Partyflock
 
­ Nederland

Pat Krimson brengt met Atmoz Open Air de retro classics naar een idyllisch plekje aan de Maas in Maaseik (BE

gepubliceerd door , op
Atmoz
20 april 2022
FeestAtmoz · Open Air
Datumzaterdag 23 juli 2022
OrganisatieAtmoZ Site
LocatieHeerenlaak
Atmoz is hotter than ever! Afgelopen maand was er Atmoz Outdoor in Eindhoven. Met 6000 bezoekers was dit één van de grootste edities van Atmoz ooit. De club Atmoz bestaat al jaren niet meer, maar met de reünie feesten in Nederland en België is Atmoz nog steeds hot! Dit waanzinnig classics feest wordt nog eens overgedaan op zaterdag 23 juli in Maaseik, België.

Atmoz is het concept van DJ Pat Krimson bekend van Dance Opera en 2Fabiola. Pat Krimson is ook al jaren een graag geziene gast op de Belgische televisie. Enkele jaren geleden had hij met "Shes's after my piano" nog de zomerhit in België te pakken. De laatste jaren treed hij wekelijks weer op als DJ, doet live shows met 2Fabiola en toert met het classics concept Atmoz.

Zo was Atmoz reeds jaren een vaste hosting van Maze Festival in Maaseik. Dit festival ging door op één van de mooiste festival plekjes van Vlaanderen. Feesten aan de oevers van de Maas, wat wil je nog meer? Maar toen kwam er dat beestje, Corona genaamd. Maze Festival kon niet doorgaan en om voorzichtig op te starten in 2021 besloot de organisatie uit te pakken met één stage en één hosting partner. Atmoz Open Air was geboren. En de rest is geschiedenis! Atmoz Open Air was op enkele dagen volledig uitverkocht. Zo werd er al snel voor een extra dag geopteerd en ook deze was een gigantisch succes. 5000 Atmoz fans feestten alsof Corona niet had bestaan. Een dag puur genot.

Ook dit jaar gaat Atmoz Open Air weer door op het zelfde plekje in Maaseik. Maar om de house en techno fans van Maze Festivals ook te plezieren zal er op zaterdag 23 juli een tweede stage zijn op Atmoz Open Air. Het beste van vele jaren Maze Festival met o.a. Herrie Met Gerry DJ-Team, Kapibara, Seelen, Mr Grammy en meer. Enkele oldskool helden die op de Atmoz mainstage zullen performen zijn Pat Krimson, DJ Francois, DJ Ghost en Nico Parisi.

Buiten zware basslijnen kan je op Atmoz Open Air aan oevers van de Maas ook genieten van een Ibiza corner, verschillende healthy foodtrucks of even verdwalen in de hair & glitter bar. Alle informatie is te vinden op www.atmozopenair.be. Ook dit jaar gaat de ticketverkoop weer hard, er zijn nog een 250 tal tickets beschikbaar. De toenmalige house club Atmoz heeft zich succesvol in België als in Nederland omgebouwd tot een toerend classics concept. Zoals de Atmoz fans zeggen… Atmoz will never die!

3 opmerkingen

Vet ook. Volgend jaar hopelijk is heen