Partyflock
 
Nieuws · juni 2010
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 juni 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
De weergoden zijn Stereo Sunday gunstig gezind. Het wordt dit weekend lekker zonnig en warm. Zoek je verkoeling? Dan heeft de organisatie de shower; een nevelinstallatie die voor de nodige verkoeling gaat zorgen. Ook de timetable staat online! Kijk nu op www.stereosunday.nl voor het complete overzicht.
De eerste zondag van juli is de aftrap van Gem's nieuwste project “Summer Sessions”. Negen zondagen achter elkaar in juli en augustus wordt het Westergasterras omgetoverd tot een gratis binnen & buiten feest dat iedere zondag om 3 uur 's middags begint en tot half 2 's nachts zal doorgaan.
Op donderdag 1 juli 2010 start de voorverkoop van het event waar iedereen in de Maasstad en omstreken het nu al over heeft: de première van Beatloverz in Ahoy Rotterdam.
Het lustrum van Slick Outdoor 2010 wordt gevierd en is voor fans van Lucien Foort extra leuk. Zij maken namelijk kans op een Meet & Greet met de wereldberoemde dj. Daarnaast mogen ze gratis naar het festival en krijgen ze een mooie goodie bag.
In the summertime when the weather is high, you can reach Infinity instead of touching the sky. Eindelijk is daar het moment waar we lang, heel lang op hebben moeten wachten. Veel zon en tropische temperaturen: de zomer is begonnen! Inmiddels is het festivalseizoen losgebarsten en maakt Infinity zich op voor editie nummero twee: een reis naar de verzonken stad Atlantis!
Fabeltjesstrand Festival
maandag 28 juni 2010
Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zover. Na ruim 300 dagen wachten is de tijd daar: Het Fabeltjesstrand festival geniet zijn lang verwachte tweede editie! 3 juli 2010 strijkt het hele Fabeltjes-circus weer neer op het altijd zonnige Erkemeder Strand te Zeewolde.
Model search dance party
maandag 28 juni 2010
Van 23.00 tot 04.00 uur staat de avond in het teken van onze zoektocht naar mannelijke en vrouwelijke modellen. Tijdens deze avond worden de vrouwen extra verwent en zijn ze "in charge", qua sfeer bepalen dan! Zo staat er tijdens deze avond niemand minder dan dj Manie behind the wheels of steel.
Soms komt de zomer vroeg en ligt half Nederland al in maart massaal op het strand. Dit jaar is het warme seizoen wat later begonnen, maar voor Taste-it! precies op tijd. Als het zo doorgaat komt het mooie weer halverwege juli op z’n hoogtepunt. Tegelijk met de ultieme climax van het strandseizoen op Bloemendaal, de meest veelbelovende editie van Taste-it! tot nu toe, het Taste-it! Beachfestival!
Rauw @ klinch
vrijdag 25 juni 2010
Rauw gaat voor een extra speciale zomer programmering met in juli een gepeperde mix van oud en jong messcherp talent, een grote dosis van de echte New Yorkse underground sound en een flink mode en gay gehalte. Immers, in juli is het Fashionweek en begin augustus is het tijd voor Gaypride.
Noisekick Solo Proces
donderdag 24 juni 2010
Dat het zaterdag heet wordt in Rotterdam staat nu al vast. Noisekick maakt zich namelijk klaar voor een solo optreden in een, voor dit genre, nieuwe locatie. Op de bovenste verdieping van de beruchte Maassilo zal namelijk een terror feest worden gehouden van hoog niveau!
Ground Zero presenteert de volledige timetable van het enige nachtfestival van Nederland. Bovendien wordt vandaag My Ground Zero gelanceerd! Met deze nieuwe tool kun je gemakkelijk je eigen time table samenstellen voor Ground Zero. Mix de Hardcore van de Containment Zone met de terror van het Treatment Centre in combinatie met de house van de Carefree Zone... Maak er jouw ideale nacht van. Maar met My Ground Zero kan je nog meer, zoals je favoriete artiesten integreren met je social media en op de Ground Zero site communiceren met je vrienden.
