Partyflock
 
­ Nederland

Club Noa richt zich op techno met Technoa

gepubliceerd door , op
Club Noa richt zich op techno met Technoa
23 juni 2005
Met de komst van club Noa in Leeuwarden bruist het uitgaansleven in de Friese hoofdstad als nooit tevoren. Door succesvolle avonden als ExPornstar, Above & Beyond en RUSH op de vrijdagavond, hebben diverse muziekstijlen hun intrede gevonden. Vanaf vrijdag 1 juli zullen ook technoliefhebbers hun hart eindelijk kunnen ophalen met de introductie van de Technoavond Technoa. In de meest stijlvolle, hippe en chique locatie van het noorden zal een exclusieve line up van ruim twintig topartiesten aantreden welke verdeeld zal worden over drie stages. Vrouwvriendelijke tot rauwe harde techno zal klinken door diverse geluidssystemen waaronder in de Basement en de Chill Out extra geluid zal worden bijgeplaatst.

Technoa
Technoa is een productie van The Concern in samenwerking met NDC1. Deze twee organisaties waren de laatste tijd ook al verantwoordelijk voor de B.E.A.T.T.-avonden waar de hardere rauwere technostijlen de boventoon voerden. Technoa geeft wederom gehoor aan de schreeuw om techno biedt een hoge kwaliteit techno avond vol toegankelijke techno voor alle technoliefhebbers uit de noordelijke regionen van ons land, en ver daarbuiten. Op drie stages zullen verschillende stromingen worden gebracht. Boven zal het veelal de mainstream techno zijn. Opbouwend van rustige naar pompende techno zullen dj’s die op de grootste podia hebben opgetreden deze zaal bestieren die ruimte biedt aan zo’n 800 personen. In de Basement zal hardere techno vooral de boventoon voeren. Met een extra geluidsset word je door de muziek omgeven in deze compacte kelder voor zo’n 300 bezoekers. In de Chill Out zal er ruimte zijn voor innovatieve techno afgewisseld met heerlijke disco & lounge deuntjes, hier staat de deur altijd open naar de toekomst.

Mainstage
Op de kant en klare rouge mainstage van Noa zullen Benny Rodrigues en Darko Esser voor het eerst in de geschiedenis back2back gaan draaien. Zij zijn sinds kort actief bezig in de studio samen en hebben dus voor het Technoa publiek een primeur in huis. Benny Rodrigues is als solo dj een technisch wonderkind met zijn opzwepende manier van draaien en is naast techno dj ook een verwent house dj. Darko Esser, programmeur van de succesvolle Planet Rose avonden in Doornroosje, brengt op zijn Wolfskuil records label platen uit die wereldwijd rouleren. Xanno Gallois en publiekslieveling Verdine Bel bekend van de Q-Dance feesten zullen laten zien wat de toekomstige technosound zal brengen. Vrouwvriendelijke techno kan niet zonder vrouwelijke dj’s, daarom een mooie vrouw genaamd Miss Melera die je bij binnenkomst zal verwelkomen. Noes uit het pittoreske Tilburg zal deze avond afsluiten zoals hij menigmaal heeft gedaan op zijn thuisbasis 013. Bermuda B, NDE winnaar, zal de eerste Technoa openen in stijl.

Basement
Onder de mainstage bevindt zich een prachtige Basement waar extra geluid geplaatst zal worden. Hier zullen deze eerste editie de residents van beide organisaties het hardere technowerk aanbieden. Ook deze residents hebben heinde en verre hun sporen verdient en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor Technoa en B.E.A.T.T. De openingsset zal van Demay zijn met vervolgens Hanz, Ruiz, Wietze Young, Moore, Phat Wax en Orpheus die een heerlijke afsluitende Acid Techno sessie ten gehore zal brengen.

Chill Out
Naast de mainstage bevindt zich de Chill Out area, welke normaal zijn dienst doet als Noa del Sol. Hier zal electro, disco, breakbeats, lounge en innovatieve techno gedraaid worden door Rotterdam Bootleg Cafe resident Mark Boon, de vrouwelijke Technymph, Doctor Chill en het befaamde duo Jort en Rohbadobh uit Groningen bekend van ZAP club.

