Partyflock
 
­ Nederland

Ferry nice

gepubliceerd door , op
Ferry nice
22 mei 2006
Met de zomer eindelijk in zicht is het tijd voor goed nieuws van Bloomspot events!

Op vrijdag 23 juni vertrekt voor de tweede maal vanuit de haven van Venlo het Luxe schip "De Graaf van Bylant" voor een opwindende boottocht over de Maas. Na het succes van de "FreeFunk Ferry" van vorig jaar heeft de organisatie besloten om dit sfeervolle feest te laten terugkeren. Vaar en ervaar samen met 600 andere gasten hoe "Ferry Nice" dit feest gaat worden.

Het uitverkochte feest van vorig jaar werd door de bezoekers gewaardeerd als een van de beste feestjes van 2005; intiem, sfeervol, sexy en steengoede muziek! Na het verlaten van de haven in een prachtige schemerende avond ging het zowel binnen als buiten op de boot als snel helemaal los. Van 21.00u tot 4.00u konden de bezoekers op het eerste dek genieten van de zwoele houseklanken van ondermeer Helene di Firenzi en Marcella. Daarnaast was er op het tweede dek de hele avond ruimte voor vette techno!

Voor dit Bloomspot evenement dragen we natuurlijk weer zorg voor een knallende line-up van artiesten die meer meenemen dan alleen een platentas...Op het beneden dek (bakboord area) kan je het volgende van ons verwachten.

Marcello was een van de eersten die zich manifesteerde in de Nederlandse house scène. Tegenwoordig is het de volledige dance scène waar hij zijn gezicht laat zien en wellicht daarom is hij er na 20 jaar nog steeds in volle glorie. Met zijn bedrijf Chemistry staat Marcello voor een flink aantal goedlopende concepten zoals "R.U.S.H." en "Bold". Bloomspot is dan ook vereerd om als headliner van "Ferry Nice" Marcello te presenteren.

Onze eigen resident Minggus timmert de laatste tijd aardig aan de weg. Zijn house met ballen die swingt als een "motherfocker" is niet ontgaan in Amsterdamse clubs als Bitterzoet en de Escape maar ook zijn set op Extrema Outdoor vorig jaar staat nog bij velen in het geheugen gegrift. Hij zal de avond dan ook in stijl afsluiten.

De rest van het house /eclectische programma in de bakboord area zal worden verzorgd door local heroes Sam O Neall en Yaiza Di Jockey.

Op het tweede dek (stuurboord area) is er dit jaar plaats voor de rauwere, vette sound. Electro, Techhouse en Funky Techno maken hier de dienst uit.

Wellicht is het opgevallen dat we elk Bloomspot evenement ons best doen een vrouwelijke dj te programmeren en ook voor dit feest zijn we blij dat we weer een dame van kaliber gevonden hebben; Eva Maria. Ze is resident van Electronation! En komende boekingen op Awakenings en Sensation maken dat zij dit jaar zichzelf aardig in de picture draait. Haar stijl is precies datgene waar deze area voor staat: groovy electro music!

Francesco Pico is zijn naam, Magnitude Recordings zijn label en bij een van de meest gerespecteerde en vooruitstrevende organisaties in Nederland, namelijk Earth, vindt hij zijn thuis. Iemand die zijn eigen sound omschrijft als "Funky Jackin' Techouse" hoort op een Bloomspot feestje thuis.

Ook op dit dek zal de rest van het programma worden verzorgd door 2 Venlose dj's; Makz en Ralf S.

All on Board! And see you at Ferry nice!!!!!

10 opmerkingen

aanwezig :cheer:
ik ook, vorig jaar super gezellig...:p
laatste aanpassing
Zeker weer was echt toppie vorig jaar:-) en 2 weekjes later free funk..... eindelijk wat vets te doen in venlo!!!!!
kaartje is binnen! :D
Uitspraak van Essieed op maandag 22 mei 2006 om 21:30:
kaartje is binnen!


jaja heb er echt zin in :D
Kaartje binnen.. Vorige bloomspot feest in de kasteeltuinen was geweldig dus ik heb alweer zin in deze :)
Kon ook wel eens kijkje gaan nemen deze keer :P