Partyflock
 
Nieuws · juli 2022
­ Nederland
24-uurs Solexrace festival
woensdag 27 juli 2022
24 uur lang op een Solex racen voor het goede doel. Crossen op een grasmaaier, quad, brommer, crossmotor, auto, vrachtwagen of ander gemotoriseerd voertuig. Een Biercantus. Race-monsters uit 10 landen. Het grootste Bruin Café van Nederland. Een speciaal kinderprogramma met onder meer een grote klimtoren, trampolines, luchtkussens, biergoochelaar en optredens. Drie dagen lang shows van zo'n 75 acts (het volledige programma: 24uurssolexrace.nl) op vijf podia & area's waaronder de gloednieuwe SMÈRRIG Stage.
Last van knaldrang? Dat snappen we. Tip van TeamAlert: fix voordat je losgaat eerst even een nuchtere rit naar huis, en check rijdrugsvrij.nl voor alle info rondom rijden onder invloed.
Paperclip Festival 2022
maandag 25 juli 2022
Ontdek het nieuwe festivalterrein. Onze projectmanager Janiek en marketingmanager Demi nemen je mee over ons prachtige terrein en vertellen je alles wat er te ontdekken valt op zaterdag 27 augustus!
Jay Francis, ook wel bekend als Tisjeboy Jay, heeft donderdagavond aangekondigd op 18 september 2022 te zullen optreden in de Ziggo Dome.
Full line-up release
woensdag 20 juli 2022
Alle contracten zijn getekend en de nodige vluchten zijn geboekt. Het resultaat..? Een hele dikke line-up gevuld met enorm veel kwaliteit en talent. Het is nu daarom echt de tijd om Dagvlinder Festival definitief in je agenda te zetten voor zaterdag 8 oktober.
Na 2 zomers zonder Contrair Open Air door de welbekende oorzaak keert het Antwerpse festival dit jaar eindelijk terug. Dit keer op een gloednieuwe locatie: Ekerse Putten. En van een comeback gesproken: Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus bouwt de organisatie een unieke productie - iets waar contrair om bekend staat - voor 2 festivaldagen, 4 podia en meer dan 50 artiesten.
Dummy overleden
woensdag 20 juli 2022
Iets langer dan een jaar geleden berichtten we dat onze fotograaf extraordinaire Dummy ernstig ziek was: 'Hou je taai Dummy en feest nog maar tot het licht uitgaat!' schreven we. Inmiddels is voor Dimitri het licht van 'club leven' helaas uitgegaan en is hij overleden.
Met de zomer komen zwemmen, hitte, de zon en openluchtmuziekfestivals. Als je niet naar een van deze vele muziekfestivals in het buitenland gaat met je vrienden Volendam, bereid je je misschien voor om naar een van de andere honderden te gaan die elk jaar in ons land plaatsvinden. Als je echt geluk hebt, ga je misschien zelfs naar je eerste ooit. Of je nu nieuw bent, een veteraan of iemand die hier en daar graag wat rondspookt, zijn er hier 5 manieren om ervoor te zorgen dat je festivalseizoen in de buitenlucht vlekkeloos verloopt.
De Amsterdamse dj Darling Peter is in samenwerking met Laser en Sony Music het specifiek op queer-artiesten gerichte label Darling Records gestart. De eerste single op het label is 'It's Raining Men! Them! Femme!' van Darling Peter feat. Envy Peru & Vula. Deze bewerking van The Weather Girls-klassieker 'It's Raining Men' verschijnt op vrijdag 15 juli en is – anders dan het origineel – een 'celebration of all genders'.
Atmoz is hotter than ever! Afgelopen maand was er Atmoz Outdoor in Eindhoven. Met 6000 bezoekers was dit één van de grootste edities van Atmoz ooit. De club Atmoz bestaat al jaren niet meer, maar met de reünie feesten in Nederland en België is Atmoz nog steeds hot! Dit waanzinnig classics feest wordt nog eens overgedaan op zaterdag 23 juli in Maaseik, België.
Al 15 jaar is hardcore waar wij voor leven. Ground Zero is dan ook het hardste hardcore evenement in Europa, en het enige nachtfestival in Nederland! Elk jaar wordt het terrein voor jullie de hele nacht omgetoverd tot een wereld van duisternis met de beste hardcore, uptempo, frenchcore, terror, industrial en early.
