Partyflock
 
­ Nederland

Rauw in Amsterdam & Utrecht

anoniem gepubliceerd op
Rauw in Amsterdam & Utrecht
3 mei 2006
FeestRauw
Datumvrijdag 12 mei 2006
Locatie11 Site
Het wordt een dubbele date op 12 en 13 mei. Dezelfde artiesten op beide locaties, dus makkelijk in te plannen, en eigenlijk beide niet te missen, want er staat een top line up.

In 11 blijft het feest: na een zinderende koninginnenacht met Felix da Housecat staat het Rauw team zich alweer warm te trappelen voor de volgende reguliere aflevering. Regulier? Eigenlijk helegaar niet, het is dubbel feest. Rauw is 2 jaar in 11 en tot onze vreugde blijkt ook nog eens dat 11 zeker 2 jaar langer open mag blijven dan voorspeld, tot zomer 2008 dus. Dat moet gevierd worden. De Amsterdamse Rauw is altijd met videowizzard 00Kaap.

De dag erop in Tivoli wordt het gewoon weer keihard feesten, wat minder toeters er bellen, maar dan ook iets goedkoper en altijd gegarandeerd het dak eraf. We pakken dus extra uit dit weekend, op een manier die jullie van ons gewend zijn: artiesten waar nog bijna niemand van gehoord heeft (doch met de kwaliteiten om heel groot te gaan worden) bemannen de draaitafels en het podium. En jullie kunnen ze voor het eerst in Nederland mee maken.

De avonden worden begonnen door een dj uit Tsjechië die laat horen dat centraal Europa muzikaal helemaal mee telt. DJ Tvyks is een knalgoeie dj met een uitgelezen smaak en een dito platenkeus. Op onnavolgbare wijze weet hij in het afgelegen Praag de beste tunes te scoren, maakte nog een aantal verzamel cd’s van de hoogste kwaliteit en had in 2002 nog een hitje met de Zweedse producer Hakan Lidbo op Paper Recordings.

Tvyks zet ook een van Europa’s meest spannende nachten neer: Plastique heet zijn uberhippe maandelijkse clubnacht in het aloude Radost in het centrum van sprookjes stad Praag, het is er altijd bomvol met Boheemse feestbeesten van het ruigste soort. Live staat de cult band Panico de feestvreugde tot ongekende hoogten te raggen. Panico is een band uit Chili die het in hun hoofd haalden naar Parijs te verhuizen, waar ze al snel door het superhippe Tigersushi label (bekend van oa Mu) werden getekend. Hun EP Transpiralo en album Subliminal Kill kregen laaiende kritieken in de coole muziek pers. Verwacht een 4 mans formatie die doet denken aan de New Yorkse underground funk van ESG met een stevig sausje latin-punk, psychedelische gekte en een zwaar opzwepende performance. Panico treedt op de beste plekken ter wereld op: Razzmatazz in Barcelona, Trash van Erol Alkan in Londen en Ladytron’s Evol in Liverpool. In dat rijtje horen wij van Rauw klaarblijkelijk thuis, ze kozen ons uit als plek waar ze voor het eerst in Nederland wilden staan. Panico gaat heeeeeel groot worden, let maar op. Panico komt naar Rauw, je bent gewaarschuwd.

De nacht wordt gehost en afgesloten met een knalfuif onder leiding van de nimmer roestende veteraan Joost van Bellen met een gigantische hoeveelheid nieuwe superknallers! Dit is weer eens een Rauw om niet te missen.

8 opmerkingen

RAUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW :D
 
alleen sucks het geluid in 11!
 
GRRRRRRRRRRRRAUW!!:d
laatste aanpassing
Artiest Faux
we like it Filthy and Raw...
Artiest {SHOWLIST artist 62742, 43595}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 mei 2006 om 16:10:


met static heb ik geen problemen met t geluid? ik weet niet wat voor geluid jij gewend bent? tis niet overal een HMH
 
it's just RAUWtjus!!
11 = BESTE CLUB van NL:yes:
TJAUWww, Ik ben los na RAUWWWWWWWWWWWWWWW