzaam door te komen in ons land, alleen dit al is een reden om feest te vieren. Echter, voor Dreamforce VI heb je geen reden nodig om te feesten! Na het succes van Dreamforce V komt de organisatie terug, en hoe! Op Dreamforce V is gebleken dat er voldoende animo is voor 2 area's. De zaal voor het gebeuk en gerag en het cafe om te genieten van chille housy sounds onder het genot van een biertje in de hand.
Na een succesvolle eerste editie, eerder dit jaar, is het nu tijd voor de tweede van Oldschool Friday. Het wordt wederom een beukende reis terug in de tijd. De organisatie neemt je terug naar het tijdperk van Parkzicht, 7 Gates to Hell, Cyberzone en de Energiehal.
De geruchten zongen al een beetje rond, en nu is het dan ook echt officieel. De samenwerking tussen Bass System Events en Defenz Dance Events is een feit. Beide trekken één van hun topconcepten van stal voor deze mooie samensmelting. Het is tijd voor de eerste editie van Hardcore Revival vs Bad Meanings!
Nog slechts een paar dagen en dan zullen de heren hun messen slijpen, hun naalden scherpstellen en hun zwarte goud sorteren. Niemand minder dan Ophidian, Buzz Fuzz, Endymion, Unexist (aka Jappo), Akira, Drokz, Tieum, DNA DJ Team, Bryan Fury, The Outside Agency en nog vele andere, zullen jullie trakteren op een goed portie geweld. En niet te vergeten de battle die vele als onmogelijk beschouwen, Promo b2b Outblast.
De lekkerste (tech)trance hoor je vanaf zaterdag 3 juni in Outland Rotterdam. Dan presenteren namelijk niemand minder dan Bas & Ram hun nieuwe clubavond: Trancesetterz. Een exclusief feest dat Nederlands meest high-tech club een paar keer per jaar in een trance-oase zal veranderen en dat je als echte tranceliefhebber natuurlijk niet mag missen!
Na de succesvolle lancering van dit nieuwe groovy en sexy house concept wordt het hoog tijd om hier een veelbelovend vervolg aan te geven. Fake! is de naam en het feest gaat beginnen op zaterdag 20 mei in de Kingdom the Venue, Amsterdam! Vurige soulfull housetunes maken de avond compleet. Fake! is the real thing!
Zaterdag 12 augustus a.s. vindt de FFWD Heineken Dance Parade voor de tiende keer plaats in Rotterdam! Het jubileum van het grootste dance event van de Benelux wordt na afloop van de parade groots gevierd met een eindfeest op Katendrecht.
Ook altijd de verhalen gehoord van die ‘goeie oude tijd’, de Flower Power? Ook altijd al willen weten hoe die sfeer dan wel was? Nou, dan is dit de kans, op Exxellent flower power, zondag 4 juni. Met volop de sfeer uit die tijd, inclusief de bloemen. En natuurlijk vooral inclusief Don Diablo, Lucien Foort, Jordy Lishious en Sidney Samson! Want laten we eerlijk zijn: muzikaal is het anno 2006 toch een stuk leuker geworden.
Hoogtepunt in de reeks van “Illegal Vibes” feesten, waarvoor FOD in 2005 een nominatie voor de Friese Popprijs mocht ontvangen, zijn natuurlijk de Outdoor edities. Op 22 juli 2006 wordt daarvan alweer de 3de editie gehouden die een overtreffende trap van de voorgaande edities zal worden. Het heeft er dit jaar om gespannen. Even leek het er op dat er dit jaar geen Illegal Vibes Outdoor editie kon komen. Het grote stuk terrein, waar vorig jaar de Hardstyle area gesitueerd was, word bebouwd dus moesten we in capaciteit indammen. Dit was uiteraard onacceptabel dus werd er druk gezocht naar alternatieven.
Zo tegen het einde van een lange, koude en vervelende winter kijkt menig mens naar de warme zomer. De winterjas en sjaal maken plaats voor een mooie zonnebril. Zonnestralen, zomerse temperaturen, bikini's, ontbloote lichamen... ingredienten die de laatste dagen zich eindelijk hebben voorgedaan. De lente is nu dan echt begonnen...
In Progress
woensdag 10 mei 2006
De Winkel van Sinkel zal het toneel worden van een nieuw concept in Utrecht. Het concept zal een bijdrage leveren aan de uitgaansscène in heel Nederland, maar natuurlijk in het bijzonder de Domstad zelf. De avond zal zich richten zoals de naam al doet vermoeden op de progressive scène in het bijzonder, maar dan wel in de breedste vorm. Van diep tot vrolijk, met invloeden uit andere genres en toegankelijk voor elke dansliefhebber.
