Partyflock
 
Nieuws · juni 2005
­ Nederland
Technoa gaat gewoon door
donderdag 30 juni 2005
Het techno evenement Technoa van vrijdag 1 juli a.s., georganiseerd door The Concern en NDC1, gaat gewoon door. Ondanks de berichtgeving over club Noa in de diverse media kan het evenement in aangepaste vorm plaatsvinden.
DJ’s United presents Pulsate
donderdag 30 juni 2005
Op 23 juli a.s. is het dan eindelijk zover!! Op deze dag zal het dance-evenement ‘Pulsate’ plaatsvinden in Quelderduyn te Den Helder.
Vier schuldeisers uit Leeuwarden en Heerenveen hebben café Noa del Sol aan de Nieuwestad in Leeuwarden leeggehaald. Uitbater Marco Braam - die tevens de naastgelegen discotheek Club Noa bestierde - heeft vandaag het faillissement van beide etablissementen aangevraagd. De schuldenlast zou 380.000 euro bedragen.
Eindelijk is het dan zo ver. Het is warm, het is mooi weer. De zomer is hier! Weer tijd voor een feestje dus! Met artiesten als Cupatec, Nickolas Quartez, Thomas Vahe, Tim J (Smoke records) en Warren Fellow (Smoke records) garandeert Alien Emotions jou een heerlijke middag en avond vol dans plezier in een intieme sfeer. Het wordt dansen in het zand, recht onder de tropische zon, in de Mecca te Scheveningen
Op 3 september zal de organisatie Orange Events een grootschalig evenement in Druten organiseren. Voor de locatie is wederom gekozen voor cultureel centrum D'n Bogerd. Bij het vorige evenement Rainbow is gebleken dat deze locatie zich uitstekend leent voor dit soort evenementen. Ook deze keer heeft de organisatie ervoor gekozen om twee area´s in te richten.
't Gezellige Oldskoolfeest
woensdag 29 juni 2005
Vanaf de eerste editie in januari 2004 is hij al aanwezig op de Gezellige Oldskoolfeesten. Hij werd uitgenodigd na het inzenden van een demo. Frontstar Events was meteen enthousiast en boekte hem voor haar allereerste feest. Het was een goede avond: Hij kwam, zag en overwon! Mede daardoor is Thanoz samen met zijn goede vriend en minstens even goede DJ, LD het vaste DJ team van de Gezellige Oldskoolfeesten.
In Hoogeveen is het een traditie aan het worden dat er met terugkerende regelmaat op vrijdagavond een evenement wordt georganiseerd door Exceptional Events. Partygangers uit het noorden en midden van Nederland kennen het allemaal.
Slechts éénmaal per jaar veranderd de Hemkade met haar buiten terrein gelegen aan het indrukwekkende Noordzee kanaal in een industrieel Gabberland. Dit jaar valt het In & Outdoor Global Hardcore Fest, dat plaats vindt op 16 juli gelijk met het 10 jarig bestaan van het legendarische Hellbound concept. Reden genoeg voor organisator Multigroove om tijdens dit 12 uur durende Hardcore spektakel maximaal uit te pakken.
Salinas Sundance
dinsdag 28 juni 2005
Salinas Sundance is er weer deze zomer!!! Al ruim 7 jaar weet Salinas in de Lipton Ice Tea Beach Lounge op het Zwarte Pad in Scheveningen het zomergevoel neer te zetten, en ook dit jaar staat er heel wat op stapel! De kick-off is 24 juli en deze editie is dan ook meteen een Special Edition met gratis entree.
Masters of Hardcore
dinsdag 28 juni 2005
Masters of Hardcore gaat op zaterdag 8 Oktober 2005 plaatsvinden in de legendarische Westfalenhallen in Dortmund (DE). De Westfalenhal staat bekend als de hardste arena in Europa. Normaal gesproken vindt hier een keer per jaar de Mayday party plaats voor zo’n 20.000 bezoekers. Al meer dan 10 jaar staat Mayday bekend als het nummer 1 techno event in Duitsland en is vooral geroemd om de keiharde sounds die met onvoorstelbaar volume uit de speakers blazen.
Darkness4Life
maandag 27 juni 2005
Zaterdag 15 oktober lanceert b2s het nieuwe concept Darkness4Life in haar thuisbasis Rotterdam. Darkness4Life is een evenement wat verder gaat daar waar Hardcore4Life stopt. Alleen de donkerste en rauwste kanten van de hardcore zullen worden aangedaan door de beste artiesten uit dit genre. b2s heeft haar hardste line up ooit geprogrammeerd, bestaande uit meer dan 20 artiesten afkomstig uit maar liefst 8 verschillende landen.
