Partyflock
 
­ Nederland

In Progress

anoniem gepubliceerd op
De Winkel van Sinkel zal het toneel worden van een nieuw concept in Utrecht. Het concept zal een bijdrage leveren aan de uitgaansscène in heel Nederland, maar natuurlijk in het bijzonder de Domstad zelf. De avond zal zich richten zoals de naam al doet vermoeden op de progressive scène in het bijzonder, maar dan wel in de breedste vorm. Van diep tot vrolijk, met invloeden uit andere genres en toegankelijk voor elke dansliefhebber. De benedenzaal van de Winkel van Sinkel, immer aangeduid als Sub, zal juist het toneel worden voor de Utrechtse undergroundscene. Vooral Goa Trance, Trance en Acid zullen hier aan bod komen om op die manier de “achtergebleven” housegenres zeker een kans te bieden en om natuurlijk eindelijk aansluiting te vinden met het Utrechtse publiek.

Inmiddels heeft de organisatie een bijzondere resident weten aan te trekken in de vorm van niemand minder dan de resident van de Pacha, La Pineda, Joy de la Rosa. Deze vrouwelijke top DJ heeft inmiddels over de gehele wereld gedraaid met voor Nederlandse begrippen top DJs. In landen als Spanje, Duitsland, Italië geldt deze dame zelf namelijk als een grote topper met goede producties, bijzondere draaistijl en een super uitstraling. Samen met Joy de la Rosa zal de organisatie op regelmatige basis bijzondere DJs uit het buitenland over laten vliegen voor een spetterende avond vol Progressive en een vette vibe.

Maar de organisatie zal zeker de Nederlandse toppers op het gebied van Progressive niet achterwege laten. Uiteindelijk moet de avond die sfeer bieden waar elke dansfreak op hoopt, lekker dansen, geen gezeur, niks moet, alles mag, vette tracks, bijzondere optredens en super publiek, een avond waar je gewoon heen moet.

Vrijdag 26 mei zal de eerste avond zijn in een lange reeks van maandelijkse In progress avonden in de Winkel van Sinkel, Utrecht. Op deze avond heeft de organisatie veel DJs van Nederlandse bodem uitgenodigd. San komt eind april uit met een CD over de gehele wereld, zo ook Nederland. In elke winkel, benzinepomp, en CD verkooppunt zal zijn CD met vette progressive trance tracks op de kopers wachten. Zijn officiële Nederlandse Release party zal plaatsvinden tijdens de eerste editie van In progress. In de voormaling Oostblok landen is de van oorsprong Nederlandse DJ niet meer weg te denken uit het uitgaanscircuit, maar ook in India lopen ze met deze topper weg. Afgelopen maand stond de Indiase scène nog breed uitgemeten in het DJ Magazine (toonaangevend DJ magazine in de UK), waarin duidelijk werd dat India the place to be is. Naast deze “nieuwe” progressive held, zullen ook Marc Blend en Harry Lemon acte de présence geven in de Winkel van Sinkel. De echte progressive liefhebbers weten precies over wie we het hebben, maar ook voor de overige danceliefhebbers zijn deze DJs meer dan de moeite waard. De avond zal uiteindelijk geopend worden door Twisted 3Some resident Winston Wolf (He solves problems) die iedereen klaar zal stomen voor de grote heren uit Nederland, Duitsland en Tsjechië. Marc Blend, nummer 300 wereldwijd, staat wereldwijd bekend om zijn producties die door alle grote toppers gedraaid worden en zijn eigen progressieve draaistijl. Speciaal voor In progress komt Marc Blend voor de eerste maal naar Nederland om zijn wereldbekende muziekstijl ook hier ten gehore te brengen voor een uitzinnig publiek.

In de sub zullen voormalig Nexus DJs, Eye-Riz en Viris, de avond stelen door een vette mix van Goa en Acid neer te zetten. Iedereen die bekend was met het fenomeen Nexus in Utrecht weet dat dit een super line up is, waarop je zeker weten helemaal los kunt gaan en jezelf volkomen kunt verliezen. Beide dames zullen er een top avond van maken in deze all lady line up.

Al met al wordt In progress de nieuwe avond in Utrecht voor het nieuwe publiek die eens iets anders wil. Het wordt een avond vol goede muziek en een über vette vibe!

6 opmerkingen

 
San, Eye-Riz, Lemon8..

Man, waarom moet ik dit gewoon missen. :\
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 mei 2006 om 13:22:
San, Eye-Riz, Lemon8..

Man, waarom moet ik dit gewoon missen.


Ik mist het gelukkig niet en ga het door vertellen aan al mijn vriendjes en vriendinnetjes, want als het een succes wordt, blijven ze tenminste in UTrecht en hoef ik niet voor elk wisje wasje of naar het buitenland of naar Amsterdam. Dit gebeuren gaat de namen hierheen halen!!1 johoe.. Wellicht jij ook even handje helpen RealFuture?
Ben er wel bij denk ik !!! Ziet er goed uit... wordt een killing hemelvaart-week(end)je !!!
Voor mij ook een druk gebeuren gok ik zo. Woensdag even kijken bij Digweed in het Paard, donderdag even langs Marco V, vrijdag In Progress, zaterdag een prive underground feessie.

Druk druk, maar wel cool. Kijk vooral uit naar Digweed en In Progress..... Progressive is te cool.
Uitspraak van Twisted Bear op woensdag 10 mei 2006 om 16:19:
Druk druk,

Ik herken het. Dit lijkt me ook echt een lekker avondje maar woensdag Digweed, donderdag Steve Lawler en Nathhew Dekay, zaterdag al naar een feestje in de Karavaan en Sander Kleinenberg. Denk niet dat dit het gaat worden, hoe jammer ook.
Deze jongen is er cker bij! Ik herinner me nog een optreden van lemon8 in The Q (Zwolle) ergens in 2002. Volgens mij was San er toen ook bij...
:p !!phat phat phat!! :p
"New York, New York" MOET gedraaid worden! 'Something strange is going down here'...
Ook wil ik Eye-Riz wel weer eens in actie zien. Top-dj, vrouw en muziek! ;-)