Na een geslaagde eerste editie van HAND Hemelvaart is de organisatie van Have A Nice Day Festival goed opgewarmd om op 6 Augustus, eindelijk weer, hun jaarlijkse editie neer te zetten. 'We hebben de smaak weer helemaal te pakken en kunnen niet wachten tot we onze bezoekers weer zien dansen, zwemmen en genieten in Borculo, dat ultieme HAND gevoel!' aldus organisator Ingmar Brandt.
Het nieuwe album van ODESZA 'The Last Goodbye' verschijnt 22 juli (via Foreign Family Collective/Ninja Tune, pre-order hier) maar eerst brengt het elektronische duo Harrison Mills en Clayton Knight nog nieuwe single "Light Of Day" (feat. Ólafur Arnalds)" uit. Hiermee geven zij hun fans nog een laatste voorproefje op wat er 22 juli komen gaat.
Zaterdag 22 juli presenteert RAM in zijn hometown Amsterdam de langverwachte follow-up van zijn "25 Years" tour. 't IJland, gelegen aan het water in Noord, biedt een heerlijk decor voor dit evenement. Voor de liefhebbers is er een extra leuke mogelijkheid om RAM nog even persoonlijk te meeten. RAM organiseert namelijk in samenwerking met 't IJland een supergezellige barbecue, waar hij zijn gasten voorafgaand nog even in de watten legt.
Met nog één week te gaan tot de datum van het nieuwe Heerlense "Knaltibal Festival" op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (achter het Vista-College) verwachten de organisatoren een 7.500 bezoekers. Dat betekent dat het festival uitverkocht zal raken op de eerste outdoor editie.
Op zaterdag 30-7-2022 organiseren DJ Xzatic (Landgraaf) & Cynthia Laclé (Someren) samen met Seven-Twenty CablePark, Xzata Music & Loco Drive-in, een waterski-evenement en muziek festival met DJ's. Dat heeft platenmaatschappij Xzata Music bekend gemaakt.
Aanstaande zaterdag gaat het dan toch eindelijk gebeuren. Crazy Wonderland festival strijkt neer op het prachtige Fort Vechten. Wij hebben met man en macht gewerkt om dit festival te realiseren. Al moeten we eerlijk bekennen dat dit door het wegvallen van diverse leveranciers en ook leveranciers die kampen met grote personeelstekorten een flinke uitdaging was.
Essam Jansen neemt na 14 jaar afscheid als mede-eigenaar bij evenementen organisator E&A Events. Dit kondigt het internationaal opererende bedrijf vandaag aan. Co-founder en eigenaar Alex Hes koopt de aandelen van Jansen en is daarmee 100% eigenaar van E&A Events. Jansen vertrekt om zich meer te focussen op zijn DJ carrière als Sem Vox.
Op zaterdag 22 oktober viert AMF haar tienjarig bestaan in de Johan Cruijff Arena, tijdens het Amsterdam Dance Event. Met dj-sets van Armin van Buuren, Brennan Heart, Martin Garrix, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, en AMF's eigen II=I concept: een exclusieve back to back set van Afrojack en Nicky Romero. AMF zal daarnaast opnieuw podium bieden aan de jaarlijkse DJ Mag Top 100-ceremonie, voor het tiende achtereenvolgende jaar wordt 's werelds #1 DJ onthuld tijdens AMF.
Nog maar een kleine 10 dagen en dan gaat het gebeuren! Het superleuke festival Crazy Wonderland op de mooiste locatie van Nederland. Bekijk hier de laatste info over de lockers, parkeerplaatsen en pendelbus diensten. Ook gaan wij er nu al aan geloven dat het mooi weer wordt want alle weer kanalen geven een 9 !
Smeerboel stage release
woensdag 6 juli 2022
Tussen het gras ontkiemt zich 10 september een gigantisch gekkenhuis. Ren van Singlefeestje naar De Centrale, huppel via David Vunk & Friends naar de Stille Disco om te eindigen met een duizendklapper bij de Basis. Dit is de indeling van de stages van Smeerboel Festival 2022
Entertainmentbedrijf ID&T Group, onderdeel van live entertainment platform Superstruct Entertainment, sluit een samenwerkingsovereenkomst met Apenkooi Groep. Het strategische partnership stelt Apenkooi in staat om haar groeitraject te versnellen.