D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn
vrijdag 24 juni 2005
Afgelopen vrijdag, 17 juni veranderde café de Trappist voor zeven uur weer in een Harddance Heiligdom. De sfeer was geweldig, de partypeople maakten het feest, de DJ's hadden er allemaal erg veel zin in en dit was te merken ook. Na de funky openingsset van The Dawn nam Charly het over en ging de versnelling een tandje omhoog, klokslag twaalf was het tijd voor Eyreon Project die een stampende Harddance set neerzette. Cill bracht D.D.O.D. 5 - Divine Harddance Techno en UK Hardhouse en als hekkensluiter gaf Raine een onvervalste pompende UK set weg, die de vermoeide voeten ook het laatste uur lieten dansen of je het nou wilde of niet.
Rush Panama Knock-out
vrijdag 24 juni 2005
Vrijdag 24 juni opent de Panama voor het eerst haar deuren voor de nieuwe maandelijkse Amsterdamse editie van RUSH. Met de start van de maandelijkse Amsterdamse avond in Panama is een nieuwe fase aangebroken. Bijna elke week zal RUSH wel ergens in Nederland een feestje bouwen. De kick-off wordt een avond om niet te missen want je krijgt een clubavond voorgeschoteld waar moddervette muziek en over the top entertainment hand in hand gaan!
Go!Wow - It's weekend
donderdag 23 juni 2005
Heet, onvergetelijk en een sfeer waar je u tegen zegt. De GO!HOTTIES weten dat we het hebben over de succesvolle editie van GO!HOT op 4 juni.
Op dit moment wordt geprobeerd in Nunspeet om het oude wereldrecord DJ'en van Jenny Green uit Ierland uit de boeken te krijgen.
Met de komst van club Noa in Leeuwarden bruist het uitgaansleven in de Friese hoofdstad als nooit tevoren. Door succesvolle avonden als ExPornstar, Above & Beyond en RUSH op de vrijdagavond, hebben diverse muziekstijlen hun intrede gevonden. Vanaf vrijdag 1 juli zullen ook technoliefhebbers hun hart eindelijk kunnen ophalen met de introductie van de Technoavond Technoa.
Planet Joy heeft de afgelopen drie jaar een goede reputatie opgebouwd inzake muziek en gezelligheid. In die tijd hebben verschillende gasten hun hartje verpand aan dit feest. Een feest dat tot stand kwam door een gemis aan zoiets in partyland. De organisatie van Planet Joy heeft altijd voor ogen gehad om een laagdrempelig feest te organiseren en om de bezoeker weer centraal te stellen. Zonder poespas gewoon feesten en plezier maken.
In december 2002 maakte dj Yoda op internet een forum genaamd HouseNation.nl, voor HouseNation deed deze jonge dj diverse interviews waaronder 1 met DJ Baba. Deze jongens hielden contact en besloten samen een feest te organiseren. Dit feest werd december 2003 gegeven in P60 te Amstelveen.
Voor velen is al sinds jaren de Mega Beachparty in Zak een bekend fenomeen. Ook afgelopen weekend met Luna en Randy Katana was het weer een mega feest, wat zich zeker aankomende zaterdag met de heren Zany en Gizmo zal herhalen. Normaliter beslaat de Beach Party 4 weekenden in het jaar, waarvan twee in juni en twee augustus. Nu na bijna 15 jaar Beach Party komt daar in 2005 verandering in…
Op zaterdag 20 augustus vindt de vierde editie plaats van het succesvolle Decibel Outdoor festival. Dit jaar wordt het door b2s georganiseerde evenement voor het eerst gehouden in het Lingebos; een natuurgebied vlakbij Gorinchem. Met maar liefst 75 artiesten uit binnen- en buitenland, verdeeld over 8 verschillende area’s, wordt elke hardere stroming binnen de dance op Decibel vertegenwoordigd.
Toen begin jaren tachtig in Amerikaanse steden als Chicago en Detroit een levendige house- en technoscène ontstond, was het begrip ‘hokjesdenken’ nog niet uitgevonden. DJ’s draaiden een bonte mix van acid, funk, electro, techno, disco, Italo en Europese synthpop en het aanwezige publiek vond het allemaal geweldig.
Organisatie Q-dance van dancefestival Defqon op het Almeerderstrand bij Almere heeft zaterdag ongeveer vijfhonderd valse kaarten in beslag genomen aan de poort. Dat zijn er minder dan verwacht, zei een woordvoerder van de organisatie.
