Partyflock
 
­ Nederland

Club Déjà Vu Classics met M.I.K.E

gepubliceerd door , op
Club Déjà Vu Classics met M.I.K.E
29 mei 2006
Zondag 11 juni heeft Club Déjà Vu weer een bijzondere line up voor de Classics liefhebbers in petto. Dan heeft zij namelijk de primeur om M.I.K.E. Push aka Push te presenteren met zijn Classics en dat zijn er nog al wat. Zo heeft M.I.K.E. Push, de held van het Belgische label Bonzai, zich ruimschoots bewezen de afgelopen jaren met zijn wereldwijde hits: de Klassiekers onder de Classics, zoals "Universal Nation", "The Legacy" en "Strange World", om er maar een paar te noemen. Club Déjà Vu is dan ook erg blij om hem deze zondag als gast te hebben!

Even een kleine resumé van de opvallende biografie van deze trance-held M.I.K.E. Push Mike Dierickx startte zijn dj carrière al op 16 jarige leeftijd als dj Mike, wat later veranderde in zijn producers naam M.I.K.E. Push Ook heeft hij vele platen uitgebracht onder de aliassen: Solar Factor, The Blackmaster, Return Of The Native, Plastic Boys Sand en natuurlijk onder M.I.K.E. Push en niet te vergeten Push! Toen "Universal Nation" in 1998 wereldwijd een grote hit werd, kreeg M.I.K.E. Push's reputatie een enorme boost en won hij diverse dance-awards.

"Universal Nation" wordt tot op de dag van vandaag gezien als één van de grootste tranceklassiekers aller tijden. Ook zijn volgende hit "The Legacy" werd een top klassieker. Daarnaast heeft M.I.K.E ook vele remixen gemaakt voor o.a. Sinead O'Conner, Moby, Mauro Picotto en Oliver Lieb en heeft hij gedraaid in de grootste venues over de wereld van Godskitchen (waar hij nog steeds een residency heeft)en Gatecrasher in Engeland, tot in de U.S, Japan en Australie en Ibiza's Amnesia. In ons eigen kikkerlandje heeft hij gedraaid op de grote festivals als Dancevalley en Trance Energy en nu dus als primeur te gast in Venue HappydayZZ te Culemborg. Een dj met zulk een staat van dienst en gruwelijke hits op zijn naam, mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van Toppers die hem al zijn voorgegaan tijdens de befaamde Club Déjà Vu!

Maar op deze editie heeft Club Déjà Vu nog een speciale dj-gast die voor de eerste keer hier komt draaien en wel dj Per. Per Meijer, een oude rot in het vak en eentje die al halverwege de jaren '80 aan de wieg van de housescene in Nederland heeft gestaan. Waar het succes begon met zijn beruchte Timemachine Clubnights in de Melkweg, waar hij in de jaren '94 en '95 vele beroemde dj's als gast uitnodigde als Sven Väth (D), Joost van Bellen, Remy en Eddy de Clercq als ook Sasha (UK), Carl Cox (UK), Paul van Dyk (D), Sister Bliss (UK). Tot aan met de dag van vandaag met zijn eigen Earth party's. Over dj Per kan nog zoveel gezegd worden , maar beter nog komen jullie zelf luisteren naar zijn classics plaatjes, die spreken namelijk voor zich! Per draait als eerste dj deze zondag, zijn House Classics set, dus zorg dat jullie er vroeg bij zijn!

En alsof dat nog niet genoeg is kunnen jullie naast deze twee absolute toppers op Club Déjà Vu nog genieten van twee ouwe bekende Déjà Vu dj's als Jochen Miller en Marcel Woods.

Verder kun je ook rekenen op dj Dazzle, die na Per de spits zal afbijten van deze super editie van Club Déjà Vu, die straks weer in de boeken zal staan als een party waar je als echte danceliefhebber bij geweest moet zijn. Dus zorg dat je niets mist en komt allen lekker bijtijds! Dit wordt weer een Top Club Déjà Vu! Tot zondag 11 juni. Wij zijn ook onze plaatjes alvast aan het uitzoeken!

12 opmerkingen

Ohhh, okay, okay, ik ben om.. mag ik komen?? O:)

Haha.. heb zomaar de 12e juni vrij :cheer:

Klassefeestjuzzz de Deja Vu, goed georganiseerd, toppie line-ups, ennuh, voor de verwende stapper :respect:
*ahum* :bloos: en leer d'r ook de meest leuke mensen kennen :yes:
laatste aanpassing
 
Jochen Miller en Marcel Woods :cheer: :bounce:
Universal Nation :respect:
M.I.K.E. = muzikaal genie!

:respect:
ja vet! zal er wel weer bij zijn :-)
Uitspraak van H@ppyDogo op maandag 29 mei 2006 om 20:57:
Als jij er bent kom ik ook Sjoerdje!!!

Ohyeaahhh, ikkuh ben er.. nieuwe moves geleerd, eg superleuke dancemoves.. yeah!!

ennuh, ikkuh maandag vrij, duzzzz, party tot zuh onz d'r uit kickuh.. haha.. :woeptidoe::doetiwoep:
laatste aanpassing
Plastic Boy en Turn off the lights :respect: :respect:
Dammnnn...wat een feest-gegarandeerde line-up zeg!! Verschrikkelijk balen dat we op zondagmiddag gewoonweg niet kunnen! :-(
ben er bij... heerlijk genieten weer op de zondag.. zoals altijd op zondag super gezellig in Happy Dayzz!
Mag je niet missen!
:)
yeahhh, ga zaterdag overdag lekker naar buitenfeestie :cheer:
ff inkomen.. en zaterdagavond lekker thuis, ff voorbereiding op sunny Sunday@Deja Vu :bounce: