Partyflock
 
­ Nederland

House Nation
Eén eiland, twee woorden, drie area's, 4 september

gepubliceerd door , op
House Nation is een nieuw event op een unieke locatie met een bijzondere line-up. waar house, techhouse, trance, hardtrance en house classics op drie podia samenkomen.

Plaats van handeling is het onbewoonde Forteiland voor de kust van IJmuiden. Een magische plek vol gangen, duinen, veldjes, bunkers en surprises. Op zaterdag 4 september kunnen oude en nieuwe houseliefhebbers in IJmuiden aan boord stappen. Met drieduizend zielsverwanten laten zij vervolgens alles achter zich om van ‘nine to five' ondergedompeld te worden in de verleidingen die de dj's op het eiland voor hen in petto hebben.

De line-up presenteert zich als een drietrapsraket die bezoekers naar de rand van de dance-dampkring zal voeren. Op de main, uitkijkend over het eiland, strijden Marco V, Hardwell en Randy Katana om de gunsten van het house-, techhouse- en trancepubliek. In het fort verkennen onder andere Marcel Woods, Ummet Ozcan en Eric van Kleef de trance- en hardtrancegrenzen en op de derde stage zullen Jean, Spider en Miss Monica al de house & trance classics addicts op hun wenken bedienen. De volledige line up ziet er als volgt uit:

Area 1
Van begin tot eind een opzwepende combinatie van pompende club, house en trance.
Marco V
Hardwell
Randy Katana
MEM
Jurgen
José
Mike S
Hosted by MC Gee

Area 2
Diep verscholen in het verstevigde fort waar het Forteiland haar naam aan dankt verschijnt een zwoele club met de beste pumpin' beats, trance, techtrance en meer.
Marcel Woods
Ummet Ozcan
Artento Divini
Dazzle
Eric van Kleef
Roy Gates
Cross

Area 3
Onder de sterren boven het Noordzeekanaal heb je hier de kans om een reis terug in de tijd te maken naar de good old days met alleen maar platen van 1999 en eerder.
Jean
Spider
Robin Albers
Miss Monica
Brian S

Tickets voor House Nation kosten € 39,- en zijn vanaf 19 juni te bestellen op www.house-nation.nl, www.udc.nl/tickets of www.paylogictickets.nl.

Offline tickets zijn te vinden in de meer dan 400 Primera winkels in heel Nederland. Ook kun je telefonisch tickets bestellen door te bellen met Paylogic via 0900-9000500 (40ct p/m).

In verband met de grootte van het Forteiland en de exclusiviteit van het event zijn er slechts 3000 tickets verkrijgbaar.

Meer Info
Check www.house-nation.nl voor alle info rond dit nieuwe event. Bovendien vind je hier alle links naar de House Nation communities op hyves, Facebook, Twitter en YouTube.

9 opmerkingen

 
Erg dikke line-up hoor .. ben zeker benieuwd .. UDC is blijkbaar helemaal verliefd op dit eiland haha.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 18 juni 2010 om 18:47:
Erg dikke line-up hoor .. ben zeker benieuwd .. UDC is blijkbaar helemaal verliefd op dit eiland haha.

aangezien er 2 feesten zijn in het weekeind :O
ze geilen op de loactie en alsa er toch een feest word gehouden :P

dan gwoon 2 in een weekeind (Y)
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 18 juni 2010 om 18:47:
Erg dikke line-up hoor .. ben zeker benieuwd .. UDC is blijkbaar helemaal verliefd op dit eiland haha.

haha !

Moet zeggen dat het wel een toplocatie is !!