Partyflock
 
­ Nederland

Hardhouse Heroes

gepubliceerd door , op
Het is alweer bijna zomer en dat betekent natuurlijk, we kunnen weer buiten feesten. Heerlijk onder het zonnetje genieten van de muziek en de heerlijke sfeer die de festivals met zich mee brengen. Helaas gaat zo'n dag altijd veel te snel voorbij. Geen nood voor de bezoekers van Dance Valley! Op nog geen 10 minuten afstand per auto vindt er een afterparty plaats... Lexion presenteert Hardhouse Heroes.

Aan het roer van dit concept staat Marco Baalhuis. Marco maakte begin 2010 een succesvol debuut met het organiseren van het evenement Love & Respect. Het idee achter dit feest was de bezoekers een geweldige avond bezorgen en hierbij geld in te zamelen voor een goed doel. Zo werden de entree inkomsten gedoneerd aan Kika kankerbestrijding. Vier zalen van Lexion wist Marco te vullen met uitgelaten partypeople. Het succes van deze avond heeft hem doen besluiten er een jaarlijks evenement van te maken. De volgende editie van Love & Respect staat gepland op 22 januari 2011. Deze keer zal geld ingezameld worden voor Warchild.

Omdat 22 januari nog ver weg is presenteert Marco in samenwerking met Lexion hierbij zijn tweede concept genaamd Hardhouse Heroes. Op deze avond zal er alleen maar geknald worden. De bezoekers die overdag naar een festival zijn geweest hoeven dus niet bang te zijn om op Hardhouse Heroes in te kakken want hardtrance, hardhouse, harddance en een vleugje Hardhouse U.K zullen keihard door de speakers knallen.

De 'Hardhouse Heroes' van de eerste editie zijn:

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
:cheer: dit wordt fijn :bounce:
Beste partygangers....let op !!!

Nieuwe route Lexion:


De nieuwe weg naar Lexion is klaar! Niet langer hoeft er over het kleine dijkje gereden te worden om de partylocatie te bereiken, want Lexion heeft een aansluiting gekregen aan de kant van het grote parkeerterrein. De nieuwe weg is niet alleen een stuk eenvoudiger maar ook sneller!

Routebeschrijving Lexion :

Vanuit Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam:
Uit de Coentunnel links aanhouden richting Zaanstad/ Alkmaar.
Na 500 meter 1e afslag Oostzaan/ Het Twiske/ Zaandam Zuid.
Bij verkeerslichtenlichten rechtsaf richting Zaandam (3 KM).
Over de den Uyl brug rechtdoor richting Beverwijk/ Haarlem N516 (3.3KM).
Bij rotonde linksaf richting Beverwijk (1KM).
Over de brug bij rotonde rechtsaf de Kleine Steng op.
Aan het einde van - de Kleine Steng - bevindt zich Lexion.

Lexion
Kleine Steng (aan het einde van de Kleine Steng bevindt zich Lexion)
1551 NC Westzaan
T: 075 6123 999
laatste aanpassing 3 augustus 2010 18:31