Kaartverkoop, tijden en route
Kaarten voor Technoa zijn voor 12,50 euro in de noordelijke helft van het land te koop in de plaatsen Alkmaar, Amsterdam, Drachten, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Zwolle. Naast de voorverkoop kan er op vertoon van de Technoa flyer korting worden verkregen bij de ingang en zijn er tevens kaarten aan de deur verkrijgbaar. Club Noa bevindt zich op de Nieuwestad 63-65 te Leeuwarden. Parkeergelegenheden dienen zich aan in de naaste omgeving op parkeerplein Oldehoofsterkerkhof en parkeergarage Zaailand. Club Noa opent vrijdag 1 juli om 22:00 uur haar deuren.

30 opmerkingen

 
WOEHOE :bounce:
 
Heb er zin in!!!

NOA rock's :bounce:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 23 juni 2005 om 13:56:
WOEHOE

Ahum....


;)
Werkzaam bij Deliciouz Events
Artiest {SHOWLIST artist 17860, 49085}
damn.. weer zo'n flyer heel Leeuwarden hangt er al vol mee;)
 
nouw vooruit leuk feesie o:)
laatste aanpassing
Huh waar slaat bovenstaande opmerking op.
Wanhopig lijkt me niet echt het geval.

Maar eh..... toch leuk dat Above & Beyond in één adem genoemd wordt met RUSH en Ex Porn Star als succesvolle avond. Wat opzich ook wel weer waar is ;P

Ik ga hier in ieder geval wel even kijken.
 
Ziet er weer goed uit man..Petje af voor Phat. ;)
 
fuck die shit technoa ja voor noa een topfeest planet vip is al zow wanhopig om naar tdf te gaan


Lul niet zo dom jochie, je weet niet eens waar je over praat


NDC1 Suc6 jongens!!!
laatste aanpassing
 
Artiest Da Ganzez
Ik ben het eens met Sanny-G ;)
 
ga er zeker effe kijken ILOVETECHNO:p
 
hopelijk ben ik er ook :D
 
nice :yes:
 
Leuk feestje wel, maar niet slim om hem de dag voor awakenings te geven :X
 
Artiest Kir.B
Hahaha.. Jort en Rohbadobh in Noa? Kewl, lache gozurs! Turntablewizzards zijn het!
ja daar gaat deze boy heen....
Door succesvolle avonden als ExPornstar, Above & Beyond en RUSH op de vrijdagavond, hebben diverse muziekstijlen hun intrede gevonden.

goede zaak! (Y)

edit: net als dit feest uiteraard! :yes:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
miss melera en verdine
doe je best he!;)
 
maatje van me heeft er eerst als portier gewerkt :jaja:
interessant hoor...
hahahaha
bijna 100 wat? :/
 
mensen die technoa op pf in hun agenda hebben staan.

maar inmiddels hebben een aantal mensen besloten toch maar niet te gaan.
laatste aanpassing
Artiest Ree
afgelast?
Artiest Spoon
Uitspraak van Ree op donderdag 30 juni 2005 om 15:58:
afgelast?


http://www.leeuwardercourant.nl/Pagina/0,7103,23-1-2--2670800-1373--,00.html

Jammer want dit feest was wel een mooi vernieuwend concept voor Leeuwarden. :(
Werkzaam bij Merleyn
Artiest {SHOWLIST artist 1712, 53534, 68834}
hoorde net dat het nog niet definitief afgelast is!
Artiest {SHOWLIST artist 395, 15937}
technoa gaat gewoon door :)
Uitspraak van Ruiz op donderdag 30 juni 2005 om 22:06:
TECHNOA GAAT GEWOON DOOR!!!



Na eerdere sensationele opgesmukte berichten hier dan het enige echte bericht. Technoa dat gehouden wordt in Club Noa in Leeuwarden op 1 juli
gaat gewoon door!! De lounge zaal zal worden samengetrokken met de basement. Dit vanwege een illegale inbraakactie op donderdagochtend
waarbij deze ruimte onbruikbaar is geworden.


De line up in de basement is als volgt:


22:00-00:00 Jort & Rohbadobh
00:00-01:00 Mark Boon
01:00-02:00 Technymph
02:00-03:00 Hansz Vs Demay
03:00-04:00 Wietze Young Vs Phat Wax
04:00-05:00 Orpheus Vs Moore


De line up in de mainzaal blijft ongewijzigd.


Verder heeft de organisatie besloten, vanwege alle commotie, de toegangsprijs aan de deur te verlagen tot € 12,50
(personen die hun kaartje in vvk hebben gehaald krijgen de fee vergoed)


Dus gewoon komen allemaal!! Kijk er naar uit! (Y)