Partyflock
 
­ Nederland

Salinas Sundance

gepubliceerd door , op
Salinas Sundance
28 juni 2005
Salinas Sundance is er weer deze zomer! Al ruim 7 jaar weet Salinas in de Lipton Ice Tea Beach Lounge op het Zwarte Pad in Scheveningen het zomergevoel neer te zetten, en ook dit jaar staat er heel wat op stapel! De kick-off is 24 juli en deze editie is dan ook meteen een Special Edition met gratis entree. Speciaal voor dit feest is een van de beste deejays uit Spanje gehaald, Abel Ramos, die samen met de resident deejays van Salinas 14 uur lang losgaan. Onder de vaste Salinas deejays zijn Miss Melody, Mike S, Warren Fellow, Les Luca en Rick Daluna, maar dit jaar is daar ook Danny da Funk aan toegevoegd. Bij deze Special Edition op 24 juli is er ook volop aandacht voor live optredens in combinatie met de house-beats, o.a. een gitarist, saxofonist en een drummer.

Zoals gezegd wordt speciaal voor dit feest Abel Ramos ingevlogen. Abel is een deejay die de house sound op een unieke manier combineert met de herkenbare tech-house geluiden en dit alles tegen een achtergrond van trance, een lust voor het oor!! Mede door deze stijl is Abel al meerdere malen uitgeroepen tot de beste deejay in Spanje, zoals jullie kunnen gaan horen zeker niet voor niets. Daarentegen zijn er natuurlijk ook deejays van nationale bodem, o.a. resident deejays van de Lexion Miss Melody en Les Luca die nagenoeg bij het grote publiek geen introductie behoeven en altijd garant staan voor een verbazingwekkende set.

Naast de vele deejays die hun opwachting maken is er ook genoeg te doen op het vlak van vermaak. J & R Sports verzorgt een speedboot met daar achter een banaan waar de bezoekers 10 minuten lang op kunnen zitten en met hoge snelheid door het water zullen schieten, zeker een moment om mee te maken!! Daarnaast zullen er verschillende stands aanwezig zijn van bedrijven en organisaties. Deze zullen niet alleen informatief te werk gaan maar er zijn genoeg mogelijkheden om zaken te kopen, waaronder een exclusieve sieradenstand van Urban Buddha (check www.urbanbuddha.nl).

Salinas Sundance kent al een lange geschiedenis en dat heeft met zich meegebracht dat grote namen zoals Tiësto en Randy Katana er graag geziene deejays waren. Maar dit alles is natuurlijk niet vol te houden zonder het verfrissende zomerse concept waarbij de ongeveer 6000 bezoekers, elke zomer, optimaal in de watten worden gelegd. De beachbabes van Salinas lopen constant rond om vers fruit en drankjes rond te brengen zoadat het de bezoekers aan niets, maar dan ook niets ontbreekt!!! Al met al heeft dit festival de juiste ingrediënten om het zomer gevoel optimaal weer te geven, see ya at Salinas!

28 opmerkingen

 
salinas vaak geweest, nu niet echt meer mijn soort muziek.. geef mij maar Q-beach helaas weg :-(
Niet echt myn styl muziek... maar zal er wel zijn :yes:
ff kijkie nemen daaro
 
Lijkt me niks aan!
Wel mijn muziek, zeker goed voor de zondag, afwisselend dansen en relaxen, heb er wel zin in!
Dit wordt de Afterparty na Pleasure Island. Salinas Sundance waar iedereen vip is. Mel we zijn er bij hoor.
kuuuuuuut muziek
 
Op zeker aanwezig!!! Zoals Toros zegt, mooie after van Pleasure Island!!!
 
Haha Roel, zeker, wij kunnen het weten!!!

Was een goede zet van de jongens van DTF om Abel naar Almere te halen :yes:
Mijn mixheld :respect:
laatste aanpassing
Annefleur je hebt wel veel commentaar he (ik kom je naam nl wel vaker tegen hier op PF). Als mij iets ' niks aan lijkt' dan hou ik dat gewoon voor me. Ben jij zo'n negatief meisje dan. Lijkt mij een beetje zinloze informatie en een demotiverende factor voor mensen die wel zin hebben om naar Salinas te gaan!
Maar ja..........heh
vroeger met kiki als eigenaresse was salina's nog leuk nu is er geen reet meer aan iedereen veel plezier daar maar mij niet gezien
de muziek is ook waardeloos
lijkt me super!!!! nog nooit geweest maar denk ik zeer de moeite waard!!!
Dat word... :bounce: -en

... Mijn kanjer gaat daar knallen.. a.k.a Danny da Funk.

Be there.!!!

:-)
I'll be there Rens! :-D

Wordt zeker een heel gezellig feestje (y)
I will be there.....jéééééh.
En het word super geloof me maar.
Ik heb er heel veel zin in, en met mij nog heel veel andere.
Een goeie zondag moet het dus wel worden.


Kusssssss Dolfijn
dat word voor mij ook een leuke after na pleasure island denk ik. Ben regelmatig op de strandfeestjes van scheveningen te vinden en ze zijn meestal heel gezellig
laatste aanpassing
Let's make it a big party!!!! Spread the word and it will blow up to be a smashing summer Hit you'll never forget.
 
Uitspraak van toros op donderdag 30 juni 2005 om 17:34:
Let's make it a big party!!!! Spread the word and it will blow up to be a smashing summer Hit you'll never forget.


Inderdaad !
Let's party !
Wordt super, hoorde geruchten dat er ook een modeshow zal zijn.
 
helaas een barbie en ken tent, mja...toch ffies een kijkje nemen.
laatste aanpassing
Het word zondag weer ouderwets knalluh als het weer mee zit.............
ja ja chabie ... zie je daar wel
 
Uitspraak van toros op donderdag 7 juli 2005 om 05:17:
hoorde geruchten dat er ook een modeshow zal zijn.


...zijn aanhoudende geruchten !
Weer of geen weer, we gaan zekersssss!!!! Tot zaterdag en zondag.
 
Zeker aanwezig! Dolfijntje d'r verjaardag vieren!!
tot zondag (k)
(F)
Dat is dol fijn een verjaardag op Salinas en dat wordt trakteren dan miss Dolfijntje, neem je platina card maar mee.
 
En het was Heerlijk. Zelfs het weer had zich aangepast. Precies boven Salinas SUNdance een heerlijk stralend zonnetje. Tot een uurtje of 6 toen ging het met bakken naar benee. Bu we dont give a fuck... Dansen tot we erbij neervielen. Wat een topstrandtent. Alles goed verzorgd. Beterrrrr.