Partyflock
 
­ Nederland

Even een avondje zonder vuvuzela's
Brainburst

gepubliceerd door , op
Brainburst
17 april 2010
Terwijl de hele wereld een barstend hoofd krijgt van de herrie die er uit de plastic toeters op het WK komt, zijn er ook juist mensen die graag de herrie opzoeken. Dit soort fanaten wensen dan wel iets meer te horen dan alleen een monotone toon, want waar het in Zuid-Afrika op dit moment ontbreekt aan ritme en percussie zal op vrijdag 25 juni het tempo juist de leidraad zijn. Dan vindt namelijk de eerste editie van Brainburst plaats, een feest wat zich kenmerkt door heerlijke early hardcore en snoeiende frenchcore.

Nog maar net bekomen van de vorige editie van het knallende succes dat Ouwe stijl is botergeil heet, maakt de crew van de Amsterdamse organisatie Strength of Unity zich op voor alweer een heerlijk avondje gerag in de hoofdstad. Want er is door de crew weer een locatie gevonden die aan alle belangrijke elementen voldoet: Goed geluid, lekker underground en prima betaalbaar voor de bezoeker. En als bonus ook nog eens vijf minuten lopen van het Leidseplein! En in een locatie die als naam 'Korsakoff' draagt, is er geen betere titel voor een feest dan Brainburst.

Vanaf 22:00 zijn de deuren van de Korsakoff, tot een aantal jaren geleden nog bekend als fameuze rock&metal tent, geopend voor de eerste editie van Brainburst. En om geen misverstand te creeeren benadrukt de organisatie dat er niet aan opbouwsetjes gedaan zal worden maar dat het gelijk vanaf 22:00 rammen wordt in de sfeer van Ouwe stijl is botergeil. En met het goede geluid daarbij belooft het weer een knaller van een editie te worden.

De timetable voor vrijdag 25 juni:
22:00 The Irritainer & Xqruciator
23:30 Apac
00:30 Leviathan
01:30 Brunoxide (early hardcore / frenchcore crossover set)
02:30 The Realizers

Zoals gewoonlijk gelden de welbekende, iets aangepaste sfeerbeheerregels: Geen wazigedrag - leave your attitude at home, geen voetbalshirts (behalve van oranje), en geen pogo of andere ruimteverspillende dansvormen. En het moge duidelijk zijn dat vuvuzela's niet gewenst zijn, het enige kabaal dat de organisatie wenst te horen komt uit de speakers. Entree bedraagt slechts € 5.00

11 opmerkingen

 
jammer, in me tentamenweken. Relaxte line up(Y)
Werkzaam bij Partyflock
fuck dat, ik neem gewoon mijn vuvuzela mee!
 
Leuk persbericht! :D

Leviathan :respect:
Oeh, ik weet nu al dat ik op Awake Fest spijt ga krijgen dat ik hier heen gegaan ben :P
Artiest Olash
ik wil gewoon porno