Voor de best geklede bezoeker geeft Ex Porn Star een gratis VIP-tafel weg. Dan kun jij samen met je vrienden de hele avond genieten van de luxe service op de VIP tijdens Exporny’s Revenge. Drank, lekkere hapjes, lapdances en het mooiste uitzicht. De winnaar van deze prijs wordt behandeld als eregast. Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op deze exclusieve VIP behandeling.
Houseparty - the reunion
dinsdag 9 mei 2006
Houseparty – the reunion! Onder deze titel organiseert The Apollo in samenwerking met Sniper Entertainment op vrijdag 12 Mei een reunie voor de Harcore Heroes van toen en nu.
Frame Busters in Escape
dinsdag 9 mei 2006
Dit jaar bestaat Escape maar liefst 20 jaar, met recht een unicum in de Nederlandse uitgaanswereld! Om dit te vieren worden er wekelijks hier op Partyflock gastenlijstplekken verloot voor de populaire zaterdagavond, Frame Busters. Ook in mei heeft resident Raymundo weer vele top DJ’s uitgenodigd die de Escape op zijn kop zullen zetten.
Traffic is jarig! En dat wordt gevierd op 19 mei in De Melkweg. Vijf jaar geleden is het namelijk dat daar de allereerste Traffic het licht zag. Wat ooit begon als lokale techno gathering is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal gerespecteerd concept, met verschillende edities in Amsterdam, Nijmegen, Groningen en Rotterdam.
Free Festival
dinsdag 9 mei 2006
Zondag 30 juli 2006 vindt alweer de zevende editie van het Free Festival op het Atlantisstrand in Almere plaats. Wat ooit begon als een spontaan klein gratis feestje vanuit een vrachtwagen, is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een volwaardig dance festival waar grote namen achter de draaitafels plaatsnemen en bezoekers vanuit heel Nederland op afstromen.
Traditiegetrouw vind twee maal per jaar Confusion plaats, het paradepaartje van de Middelburgse organisatie Confused Events. Op vrijdag 19 mei 2006 is het weer zover; discotheek de Hooizolder in Westkapelle (Zld) zal op deze datum wederom het decor zijn van een editie van dit succesvolle concept.
The The Bridge blijft doorknallen in Mei en Juni. Het programma voor de komende weken word verzorgd door Nuclear Events. Komende zaterdag 13 Mei geven ze de aftrap met G Force in The The Bridge. Daar liegt de line-up niet om: Promo, Nemo, Mica, Outblast en Super Marco May zullen hun sounds vertegenwoordigen op deze avond.
Oldschool Gangsters
maandag 8 mei 2006
Op zaterdag 13 mei aanstaande gaan The Creators Of Oldschool Gangsters DJ Rob en friends weer van zich laten horen. Na 2 zeer succesvolle edities in Off_Corso wordt deze 3e editie gehouden in Outland Rotterdam en zal voor deze avond op een gepaste manier worden omgetoverd tot een sfeervolle meer warme omgeving welke past bij het publiek van Oldschool Gangsters.
et hoeft allemaal niet te braaf, het hoeft allemaal niet te gewoontjes. Soms mag je wel eens lekker over dat randje heen gluren. Zo ook de 12e mei. Dan is het tijd voor de vierde editie van VIP Club. Voor het eerst zal de organisatie de Rumours in Leeuwarden hiervoor aandoen. Een schitterende locatie waar een stijlvol en elegant feest als VIP Club perfect zal aarden. Al eerder stonden artiesten als Jean, Marcel Woods en Randy Katana garant voor een kolkende dansvloer. Het is tijd voor een lekkere vieze editie, vol met geiligheid en kinky optredens.
Hitsig hete historie
zondag 7 mei 2006
Haar heerlijke hartendief heft haar hoofdje, hangt het halssnoer, haakt het haspelend. Hete Helena heft harentwege handvaardig Hendriks hovaardige hansworst hemelwaarts. “Hmm. Honnepon” hijgt hij hees, hitsig Helena’s hoge heuveltjes hardmakend. Heetlopend, houding hunner hagelblanke huiden herhaaldelijk hernieuwend, hevig hyperactief hobbelend en hotsend, hierna hard hoorbaar hunner hoogtepunten halend. Hete historie, hè? Halleluja, hitsig hotsiekiedee.
Lovebase is een feest dat elk jaar wordt gegeven na de welbekende Loveparade. Het is een van de succesvolste afterparties van de Loveparade. Dr. Motte, die aan de basis van de Loveparade stond, zal op Lovebase een set draaien. Vanaf vandaag is de pre-lineup vrijgeven van de komende LoveBase. Tevens lees je hoe je kans maakt op een volledig verzorgde vliegreis.
