Partyflock
 
­ Nederland

Put your hands up for Fedde le Grand & Funkerman

gepubliceerd door , op
Put your hands up for Fedde le Grand & Funkerman
10 mei 2006
Zo tegen het einde van een lange, koude en vervelende winter kijkt menig mens naar de warme zomer. De winterjas en sjaal maken plaats voor een mooie zonnebril. Zonnestralen, zomerse temperaturen, bikini's, ontbloote lichamen... ingredienten die de laatste dagen zich eindelijk hebben voorgedaan. De lente is nu dan echt begonnen... Gooi die winterjas maar in de kast, trek je zomerse outfit aan en ga los op de heerlijke zomerse housebeats die Flavours je te bieden heeft. Flavours heeft net die ingredienten die jou avond tot een extreem hoogtepunt zal brengen... "Put your hands up for..Detroit"

Pak je agenda, en schrijf op; 12 mei 2006, Estupendo Plaza, Fedde le Grand, Funkerman & Soulfighter. Zet er een groot uitroep teken achter, want dit feestje mag en wil je niet missen! De lekkerste house en electro-tracks zullen uit de boxen knallen om jouw een voorproefje te geven van wat deze zomer de klok zal slaan in de clubscene. Vanavond zal house only and only house het woord zijn. Ibiza & Miami... here we come!

Begeef je op Flavours midden in een oude bioscoop, die in Spaanse stijl is omgebouwd tot een intieme club midden in het stadscentrum van Zoetermeer. De zon schijnt hier altijd. Pumping house en massive electro zal vanavond het dak eraf blowen. Combineer deze heerlijke beats met een zomersfeer en je zomer start vrijdag 12 mei in Estupendo Plaza.

Na Benny Rodrigues, Lacroix, Olav Basoski, Marcella, Erick E en Sidney Samson zullen twee nieuwe DJ’s hun intrede doen en de crowd tot een ultiem hoogtepunt brengen... op de dansvloer wel te verstaan. Flavours heeft bewezen het publiek tot dit hoogtepunt te brengen, en een intieme sfeer te creëren in Estupendo Plaza. Begeef jezelf in de wereld van club, (latin)house, electro & techhouse! 'Smaken' verschillen en er valt absoluut niet over te twisten maar deze Flavours line up is echt om te smullen.

FEDDE LE GRAND
Fedde "Put your hands up for detroit" le Grand is vandaag de dag een echte grootheid in de clubscene. Met zijn eigen Sneakerz is hij echt doorgebroken bij grote publiek. Zijn fenomenale producties worden goed opgepakt door de Nederlandse en Internationale house DJ’s en worden nog veel beter ontvangen door het uitzinnige publiek. Verwacht een spetterende set van Fedde le Grand, waarin zijn clubhit "Put your hands up for Detroit" uiteraard niet in zal ontbreken.

FUNKERMAN
Funkerman had dit jaar een megahit met zijn productie The One. Dit nummer werd zelfs uitgebracht op één van de Hed Kandi CD’s. Het grote publiek zal hem kennen van de Sneakerz party’s, waar hij vaak te bewonderen is. Verwacht het beste op het gebied van club,funk, house en electro in één pumping set.

16 opmerkingen

Fedde le Grand (Y)
Yeah vet, FLG's producties, Funkermans setjes (L)
Put your hands up for detroit 8)
put your hands op for detroit !!!!!!!! :yes:
Idd een heerlijk nummer..!!

Gaat weer knallen worden vrijdag!
See you all friday!!
Uitspraak van magik musik op woensdag 10 mei 2006 om 18:08:
put your hands op for detroit !!!!!!!!


:respect: supernummer!! Hij staat ook op www.pinksterpar-t.nl bij de fascinate area...

Stylish Flyer trouwens (Y)
laatste aanpassing
ik ben hierrrrrrrrrr zeker bij!!! Flavours altijd gezellig!! Put your hands up for Detroit!! Our Lovely city.. ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Darcon Inc. op woensdag 10 mei 2006 om 18:17:
Funkerman & Raf - We Rule The Night

wat een nummer _0_

Sidney Samson remix :respect:
 
We rule the night & Put your hands up beide te dope :yes:
 
Fedde le Grand (Y). Bij Sneakerz afgelopen zaterdag in de Rechter zette hij de hele zaal op z'n kop! Heerlijk was het! Ga hem nog wel een paar keer zien draaien deze zomer!
laatste aanpassing
Artiest Joel
te dope, die gast snapt het wel:)
Morgennn morgen morgen!!!!!

Gaat echt heel vet worden!!

LOS!!
fedde is housemusic, the man
Uitspraak van Jeff London op woensdag 10 mei 2006 om 19:11:
Funkerman & Raf - We Rule The Night

wat een nummer _0_

Sidney Samson remix


heeeeeeerlijk :bounce: