Partyflock
 
­ Nederland

Steam Beach

gepubliceerd door , op
Steam Beach
7 juni 2010
Zondag 27 juni is er eindelijk weer een nieuwe editie van Steam Beach in de Karavaan te Scheveningen! Na een bijzondere start vorige maand met niemand minder dan Steve Bug belooft het een steamy zomer te worden! Voor deze 2e editie van de zomer van 2010 heeft de organisatie weer een fraaie line-up bij elkaar weten te zetten.

Om te beginnen met een dame die al jarenlang resident is in een van de meest beruchte clubs ter wereld, namelijk Berghain/Panorama Bar in Berlijn. Daarnaast heeft ze releases op labels als Nsp, ConTexxteriorterior en Harry Klein Network dus dit belooft een speciaal optreden te worden, dit is natuurlijk Margaret Dygas!

Margaret Dygas wordt deze nacht bijgestaan door een artiest die niet meer weg te denken is uit de Rotterdamse dance scene; Jeff Moore! Jeff heeft een diepe, warme, soulful en funky stijl waarmee hij onlangs een waardige openingsset voor Loco Dice neerzette en daarmee definitief zijn naam vestigde als 300MPH resident. Daarnaast staat hij binnenkort ook in de Cocoon club in Frankfurt dus hou deze jongen in de gaten want het belooft een groot succes te worden!

EL-P (ook wel bekend van Minimal Eindhoven) is een dj die niet meer weg te denken is uit de collectie Steam Beach feesten en is dan ook een logisch vervolg van de line-up. Deze parel uit Eindhoven bewees keer op keer dat hij het begrip house al lang en breed begrepen heeft en mag daarom absoluut niet ontbreken op deze avond. De line-up wordt compleet gemaakt met Sander Baan en Sello, waardoor het op muziekaal gebied vast en zeker een kwalitatieve top avond gaat worden.

Het spektakel zal om 15.00uur s' middags al beginnen en tot 23.00 uur kan iedereen gratis naar binnen. Vanaf 23.00 uur is het slechts 10 euro entree. Omdat de schoolvakanties dan eindelijk zijn begonnen, de zomer nu echt van start is gegaan en de Karavaan er zin in heeft is er voor deze editie van Steam Beach een nachtvergunning aangevraagd en mogen we tot 05.00uur doorgaan!