Partyflock
 
­ Nederland

Confusion - the point of no return

gepubliceerd door , op
Confusion - the point of no return
8 mei 2006
FeestConfusion · The point of no return
Datumvrijdag 19 mei 2006
LocatieHooizolder
Traditiegetrouw vind twee maal per jaar Confusion plaats, het paradepaartje van de Middelburgse organisatie Confused Events. Op vrijdag 19 mei 2006 is het weer zover; discotheek de Hooizolder in Westkapelle (Zld) zal op deze datum wederom het decor zijn van een editie van dit succesvolle concept. Als subtitel heeft deze editie “the point of no return” meegekregen, wat slaat op het feit dat de organisatie, na het lanceren van verschillende concepten binnen èn buiten Zeeland, niet meer is weg te denken uit de party-scene in deze provincie.

Met deze gedachte in het achterhoofd is de line-up samengesteld uit artiesten die allen al eens op een feest van Confused Events gedraaid hebben. Zo staat om te beginnen Steve Sweet, beter bekend als de The Darkraver geprogrammeerd. In oktober 2005 zette hij een fenomenale set neer op Conversion, georganiseerd in de Belgische discotheek Cherrymoon. Uiteraard kent iedereen deze ras-entertainer uit Den Haag verder wel van al zijn te gekke optredens op feesten overal ter wereld! Hij zal het publiek trakteren op een setje oldschool en early hardcore.

Verder zal de “godfather of hardcore” DJ Paul Elstak ook weer eens van de partij zijn. Vorig jaar februari stond de Hooizolder helemaal in het teken van deze man en zijn label Offensive tijdens de “One Day We Kill’em All”-promo party. En dat Paul na dik 15 jaar nog steeds van onschatbare waarde is voor de hardcore in Nederland blijkt wel uit zijn nog steeds overvolle agenda. Verwacht de beste hardcore, gebracht op zijn eigen manier…

DJ Re-Style is inmiddels ook al een hele tijd niet meer weg te denken uit de hardcore-scene. Als één van de vaste waarden van Masters of Hardcore staat hij met enige regelmaat op feesten als Masters of Hardcore, Mindcontroller en Hardcore 4 Life! Tevens is hij verantwoordelijk voor talloze producties op het MOH-label, zoals “Relyster”, “Right Here Right Now” en “Hardcore Psychopath” (de theme van Master of Hardcore 20)

Als 1 van Zeeland’s populairste DJ’s zal DJ Chaos ook aantreden op 19 mei. Deze DJ annex MC is onder meer verantwoordelijk voor de wekelijkse Chaos On Sunday-feesten in Club Flaix in Middelburg, welke inmiddels zijn uitgegroeid tot een begrip in de regio.

De muzikale invulling wordt compleet gemaakt met de Confused Events residents M-ystery, Blade en Demon Deze jongens zijn ondertussen ook niet meer weg te denken uit de regio en zullen deze avond laten horen wat Confusion echt inhoud.

Host gedurende de hele nacht is niemand minder dan MC Ruffian, een van de beste en bekendste MC’s in de scène, uiteraard bekend van onder meer Back 2 School, Hardcore 4 life, Nightmare in Rotterdam, Hardbass, en Defqon 1!

Voor meer informatie over het feest en de andere concepten van Confused Events, check de website www.confused-events.nl. Hier is tevens alle info te vinden over het nieuw concept van Confused Events voor de zomer: Monday Madnezz…

25 opmerkingen

DJ Re-Style is inmiddels ook al een hele tijd niet meer weg te denken uit de hardcore-scene. Als één van de vaste waarden van Masters of Hardcore staat hij met enige regelmaat op feesten als Masters of Hardcore, Mindcontroller en Hardcore 4 Life!


op Mindcontroller :vaag: ?!
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Uitspraak van Jappy™ op maandag 8 mei 2006 om 19:31:
op Mindcontroller ?!


Ehmm ja daar nou net niet hahaha.

Achjah DOMINATOR bedoelde ie vast ;).
 
Ja misschien wel. Of Audio Attack! Is toch allemaal 1 pot nat!

Anyway, wordt weer een mooi feestje!

;P
Artiest {SHOWLIST artist 10469, 70070, 165768}
Jeeeeezus zelfs het nieuwsbericht is alweer verwarrend! :D :yes:
Heel veel succes :flower:

Aan de line up en de organisatie zal het niet liggen!!!!

Keep going the good work :cocktail:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 962, 2566}
Artiest Kronox
Present
 
ik denk dat chaos wel ff komt kijken :bier:
Nee DAT hebben we al vaker gezien hahahaha

Lyn + baco = :vaag:

gna gna gna :devil: O:)
Uitspraak van M-ystery op dinsdag 9 mei 2006 om 22:55:
Daar kan jij helemaal niet tegen




Uitspraak van Stekel op dinsdag 9 mei 2006 om 23:39:
Nee DAT hebben we al vaker gezien hahahaha

Lyn + baco =


Okee dan kom ik niet :devil:

Zijn wel meer dingen waar ik niet tegen kan :X :devil:
Nee lyn, ik kan idd ook niet tegen baco :P.

Het is er wel volop aanwezig natuurlijk, dat weetje ;).
Werkzaam bij G-Force
Artiest {SHOWLIST artist 21406, 56392}
Uitspraak van M-ystery op woensdag 10 mei 2006 om 11:04:
Het is er wel volop aanwezig natuurlijk, dat weetje

Denk dat ik dan ook maar is ff langs kom
Doe is! :D
:cheer:het is bijna zover!:cheer:

wie taart wil moet heeeel vroeg komen :[
En wie een taart is. moet weg blijven O:)
nog 1 nachtje slapen .. :P
heb er zin in..tot morgen !!
mag ik geen taart meenemen...dan niet..nananana
natuurlijk mag wel taart meenemen :D

maar de mensen die een taart zijn, moeten buiten blijven...

snappen we het nog een beetje :S O:)
Meer TOTALE verwarring zelfs ;) :9