Partyflock
 
­ Nederland

Tisjeboy Jay geeft solo optreden in Ziggo Dome

gepubliceerd door , op
Tisjeboy Jay
25 juli 2022
Jay Francis, ook wel bekend als Tisjeboy Jay, heeft donderdagavond aangekondigd op 18 september 2022 te zullen optreden in de Ziggo Dome.

Francis is de tweede Nederlandse comedian die een solo show, op volledige capaciteit, in de Ziggo Dome geeft. Alleen Najib Amhali stond eerder in 2012 in een uitverkocht Ziggo Dome.

Francis begon in 2019 aan zijn carriere als comedian nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes op het internet. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler waarna zijn carriere een vlucht nam. Drie jaar, vele uitverkochte theatershows, deelname aan De Verraders (RTL-4), miljoenen views later kondigt Francis een solo optreden in de Ziggo Dome aan.

Politiek Correct
Sinds de heropening van de theaters reist Francis met zijn nieuwe theatershow "Politiek Correct" vanaf maart 2022 door het land. De show is met 45 uitverkochte theatershows een succes te noemen. De show geeft je een inkijkje in de, in zijn ogen, steeds zachter wordende maatschappij waarin het voor hem lastig is om politiek correct te blijven. "Moet de wereld zachter worden, of wij wat harder" aldus de comedian. Dit seizoen sluit hij zijn tour af in Ziggo Dome op 18 september 2022.

Voorprogramma
"Dit gaat een XXL versie worden van mijn nieuwe show Politiek Correct. Verwacht een nóg spectaculairdere show met gastoptredens van Guido Weijers, Fresku en Nino" Aldus Francis.

Ticketverkoop
De pre-registratie is na de bekendmaking direct geopend via www.tisjeboyjay.com/ziggodome. Door middel van een pre-registratie krijgen kopers 4 uur eerder toegang tot de openbare verkoop. De openbare verkoop zal starten op dinsdag 26 juli om 19:00.

Organisatie
De organisatoren achter het evenement zijn Dusk To Dawn Entertainment, Turn Down For What en JF Events.

3 opmerkingen

Domme wappie dit. Wat een rukker
@Genieter Wat is een wappie? Antwoord: Iemand die keer op keer gelijk krijgt.