Helaas kan de Xtra Large avond op 18 juni niet doorgaan in de Kingdom Venue. Om toch een geweldig feest te kunnen vieren wijkt Xtra Large met haar voltallige crew dit weekend uit naar High Energy in de Hemkade! Met een fantastische line-up en de heerlijke party-ambiance van de Hemkade kan dit niet anders dan een knaller van topklasse worden!
Aankomend weekend is het zover, Friesland presenteert weer een heftige editie van 2 Fast 4 Trance! Alles staat weer klaar om opgebouwd te worden en een traditionele 2Fast uit te doeken te doen in Berlikum. Sans Souci, de locatie waar dit alles gaat gebeuren, zal beide area’s openen voor een perfecte vermenging van Hardstyle, Jump, Techno, Oldschool en Hardcore.
Death Noize Clan
vrijdag 17 juni 2005
Na lang wachten komt de Europese hardcore organisatie Death Noize Clan (DNC) naar Nederland. De prijsvraag op hun Oostenrijkse website www.deathnoize.org?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A5160 verklapt gelijk welke twee bijzondere artiesten dit weekend worden overgevlogen om ons land op stelten te zetten:
Festival City Sounds 2005
woensdag 15 juni 2005
Het succesvolle gratis toegankelijke dance festival City Sounds, dat sinds 2003 bestaat en de afgelopen jaren zo’n 30.000 bezoekers naar de binnenstad van Tilburg trok, zal dit jaar exclusief binnen plaatsvinden.
Gratis zomer editie Spirit
woensdag 15 juni 2005
In de zomer is Spirit op haar best. Zondag 19 juni is de derde Spirit editie in het Westergasterras. Het westergasfabriekterrein is de ideale spot om een hete zomerdag door te brengen. Je rolt van het zonnige terras zo binnen in de warme vibe van Spirit waar je met op de achtergrond de ondergaande zon kunt genieten van pure, sexy beats, heerlijke mojito’s en een wereldse vibe.
Het ziet er naar uit dat online muziekdistributie een grote vlucht zal maken de komende jaren. Dit zorgt ervoor dat de muziekindustrie hun bedrijfsmodellen moet herzien en dat er voor overheden grote uitdagingen liggen op het gebied van wet- en regelgeving. Dit zegt een rapport van de OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development).
Op 30 juli zal in GO PLANET (voormalig condor city) de EASTSIDE UNDERGROUND de volgende OLDSCHOOL MADNESS gaan houden, als je dus nog niet uitgefeest bent op het grote outdoor hardcore festival in de buurt kan je direct door naar OLDSCHOOL MADNESS
Afterclub Zino presents eXpect
donderdag 9 juni 2005
Heb jij zin om jouw zondagochtend op een wel heel bijzondere manier te beginnen en hou jij van een Surpriseparty? Het zal een van de themaparties in Zino zijn!
Afgelopen zaterdag 4 juni vond de kick-off van ‘Sneakerz Summertime’ plaats in De Rechter te Eindhoven, hetgeen de dag daarna nog eens rustig overgedaan werd in strandtent BLM 9 te Bloemendaal aan Zee. Beide edities waren een groot succes, gegeven het feit dat zowel De Rechter als BLM 9 afgeladen waren en de sfeer er erg goed in zat. Aanstaande zaterdag 11 juni is Panama te Amsterdam aan de beurt, waarna Sneakerz zondag 12 juni weer terug keert op het Bloemendaalse strand in BLM 9, waar het gedurende de zomermaanden juni, juli en augustus elke zondag te vinden is.
Zaterdag 13 augustus zal de binnenstad van Rotterdam weer op haar grondvesten schudden met de 9de editie van de FFWD Heineken Dance Parade. In 2004 waren zo’n 350.000 mensen getuige van dit spektakel. Ook dit jaar is b2s actief rondom het evenement: er wordt meegereden in de parade en na afloop er is een afterparty in Tropicana georganiseerd.
Voor de eerste keer gaat x-treme events een party geven,en wat voor één.Ze hebben deze keer gekozen voor een Jump & Hardstyle feest,omdat daar tegenwoordig iedereen erg wild van is.Ze hebben gekozen voor een leuke locatie waar maar zo'n 350 mensen in kunnen om het feest toch wat exclusief te houden.
Inshock goes Strictly-Hard
dinsdag 7 juni 2005
Op zaterdag 8 oktober zal voor het eerst in de kop van Noord-Limburg een groot dance evenement gehouden worden. De organisatie heeft voor de tweede editie van Inshock evenementenhal de Pica Mare te Gennep uitgekozen.