Costa del Soul Festival 2010
donderdag 24 juni 2010
Dit jaar is het alweer de zesde keer dat het festival Costa del Soul met succes haar deuren opent voor een muziek- en kunstminnend publiek. De Blijburgse kust is tijdens Costa del Soul hét podium voor zwoele muzieken zinderende kunstuitingen.
Pleasure Island was heel erg leuk en de Crazyland organisatie wil iedereen en met name Art of Dance bedanken voor het mogelijk maken. Wat een podium en wat een decor. In één woord geweldig!

Buiten de bekende feesten als BITCH en Crazyland in de Hemkade die altijd erg succesvol zijn, heeft de organisatie in samenwerking met Exceptionnel een waanzinnig feest op 27 november op het vliegveld tussen de vliegtuigen door en zelfs in een Boeing 747!
Zaterdag 10 juli nadert het wk voetbal haar ontknoping. Aangezien iedereen weet dat Nederland de finale haalt en iedereen zondag 11 juli dus lekker voor de tv hangt. Een ideale mogelijkheid om op zaterdag alvast de voorbeschouwing mee te beleven in Factory 010. Bondscoach Patrick Pijnenburg heeft voor zaterdag 10 juli flink doorgeselecteerd. In een even bizar als opmerkelijke samenstelling toont de oefenmeester aan zelfs hulp van ons buurland niet uit te sluiten wanneer hij maximaal resultaat wil behalen op alweer de zesde editie van GrotesQue.
Jones wordt 27 en nodigt uit
maandag 21 juni 2010
Voor de tweede keer zal Uitgaanscentrum Lunenburg het toneel zijn voor 27 'Jones' Birthdayparty. En hoe kan dat beter door middel van een avond gevuld met een scala aan artiesten die tot de crème de la crème van de hardere stijlen binnen de dancescene bestempeld mogen worden! Wat dacht je bijvoorbeeld van namen als D-Block & S-te-Fan, Wildstylez en Zatox?! Is je interesse gewekt?! Lees dan snel verder wat Jones nog meer in petto heeft.
Steam Beach
zaterdag 19 juni 2010
Zondag 27 juni is er eindelijk weer een nieuwe editie van Steam Beach in de Karavaan te Scheveningen! Na een bijzondere start vorige maand met niemand minder dan Steve Bug belooft het een steamy zomer te worden! Voor deze 2e editie van de zomer van 2010 heeft de organisatie weer een fraaie line-up bij elkaar weten te zetten.
House Nation
vrijdag 18 juni 2010
House Nation is een nieuw event op een unieke locatie met een bijzondere line-up. waar house, techhouse, trance, hardtrance en house classics op drie podia samenkomen. Plaats van handeling is het onbewoonde Forteiland voor de kust van IJmuiden. Een magische plek vol gangen, duinen, veldjes, bunkers en surprises. Op zaterdag 4 september kunnen oude en nieuwe houseliefhebbers in IJmuiden aan boord stappen. Met drieduizend zielsverwanten laten zij vervolgens alles achter zich om van ‘nine to five' ondergedompeld te worden in de verleidingen die de dj's op het eiland voor hen in petto hebben.
Beatloverz goes Ahoy
vrijdag 18 juni 2010
Met het uitverkochte tweejarig bestaan nog op het netvlies gebrand, is de organisatie er trots op om de volgende Beatloverz aan te kondigen. Op zaterdag 13 november 2010 is het dan zover en gaat Beatloverz naar Ahoy Rotterdam. Inmiddels hebben al meer dan dertigduizend bezoekers een Beatloverz editie bijgewoond en heeft Beatloverz al het officieuze predicaat 'populairste dancefeest van Zuid Holland'. Dit predicaat gaat de organisatie dan ook meer dan waarmaken op zaterdag 13 november.