Lakedance
maandag 4 juli 2022
Nog maar anderhalve maand en dan kunnen we weer compleet uit ons dak gaan tijdens Lakedance! Voor deze 30e editie hebben we de dikste artiesten uitgenodigd, die ervoor gaan zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Vier de zomer met ons op 13 augustus.
Ben jij Ultrasonic Ready
vrijdag 1 juli 2022
Over 9 dagen is het dan eindelijk zover 🙌🏽, en dan sta jij op ons prachtig aangeklede strand te genieten met je beste vrienden. Wat een heerlijk gevoel! En om het nog mooier te maken hebben we een EXTRA STAGE toegevoegd, namelijk Hét Feestcafé! Jaaaa… je leest het goed, er komt gewoon nóg een area bij tijdens Ultrasonic Festival. Kom samen de polonaise lopen, meezingen met de grootste hits en proosten op het goede leven!
De evenementen van Audio Obscura zijn onmisbaar tijdens Amsterdam Dance Event, dat staat vast. De befaamde organisatie is dit jaar dan ook blij aan te kondigen in volle kracht terug te zijn met drie fenomenale evenementen op 20, 21 en 22 oktober.
Nachtclub Shelter is verkozen tot één van de betere clubs in de wereld. Ieder jaar maakt DJ Mag aan de hand van een poll die de lezer in kan vullen een globale top 100 van de beste clubs. De lijst is dit jaar samengesteld op basis van meer dan 600.000 stemmen die tussen maart en juni zijn verzameld. Shelter Amsterdam heeft voor de eerste keer sinds de opening in 2016 een plek bemachtigd en doet dat dit jaar als enige Nederlandse nachtclub. Daarbij is het ook nog eens 2 jaar geleden dat er een club uit Nederland in de lijst te vinden was.
Terwijl sommige dingen stevig op de festivalcamping moeten blijven - denk aan stinkende regenlaarzen en modder - kunnen (en moeten) sommige sensaties met je mee naar huis komen. Als je deze zomer niet naar een festival kunt komen, of het gewoon niet kunt verdragen om je livemuziekervaring te laten gaan, zijn hier een paar manieren om het zomerfestivalgevoel naar huis te halen ... buitenruimtes hebben de voorkeur, maar in de meeste gevallen niet verplicht! Ook in huis kun je namelijk de festivalsfeer creëren. Onderstaand vind je een paar goede tips die hierbij kunnen helpen!
27 juli 2022
24-uurs Solexrace festival
26 juli 2022
Drugs in het verkeer, eens en nóóit meer!
25 juli 2022
Paperclip Festival 2022
Tisjeboy Jay geeft solo optreden in Ziggo Dome
20 juli 2022
Full line-up release
Contrair Open Air lost volledige line up voor festival
Dummy overleden
15 juli 2022
4 tips voor het zomerse muziekfestivalseizoen
Sony Music lanceert queer label Darling Records en viert alle genders met eerste single 'It's Raining Men! Them! Femme!'
14 juli 2022
Pat Krimson brengt met Atmoz Open Air de retro classics naar een idyllisch plekje aan de Maas in Maaseik (BE
Ground Zero: het enige festival in Nederland met 100% hardcore
Have A Nice Day Festival in het Openluchttheater in Borculo maakt zich op voor een drukbezochte editie, met overnachting
ODESZA releast nieuwe single "Light Of Day (feat. Ólafur Arnalds)"
25 Years of RAM met exclusieve BBQ voorafgaand
Het nieuwe ''Knaltibal Festival'' in Heerlen verwacht 7.500 bezoekers
13 juli 2022
Dj Xzatic & Cynthia Laclé organiseren 2e editie Beats of Love
12 juli 2022
Laatste area 's aankondiging Crazy Wonderland
7 juli 2022
Eventorganisator E&A Events kondigt vertrek aan van co-founder Essam Jansen
Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto en Afrojack B2B Nicky Romero op 10-jarig bestaan AMF in Johan Cruijff Arena
Laatste parkeertickets Crazy Wonderland festival
6 juli 2022
Smeerboel stage release
5 juli 2022
De ID&T Group, onderdeel van Superstruct Entertainment, neemt een belang in de Apenkooi Groep
4 juli 2022
Lakedance
1 juli 2022
Ben jij Ultrasonic Ready
Audio Obscura onthult plannen voor een serie evenementen op ADE
Shelter Amsterdam staat dit jaar als enige Nederlandse nachtclub in DJ Mag Top 100
Hoe kun je de festivalsfeer in huis halen