Komt er een comeback van de Ultimate Discofever, of zal de Dance het Disco tijdperk voorgoed afsluiten? Op 2 juli zal het voorgoed besloten worden, Disco of Dance!
De afgelopen maanden heeft Defenders Of The Faith een reeks feesten op de kaart gezet waarop vanuit diverse hoeken zeer positieve reacties zijn gekomen. Om de statements van DOTF te onderstrepen hebben deze feesten plaatsgevonden in het ‘Oude Cargo’ (Y-land) te Spijkenisse. Helaas heeft er een vervelende discussie plaatsgevonden tussen het management van het Y-land en DOTF, omtrent het niet nakomen van gemaakte afspraken. DOTF voelt zich daarom genoodzaakt om per direct alle geplande feesten in Y-land af te zeggen, en heeft zich afgelopen weekend ingespannen om een nieuwe locatie te vinden voor de komende concepten… en met succes!
Met nog maar heel kort te gaan is het zaterdag 11 juni dan eindelijk zover. Velen hebben er erg naar verlangt, maar krijgen dan ook wel waar ze recht op hebben. Met een line-up die wat betreft ‘The darker and rougher side of early hardcore’ bijna niet te overtreffen is, is deze avond voor en door liefhebbers, echt om van te smullen. Veel van de meest toonaangevende artiesten op het gebied van de hardere kant van de oude sound, zullen zich in ‘area 1’ van hun beste kant laten zien.
Iedere laatste zaterdag van de maand presenteert Armada in Panama de wereldberoemde clubnight Famous. Famous is de avond waar iedereen schittert als een ster. Want het draait om jou: Be You, Be Free, Be Famous!
Op 11 juni aanstaande slaan Massiv Events en Exceptional Events de handen ineen voor een nieuw concept, Genetic! Deze eerste editie van Genetic zal in het teken staan van de nieuwe jump release van Meadow Inferno & D-tune; Tripple Elements. Dit trio heeft al meerdere succesvolle releases achter haar naam mogen zetten op het welbekende label Strictly Jump.
Organisator Extrema heeft vandaag de complete line-up bekendgemaakt van haar nieuwe evenement Solar Weekend Festival. Het programma brengt veel lekkers op het gebied van dance en pop naast en door elkaar op zes podia. De relaxte, inspirerende sfeer biedt ruimte voor creativiteit en zelfexpressie op dit multiculti festival. In een intieme, zomerse sfeer kun je 13 en 14 augustus genieten van de ultieme vakantie-vibe aan de Maasplassen van Roermond. Er is zelfs een heuse strandcamping!
Op vrijdag 10 juni zullen Daniel June en Double You Events groots uit gaan pakken voor Daniel June’s Birthdayparty. Voor deze gelegenheid heeft de organisatie een aantal internationale top Dj’s en een aantal lokale helden benaderd.
Warship gaat gewoon door
donderdag 2 juni 2005
Er gaan geruchten rond dat Warship afgelast gaat worden. Dit omdat er geen vergunning is aangevraagd. Helaas is dat laatste waar, maar gelukkig het eerste niet. Warship vaart namelijk 2 weken later uit, op 24 juni. Dit unieke bootfeest op de Catamaran Castle gaat dus gewoon door. De booteigenaar was niet op de hoogte van de nieuwe regels voor bootparty’s en dat hier sinds kort ook een vergunning voor aangevraagd moet zijn. Voor 10 juni kon er geen vergunning meer afgegeven worden, omdat dit te kort dag was om het hele aanvraagtraject te doorlopen.
Mindcontroller Timetable
donderdag 2 juni 2005
De oude klappers worden afgestoft, de beste oldskool en early hardcore worden klaar gezet, aussies worden gestreken en met een gevoel vol nostalgie gaan we een avond met kippevel tegemoet. Aankomende zaterdag is de Art of Dance tijdmachine er weer helemaal klaar voor en neemt je mee terug naar een andere dimensie. De heroes from the past zijn er inmiddels ook helemaal klaar voor
Win je eigen remix op 12'' en draai hem tijdens de wereldpremiere van Hey DJ, The Movie
Hard & Near
donderdag 2 juni 2005
Vrijdag 10 juni vindt er weer een editie plaats van het hardstyle feestje Hard & Near. Dj Knox viert zijn 23ste verjaardag en wil dat vieren met de feestgangers uit de regio. Deze editie komt er een top dj uit de hardstyle scene draaien, namelijk dj The Prophet. Dj Knox is de nu 23 jarige muziekfreak uit Bunschoten-Spakenburg, een bekend vissersdorp onder de rook van Amersfoort.