Terwijl de hele wereld een barstend hoofd krijgt van de herrie die er uit de plastic toeters op het WK komt, zijn er ook juist mensen die graag de herrie opzoeken. Dit soort fanaten wensen dan wel iets meer te horen dan alleen een monotone toon, want waar het in Zuid-Afrika op dit moment ontbreekt aan ritme en percussie zal op vrijdag 25 juni het tempo juist de leidraad zijn. Dan vindt namelijk de eerste editie van Brainburst plaats, een feest wat zich kenmerkt door heerlijke early hardcore en snoeiende frenchcore.
Linke Soep
donderdag 17 juni 2010
Wat is er nou nog leuker dan een feestje? Een verjaardagsfeestje natuurlijk! Dat het 4 jarige bestaan van Linke Soep er in oktober aankomt even terzijde, Kevin Arnemann zal namelijk de 18e van juni zijn platen gelijk leggen in de Studio 80 te Amsterdam ter ere van zijn eigen verjaardag.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 16 juni 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Van zaterdag 17 juli tot en met vrijdag 23 juli is Nijmegen één grote feeststad. De Nijmeegse Vierdaagse dendert door de stad en dat betekent zeven dagen lang feest. Meer dan anderhalf miljoen bezoekers doen deze week de oudste stad van Nederland aan. Hiermee zijn de Vierdaagsefeesten het grootste meerdaagse stadsevenement van Europa. Op elke hoek van de straat staan diverse barretjes, op ieder plein staat een podium, er zijn veel optredens door de hele stad en overal is de toegang gratis.
Nog een paar weekjes en dan is het zover. Want op 3 juli om klokslag 12.00 zal de zesde editie van Have a nice day festival plaatsvinden in het pittoreske openluchttheater van Eibergen. Als allereerste underground festival van de Achterhoek heeft Have A Nice Day een landelijke cult status verworven. Groot geworden door kneuterig te blijven. Een festival waar de liefde vanaf spat. Pure passie recht vanuit het hart. En dat voel je.
Hardcore World Cup
woensdag 16 juni 2010
Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor ‘s werelds eerste echte Hardcore World Cup. De voorbereidingen zijn in volle gang en de trainingskampen van de opgestelde teams zijn afgerond. Het zal er zaterdag dan ook niet zachtjes aan toe gaan in de verschillende zalen van the North Sea Venue te Zaandam. BKJN Events events heeft er net zoveel zin in als de deelnemende teams en geeft hierbij alle laatste informatie omtrent dit bijzondere evenement. Beginnend met de opstelling en de bijhorende tijden.
P.O.R.N. gaat oranje
dinsdag 15 juni 2010
Zaterdag aanstaande zal weer een editie van P.O.R.N. plaatsvinden in het kasteel in Alphen a/d rijn. Hierbij de laatste belangrijke informatie en timetable.
Aanstaande zaterdag, 19 juni, is het dan eindelijk zo ver. Dan zal Etten-Leur op zijn grondvesten schudden! De sympathieke Belg Dj Yves, bekend van Club X, viert dit jaar zijn inmiddels beruchte birthday party wederom in discotheek Zalinaz. Net zoals voorgaande jaren verwachten ze een goed gevulde Zalinaz met fans die er vanaf het eerste uur bijwaren in Wuustwezel. The X sound zal zich door de vet opgepimpte soundsystem een weg banen naar het binnenste van je lijf. Loud and clear, luid en zuiver!
Hardhouse Heroes
maandag 14 juni 2010
Het is alweer bijna zomer en dat betekent natuurlijk, we kunnen weer buiten feesten. Heerlijk onder het zonnetje genieten van de muziek en de heerlijke sfeer die de festivals met zich mee brengen. Helaas gaat zo'n dag altijd veel te snel voorbij. Geen nood voor de bezoekers van Dance Valley! Op nog geen 10 minuten afstand per auto vindt er een afterparty plaats... Lexion presenteert Hardhouse Heroes.