Rauw in Amsterdam & Utrecht
woensdag 3 mei 2006
Het wordt een dubbele date op 12 en 13 mei. Dezelfde artiesten op beide locaties, dus makkelijk in te plannen, en eigenlijk beide niet te missen, want er staat een top line up.
Op de dag voor Hemelvaart keert Discotheque terug met een hemelse line-up! Woensdag 24 mei zullen alle zalen gevuld zijn met de crème de la crème van de Nederlandse dj top, aangevuld met een buitenlandse dj van bijna mythische proporties. Bovendien is er voorafgaand aan het spectaculaire feest een overheerlijk “Discotheque dîner” in Restaurant Rotterdam.
Hij wordt door de internationale dj-elite de beste van allemaal genoemd! Berucht om zijn onaards goede marathonsets waarin uiteenlopende dancestijlen tot één bezwerend geheel worden gesmeed. Na vele jaren van afwezigheid in Nederland is het een unicum dat de dj-ende wereldreiziger een tussenstop zal maken in Spaarnwoude om zijn ongeëvenaarde draaikunsten te vertonen.
Wie herinnert zich de afgelopen jaren in de voormalige Rock It in Leeuwarden niet? Of in ieder geval de porno op de toiletten. Vele nationale en internationale artiesten hebben deze locatie inmiddels bezocht en gezorgd voor mooie momenten. Keep it in memories maar het verleden is mooi geweest maar vliegt helaas voorbij. Hard-Concepts zal in samenwerking met nationale en regionale dj’s Leeuwarden laten beleven wat wij verstaan onder een Hardstrike!
Fifty-Fifty in the Londoner
maandag 1 mei 2006
Vrijdag 5 mei, bevrijdingsdag, de dag dat onze vrede uitbundig herdacht wordt blijft reden voor feest in Nederland! In het Oosten des lands zal dit gevierd worden met een feest bij de Londoner in Hengelo! het feest zal beginnen om 15.00 uur en zal door gaan tot 04.00 uur ’s ochtends.
31 mei 2006
Rauw - This is the big one
30 mei 2006
Soigné - The champagne society
Pinkster-putsch
Steve Kotey komt tijdens de Stripdagen van Haarlem naar Club Stalker
29 mei 2006
Club Déjà Vu Classics met M.I.K.E
26 mei 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Trance tunes open air
Laatste Pixel editie voor de zomer
Panama presents Dig Deeper feat. Danny Howells
Rob Gee en Kurtis Blow op Sensation Black
Pinksterpar-t Outdoor update
25 mei 2006
Volop groove en house in Kerkplein
24 mei 2006
Bas & Ram together
23 mei 2006
Time Table Summerdance Open Air Festival
The night XXL en Italian Hardstyle in The Bridge
Latinhouse en salsa domineren 2de Latin Village festival
22 mei 2006
Ferry nice
Spink - Pinksteravond festival
19 mei 2006
Mayhem maakt Pokkeherrie Indoor en Outdoor Hardcore festival
Timeless beats in de De Gloppe
Xtra Hard - Impact meets XRcist
17 mei 2006
7th Heaven, voor de laatste maal dit seizoen
Slingers en ballonnen; Club r_AW nummer 10
Dreamforce VI
Oldschool Friday, reunion of the past
15 mei 2006
Hardcore Revival vs Bad Meanings
SledgeHammer time-table en update
Bas & Ram presents TranceSetterZ
13 mei 2006
Fake! Pure house met top dj’s in Kingdom Venue
12 mei 2006
Tiende FFWD Heineken Dance Parade
11 mei 2006
Exxellent FlowerPower: liefde en muziek
FOD maakt line-up Illegal Vibes Outdoor 2006 bekend
10 mei 2006
Put your hands up for Fedde le Grand & Funkerman
In Progress
Ex Porn Star stunt: Win een VIP-tafel voor 6 inclusief drank & full service
9 mei 2006
Houseparty - the reunion
Frame Busters in Escape
Traffic - 5 years of Traffic party
Free Festival
8 mei 2006
Confusion - the point of no return
The Bridge blijft doorknallen in mei en juni
Oldschool Gangsters
7 mei 2006
Vip Club, groovy sounds met een kinky sausje
Hitsig hete historie
5 mei 2006
Zin in de Loveparade afterparty?
3 mei 2006
Rauw in Amsterdam & Utrecht
2 mei 2006
Discotheque in de Cruise Terminal Rotterdam
Dance Valley The Weekender: Spectaculaire toevoeging aan line up
Hardstrike delivers the first strike in Leeuwarden
1 mei 2006
Fifty-Fifty in the Londoner