Partyflock
 
­ Nederland

Contrair Open Air lost volledige line up voor festival

gepubliceerd door , op
Contrair
9 augustus 2022
Na 2 zomers zonder Contrair Open Air door de welbekende oorzaak keert het Antwerpse festival dit jaar eindelijk terug. Dit keer op een gloednieuwe locatie: Ekerse Putten. En van een comeback gesproken: Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus bouwt de organisatie een unieke productie - iets waar contrair om bekend staat - voor 2 festivaldagen, 4 podia en meer dan 50 artiesten.

Vandaag loste het gevierde nightlife concept het eerste deel van hun line up. Met namen zoals Jon Hopkins (live), Moodymann, John Talabot, DJ EZ, Pearson Sound, BOROKOV BOROKOV, Lander & Adriaan, Jungle By Night, AliA, Tama Sumo & Lakuti en nog veel meer zijn ze terug. Groter dan ooit!

Stage design door Michiel Helbig en studenten Sint-Lucas
Naast de DJ sets en live optredens zal je ook kunnen genieten van een knap staaltje architectuur. De podia worden opnieuw ontworpen door Michiel Helbig en zijn architectuurstudenten van Sint-Lucas Gent. In samenwerking met organization=14571 name="Contrair"] zijn ze verantwoordelijk voor het ontwerpen van al de 4 verschillende podia: een live-podium, Club Contrair, een podium gecureerd door Belgische trots AliA en een (not so secret) stage.

Live podium
Naast 3 stages met lokale en internationale DJ's van het hoogste kaliber pakt Contrair Open Air dit jaar uit met hun eigen Live Stage. Van internationale, elektronische live acts tot lokale helden en oude bekenden zullen dit nieuwe podium betreden. De grote publieksfavoriet: Jon Hopkins.

Ekerse Putten
"In 2020 moesten we afscheid nemen van onze geliefde groene oase aan het Noordkasteel. We gingen op zoek naar een nieuwe plek en die werd gevonden in de Antwerpse Haven." zegt Massignani. Thomas Van Praag en Yves Massignani bleven echter niet bij de pakken zitten en startte hun zoektocht naar een nieuwe locatie. En die werd gevonden bij de prachtige Ekerse Putten in Antwerpen.

Vanaf 2022 vind je Contrair Open Air in het prachtige natuurdomein rond de Ekerse Putten, een unieke festival-locatie die ze de komende jaren onze thuishaven mogen noemen.