Het festivalseizoen in Nederland is weer in alle hevigheid losgebarsten en over ongeveer zeven weken is het ook weer tijd voor het hét festival van Oost-Nederland, welteverstaan Freshtival. Tot aan dit spektakel, dat op 24 juli zal plaatsvinden op Recreatiepark Het Rutbeek, word je via www.freshtival.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17133 op de hoogte worden gehouden van alle nieuws rondom Freshtival, de nieuwste muziek voor in je auto, op de fiets en voor thuis tijdens het wachten tot het eindelijk 24 juli is.
Dub infusions
vrijdag 11 juni 2010
De zomer staat voor de deur en het festival seizoen is weer geopend. Dat betekent dat het voor Dub infusions tijd is om even op vakantie te gaan. Niets is echter zo leuk dan voor de zomervakantie nog één keer keihard loos te gaan. Sommige tradities moeten immers gewoon in ere gehouden worden, en dus zal Dub infusions op 25 juni wederom Tivoli de Helling radbraken met het beste wat dubstep op het moment te bieden heeft.
Zaterdag 12 juni zal de eerste editie van de Crystal Venue ClubNight plaatsvinden in de gloednieuwe locatie Crystal Venue https://partyflock.nl/news/17119/form.htmlin Culemborg. Een gloednieuw concept met de lekkerste houseplaten! Een editie die je absoluut niet mag missen!
Exxellent Summer Brasil
donderdag 10 juni 2010
Als voorproefje voor een lange hete zomer komt de Matrixx komende zaterdag met een nieuwe editie van Exxellent: Summer Brasil. Hoe kun je het warme weer beter verwelkomen dan met de ritmische beats van Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Marc Benjamin en Brian Loui John! Zij worden begeleid door MC Gee en Andrei Russo live op de percussie. Dat staat sowieso garant voor een hete nacht!
Roekeloos op Slippers
donderdag 10 juni 2010
Ondanks dat iedereen nog met het wisselende weer zit hebben sommige mensen de zomer al in hun bol. De organisatoren DNMC, Thirteen, Cosmodance hebben de koppen bij elkaar gestoken om tot een nieuw uniek concept te komen, een funky house evenement waarbij je niet alleen buiten, maar zeker ook binnen dit jaar je zomerkriebels de vrije loop kan laten gaan. Het nieuwe concept heet “Roekeloos op Slippers”!
Zondag 1 augustus vindt de derde editie plaats van Dance Boulevard aan de boulevard in Bergen op Zoom. Ook dit jaar zullen weer een groot aantal bekende dj's één van de podia betreden aan de Boulevard.
Na de uitzinnige clubeditie van Koninginnenacht (met Juan Sanchez en Slam) vervolgt Welcome to the Future op zaterdag 12 juni de aanloop naar het festival met een volgend feest in Studio 80. Opnieuw staat een van de artiesten die ook op 7 augustus in het Het Twiske aantreden centraal. Ditmaal is dat de Deense producer Martinez, een van de grote troeven van het Duitse Moon Harbour-label, die de afgelopen jaren al een hele reeks clubhits op zijn naam zette, waaronder ‘Thought Patterns', ‘Solaris' en ‘Day by day'. Bovendien produceerde Martinez recent uitmuntende remixen voor onder andere Luna City Express, Gregor Tresher en Seth Troxler.
Gregor Tresher
donderdag 10 juni 2010
Aanstaande zaterdag is het weer hoogtijd voor de derde editie van Phunk Division. Na optredens van Aril Brikha en Mathias Kaden is het ditmaal aan de Duitse technogigant Gregor Tresher om eens flink te huishouden in de Rotterdamse Catwalk!
Vanaf nu kun je op je eigen website een zogenaamde (social) 'media button’ van elementen op Partyflock plaatsen. Je kunt op die manier op je eigen website, onder je persberichten, eigen agenda, in de linksectie enzovoort een button plaatsen die direct naar Partyflock verwijst. Lees in dit bericht een uitleg welke buttons er zijn, hoe je deze button creëert en hoe je deze op je website plaatst.
