Partyflock
 
­ Nederland

25 Years of RAM met exclusieve BBQ voorafgaand

gepubliceerd door , op
Essence of Trance 25 Years of RAM
8 juni 2022
Zaterdag 22 juli presenteert RAM in zijn hometown Amsterdam de langverwachte follow-up van zijn "25 Years" tour. 't IJland, gelegen aan het water in Noord, biedt een heerlijk decor voor dit evenement. Voor de liefhebbers is er een extra leuke mogelijkheid om RAM nog even persoonlijk te meeten. RAM organiseert namelijk in samenwerking met 't IJland een supergezellige barbecue, waar hij zijn gasten voorafgaand nog even in de watten legt.

Shotjes van de maestro, vlees of veggie voor de liefhebber. Alles is mogelijk. Vanaf een uurtje of zes knallen ze het vuur onder de grill en is eenieder die daar gezelligheid in ziet welkom om gezamenlijk naar het event toe te leven. Een BBQ ticket staat los van het event ticket dus schaf deze even indien gewenst, apart aan.

Essence of Trance
Als iedereen zijn buikje vol heeft zal RAM rond 20:00uur in de dj-booth kruipen om zijn reis door zijn favoriete muziek van de afgelopen 25 jaar te starten. Iedereen die aanwezig was in de Paradiso in 2019 zal weten waar het de Amsterdamse Trance pionier om te doen is tijdens zijn Essence of Trance show. De 'hidden gems' en emotionele pareltjes ten gehore brengen om dat wat Trance ooit was, is en zal moeten zijn, vooral niet te vergeten. Een reisje maken in je eigen emoties.

Wat kun je muzikaal verwachten?
Tijdens zijn zes-uur durende show krijgt RAM zal zijn collaboratie met Susana, "Tales of Life" nadrukkelijk de aandacht krijgen en krijgt hij tevens backup van zangeres Cari, waarmee hij onlangs weer een nieuwe track geproduceerd heeft. Live performances die je niet mag missen natuurlijk. Het laatste uurtje gaat RAM weer even lekker in de RAW-mode, oftwel zijn PowerHour. Onvervalste Hardtrance zoals je het alleen in de zero's hoorde. RAM is het niet verleerd, dat bewees hij onlangs nog maar eens op zijn afsluitende set op Luminosity Beach Festival.

Tickets
Entreebewijzen voor zowel het evenement als de BBQ (welke afzonderlijk gekocht dienen te worden) zijn via deze link te verkrijgen.

Hierbij de link voor de BBQ.

Event tickets.

BBQ 18:00 tot 20:00
Event 20:00 tot 02:00