Laaaaadies and gentlemaaaaaaan! Nog even en dan barst het “Banging Midnight Circus” van Planet V.I.P. los. Met op het programma onder andere Bass-D & King Matthew, Trilok en Chiren en DaY-már belooft het toch wel een van de meest unieke edities van Planet V.I.P. te worden. NDC1 heeft er de laatste weken daarom ook alles aan gedaan om jullie uit te nodigen voor dit spektakel in de mooiste club van noord-Nederland, club Noa te Leeuwarden. Hieronder volgen nog een aantal mededelingen van de circusmeester van Planet V.I.P.
Het lijkt erop dat de oldschool klanken weer een gevestigd plekje krijgen binnen de scene, en DOTF, oftewel Defenders of the Faith, is hierbij de lachende derde...
24 Juni 2005 is het westen van het land aan de beurt voor Signal on tour. Met Signal toeren 2Fresh Events door Nederland en Europa. Op 8 april was de kick off in Luxor Plaza te Deventer wat een groot succes was! Nu is het tijd om verder te reizen en komen 2Fresh Events in het westen van het land terecht. Namelijk in een van de modernste clubs van Zaandam genaamd Club 7even.
Vrijdag 17 juni is er wederom een heerlijk avondje club en groove tijdens de alweer zesde editie van Funky Friday in de Lexion te Westzaan. De vaste crew zullen namelijk weer hun beste platen voor het publiek draaien en doen dat aangevuld met 2 gast dj’s en diverse live acts.
Legalize! demonstratie
woensdag 1 juni 2005
De jaarlijkse Legalize!-demonstratie van zaterdag 4 juni staat dit jaar in het teken van de legalisatie van cannabis. Hiermee wil Legalize! de losgebarsten discussie een extra impuls geven. De teelt van cannabis moet zo snel mogelijk worden geregeld. Dat is echt niet zo moeilijk!
30 juni 2005
Technoa gaat gewoon door
DJ’s United presents Pulsate
Schuldeisers halen deel van club Noa leeg
Musika Technika wordt het Mecca op Scheveningen
29 juni 2005
Orange Events presents Fuck!n´ Hard
't Gezellige Oldskoolfeest
X-eptional - Vierjarig bestaan van C-town
28 juni 2005
Hellbound Global Hardcore Fest - DJ Contest en Toevoeging extra Stage
Salinas Sundance
Masters of Hardcore
27 juni 2005
Darkness4Life
24 juni 2005
D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn
Rush Panama Knock-out
23 juni 2005
Go!Wow - It's weekend
Wereldrecord Club DJ'en live te volgen
Club Noa richt zich op techno met Technoa
21 juni 2005
Planet Joy neemt afscheid met The HappyEnding Story
HouseNation - DJ Yoda's B-Day Party
20 juni 2005
Megaclub Zak presents Stylez - Festival of Music
Decibel Outdoor Festival 2005 update
19 juni 2005
New Forms organiseert Open Air Event in Eibergen
18 juni 2005
Minder valse kaarten Defqon dan verwacht
17 juni 2005
Xtra Large verplaatst naar High Energy in Hemkade Zaandam
2 Fast 4 Trance - Witness the Rebirth
Death Noize Clan
15 juni 2005
Festival City Sounds 2005
Gratis zomer editie Spirit
14 juni 2005
Online muziekdistributie levert zowel kansen als bedreigingen
9 juni 2005
Oldschool Madness - The Aftermath
Afterclub Zino presents eXpect
8 juni 2005
SneakerzSummertime op het strand en dit weekend in Panama
B2S op FFWD Heineken Dance Parade & Loudness
7 juni 2005
X-Treme events presents X-Treme
Inshock goes Strictly-Hard
Boney M op de vuist met Ronald Molendijk
6 juni 2005
Wijziging resident locatie DOTF
5 juni 2005
Pandemonium - Aankondiging time-table
Famous - De warmbloedige Latin editie
3 juni 2005
Genetic - Strictly Jump Release Party
Line-up Solar Weekend Festival compleet
Double You Presents Daniel June’s Birtydayparty
2 juni 2005
Warship gaat gewoon door
Mindcontroller Timetable
Word jij de nieuwe superstar DJ?
Hard & Near
Kaartverkoop en laatste nieuws Planet V.I.P.
1 juni 2005
DOTF concept night - The B-Side Edition
Signal on tour update en timetable
Funky Friday - Funky Summer Edition
Legalize! demonstratie