Beachland 2010
donderdag 10 juni 2010
Het aftellen is begonnen! Nog iets meer dan een maand te gaan en het is weer tijd voor de tweede editie van Beachland op Blankenberge strand. Met zes stages en meer dan zeventig dj´s belooft het weer een zware spektakel te worden! Vergeet je zonnecrème en sunglasses niet!
De Amsterdamse agency we Are E heeft in een vorig bericht de vakantieplannen voor het eerste gedeelte van deze zomer al duidelijk uiteengezet, op safari in de Studio 80 en in Hawaï stijl naar de Seven (Den Haag) en Woodstock (Bloemendaal). Na deze verre reizen blaast de familie even stoom af in het Amsterdamse en gaan in augustus weer vrolijk verder, maar daarover later meer. In dit bericht vinden jullie alle benodigde informatie voor de tour over de Savanne die Studio 80 heet.
Laatste info Soenda Festival
woensdag 9 juni 2010
Met nog een paar nachtjes slapen te gaan is het dan eindelijk zover: zaterdag barst Soenda Festival los! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een geweldige dag te worden. Voor alle spookdiertjes hieronder de laatste informatie.
Turn on
woensdag 9 juni 2010
Met de Turn On van afgelopen keer nog vers in het geheugen staat het volgende Turn On feest van Sexy Music alweer voor de deur van de Sluizen! Pak je agenda er maar bij, en zet 12-06-10 er alvast in, want met de zomer eindelijk in aantocht is het dan tijd geworden voor de Turn On.
1001 Harem Nights
maandag 7 juni 2010
The deejay's spinning the best house music in Arabic Persian beats
De zomermaanden is voor veel partyliefhebbers het moment om lekker veel festivals te bezoeken, maar dat betekent niet dat er ergens anders niets gebeurt. Exceptionnel pakt deze nazomer op een weergaloze manier uit met alweer de derde editie van ‘1001 Harem Nights' in een evenzo sprookjesachtige omgeving als het Sultan Paleis Alhambra zelf in Mondo Verde te Landgraaf.
Op 12 en 13 juni organiseert All is One samen met de Ruigoordse gemeenschap een onafhankelijke, creatieve gathering.
De line ups van Saturday Factory worden elke maand een stukje heter: een warme juni maand is dus ook zonder Piet Paulusma gegarandeerd in nachttheater Sugar Factory. Dat wordt elke zaterdagavond zweten op de tunes van o.a. Alex Gopher, Christian Smith, Mason, Maetrik en Hermanez.
Nature One hijst de vlag
vrijdag 4 juni 2010
„The flag keeps flying” is het motto van de 16de Nature One van 30 juli tot 1 augustus in Kastellaun in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. De vlaggen die rond de Raketbasis Pydna wapperen zijn internationaal: 60.000 jongeren uit heel Europa feesten vier dagen lang absoluut vreedzaam op 4 head areas en 19 clubfloors. Paul van Dyk, Carl Cox, Armin van Buuren, Ferry Corsten en DJ Hell behoren tot de 300-koppige line-up.
Decibel bijna uitverkocht
vrijdag 4 juni 2010
Zaterdag 21 augustus organiseert b2s Decibel outdoor festival 2010. De voorverkoop is ontzettend snel gegaan en bijna alle kaarten zijn verkocht. Dit is dus een laatste waarschuwing voor alle liefhebbers! Mocht je nog niet in het bezit zijn van een ticket, dan raadt b2s je aan om deze zo snel mogelijk aan te schaffen.
Eindelijk na een lange stilte is er weer eens een waardig hardcore concept opgestaan in omgeving Gouda. Raw Generation is het nieuwste en rauwste hardcore concept van de regio! Rauwe hardcore en early rave voor de nieuwe generatie! Raw Generation staat voor hoge kwaliteit, lage prijzen en natuurlijk een dikke line up! Wat dacht je van de Master of Hardcore J.D.A.! De beukende sloper Reiner a.k.a. Radiate! De razende Accelarator van Offensive Records Rotterdam!
Dat de World Cup steeds dichterbij komt wordt in het straatbeeld steeds duidelijker; overal in Nederland zie je de oranje vlaggetjes en zelfs hele straten veranderen in één grote oranjemassa. De organisatoren vinden het daarom de hoogste tijd iets terug te doen voor het grote en trouwe oranje legioen.
Pleasure Island update
woensdag 2 juni 2010
Zaterdag 19 juni organiseren Art of Dance en Crazyland voor de zesde keer Pleasure Island, klik hier voor de website. Dit jaar keert Pleasure Island terug naar haar originele locatie. Het Java Eiland in het hart van Amsterdam is dé locatie bij uitstek om het evenement te organiseren. De organisatoren Art of Dance en Crazyland hebben nieuws met betrekking tot de officiële Pleasure Island afterparty, het 2010 anthem en een unieke actie waarmee jij kans maakt op een geheel verzorgd Pleasure Island weekend in Tsjechië!
Op 3 en 4 juli vindt in Venlo het gratis toegankelijke Stereo Sunday festival plaats. De officiële opvolger van het FreeFunk Festival maakt vandaag haar totale programma en hosting bekend en lanceert de vernieuwde website.
30 juni 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Stereo Sunday biedt verkoeling dit weekend
Gem creeert elke zondag een zomersfeer op het Westergas terras Summer Sessions
29 juni 2010
Voorverkoop Beatloverz start donderdag 1 juli
Win een Meet & Greet met Lucien Foort op Slick Outdoor
Infinity Festival Latest Update
28 juni 2010
Fabeltjesstrand Festival
Model search dance party
27 juni 2010
Taste-it! pakt uit voor een grandioos Beach Festival @ Bloomingdale
25 juni 2010
Rauw @ klinch
24 juni 2010
Noisekick Solo Proces
Ground Zero - Hoe mix je hardcore, terror en house tot één nacht event?
Costa del Soul Festival 2010
22 juni 2010
Pleasure island was nat, maar heel leuk
WK van grote invloed op Nederlandse dance-scene
21 juni 2010
Jones wordt 27 en nodigt uit
19 juni 2010
Steam Beach
18 juni 2010
House Nation
Beatloverz goes Ahoy
Even een avondje zonder vuvuzela's
17 juni 2010
Linke Soep
16 juni 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zeven dagen gratis feesten bij Matrixx at the Park
Have a nice day festival pakt uit met een gruwelijke topdag
Hardcore World Cup
15 juni 2010
P.O.R.N. gaat oranje
Yves is jarig en trakteert zaterdag zijn fans op het eerste rondje
14 juni 2010
Hardhouse Heroes
Luid de zomervakantie ultiem in op Freshtival
11 juni 2010
Dub infusions
Eerste editie Crystal Venue clubnight
10 juni 2010
Exxellent Summer Brasil
Roekeloos op Slippers
Line-up Dance Boulevard in Bergen op Zoom
Martinez presenteert ‘The Paradigm Shift' op Welcome to the Future
Gregor Tresher
Media-buttons Partyflock beschikbaar
Beachland 2010
9 juni 2010
Welcome to the Family met Ilario Alicante op safari in de Studio 80
Laatste info Soenda Festival
Turn on
7 juni 2010
1001 Harem Nights
6 juni 2010
All is One presenteert: Ruigoord Weekend
4 juni 2010
Een hete zomer in Saturday Factory
Nature One hijst de vlag
Decibel bijna uitverkocht
3 juni 2010
Raw Generation gaat zaterdag 5 juni los in Reeuwijk
Oranjegekte maakt grote indruk op organisatoren World Cup 2010
2 juni 2010
Pleasure Island update
1 juni 2010
Gratis dancefestival StereoSunday maakt line-up bekend