Partyflock
 
­ Nederland

Pandemonium - Aankondiging time-table

gepubliceerd door , op
Pandemonium -  Aankondiging time-table
5 juni 2005
FeestPandemonium · The Darker and Rougher Side of Earlyhardcore
Datumzaterdag 11 juni 2005
LocatieAmsterdam Studio's Site
Met nog maar heel kort te gaan is het zaterdag 11 juni dan eindelijk zover. Velen hebben er erg naar verlangt, maar krijgen dan ook wel waar ze recht op hebben. Met een line-up die wat betreft ‘The darker and rougher side of early hardcore’ bijna niet te overtreffen is, is deze avond voor en door liefhebbers, echt om van te smullen. Veel van de meest toonaangevende artiesten op het gebied van de hardere kant van de oude sound, zullen zich in ‘area 1’ van hun beste kant laten zien.


Time-table area 1: The darker and rougher side of early hardcore

21.00 – 22.30 Miss Zelda
Deze oude bekende zal de avond openen met een sterk staaltje early hardcore, zoals wij dat van haar kennen uit haar hoogtijdagen, midden jaren ’90. Haar terugkeer heeft al tot zeer veel positieve reacties geleid. Hoge verwachtingen die zij zeker gaat waarmaken. De ultieme opbouw naar de sound waar Pandemonium bekend om staat.

22.30 – 00.00 Chosen Few
Omdat we net als bij onze eerste editie wederom de Mokum, Ruffneck & Cenobite sound centraal stellen, mag deze man natuurlijk niet ontbreken. Hij is door zijn produkties van hoog niveau en het vele werk wat hij in de revival van de ‘echte’ hardcore stopt, een zeer belangrijke schakel in ons muzikale verhaal. Omdat het al snel goed moet knallen is ‘Mister Mokum’ wat ons betreft de ideale persoon om hiervoor te zorgen!

00.00 – 01.30 Buzz Fuzz
Velen kennen hem natuurlijk van het BZRK label. Vooral de nieuwe generatie associeert deze well-skilled DJ niet snel met snoeiharde tracks. Maar wie goed heeft opgelet weet dat Buzz Fuzz al vele malen heeft laten horen, uitstekend te weten waar een ‘echte’ early hardcore track en een keiharde early hardcore set aan moet voldoen. Denk maar aan zijn optredens in het Mekka van de Hellraiser sound, Sporthallen Zuid.

01.30 – 02.00 Predator VS. Human Resource (live)
Deze van oorsprong individuele artiesten, gaan ervoor zorgen dat nostalgie niet vanzelfsprekend als doorsnee gezien hoeft te worden. Als vertegenwoordigers van platenlabels, ooit gehuisvest onder hetzelfde dak, sluiten zij als combinatie uitstekend aan bij een volwassen sound,voor een kritisch publiek. Kortom, een show van formaat!

02.00 – 03.00 Leviathan
Leviathan is natuurlijk ook zo’n belangrijke afgevaardigde van de voor ons zo belangrijke record labels. Als ‘vader’ van het Cenobite label staat hij natuurlijk garant voor een dikke trance-core set. Aangevuld met natuurlijk een flinke dosis aanverwante tracks, die ervoor gaan zorgen dat iedereen zich weer in de gloriedagen waant!

03.00 – 03.30 Thundergods of Asgard (live)
Deze mannen weten wat blinde agressie is. Uitkomend op verschillende labels, maar vooral bekend van H2OH, zijn zij een perfecte aanvulling op de reeds genoemde stijlen met de daarbij behorende labels. Zij gaan een zeer scherpe up-tempo live-act verzorgen. Vooral liefhebbers van de traditionele juno sound zullen op hun wenken bediend worden.

03.30 – 05.00 Nosferatu
Hoewel hij nu vooral roem vergaart in de huidige scene, ligt zijn hart nog steeds voor een belangrijk deel bij zijn oude liefde. Namelijk, de Ruffneck sound. Daar liggen zijn roots. En wie heeft in zijn favoriete Ruffneck tracks lijstje niet de één na de andere track van deze man staan. Zelf is hij in ieder geval enorm gemotiveerd om een pure early hardcore set te doen met natuurlijk veel nadruk op zijn eigen releases!

05.00 – 05.30 Rave Creator a.k.a. PCP (live)
Deze artiest behoeft natuurlijk weinig uitleg. Elke early hardcore freak weet nog precies waar hij of zij was toen zijn tracks door de zaal heen denderden. Voor velen is hij de ‘Godfather’ van de hardcore. Daarom een absolute must om hem voor deze editie van Pandemonium te plaatsen. Om in de stijl van de avond te blijven komt hij met zijn hardste set. Wie deze grootheid nog een keer wil zien schitteren, doet er goed aan te komen, want het is zijn allerlaatste live-act in deze vorm ooit!

05.30 – 07.00 Frantic Freak
Succesvol afsluitend op de eerste editie van Pandemonium, heeft deze DJ bewezen goed te weten waar een veelzijdige en harde early hardcore set aan moet voldoen. Met een wel heel exclusieve platentas zal hij de laatste gaatjes gaan dichten. Om er dus zeker van te zijn dat op het gebied van de echte Hellraiser sound geen platen gaan ontbreken. Zeer vastberaden om nog een flinke schep bovenop een al snoeiharde avond te doen. Wees dus voorbereid op een zeer heftige afsluiter!


Time-table area 2: New Generation

Ook in de ‘New Generation’ area zullen de DJ’s zeer gemotiveerd zijn om met goede sets te komen. Sets met een goede balans tussen bekende en onbekende tracks en met een prima samenhang. De avond zal in deze zaal beginnen met een aantal Old-Style sets. Hierna stappen we over naar een paar echte early hardcore sets, om vervolgens af te sluiten met een aantal stevigere ‘Sporthallen Zuid’ sets. Na de bekendmaking van de winnaars van de demo-contest zijn we gekomen tot de volgende time-table:

21.00 – 22.00 Ritz
22.00 – 23.00 Discord
23.00 – 00.00 Scrooge
00.00 – 01.00 Dr. Rude
01.00 – 02.00 Ominous
02.00 – 03.00 Sequence
03.00 – 03.30 Rowdy
03.30 – 04.30 Merlin
04.30 – 05.30 Xerox
05.30 – 06.30 Deadline


Kaartverkoop

Mocht een willekeurig voorverkoop-adres uitverkocht zijn dan is er aan de deur in ieder geval nog een beperkt aantal kaarten te verkrijgen. Dit is speciaal gedaan om de ‘impulsieven’ onder ons toch de gelegenheid te bieden om aan de deur een kaartje te kunnen kopen. Tevens is dit gedaan om de zwarte kaartverkoop te voorkomen.

Check voor alle overige informatie onze site: www.pan-demonium.com

114 opmerkingen

Ben alvast beetje aan t inkomen met "Golden Era 2" :respect:
 
Ik heb nu ook eindelijk men kaartje, Heb er veel zin in :yes::Bounce:
 
weer een dagje dichterbij!!!!! :bounce:
Qua muzieek gok ik dat deze party het feestje van et jaar word.........
Gewoon de shit die je nie al te vaak meer ziet en hoort op party's tegenwoordig terwijl het togh echt het beste spul is :D.
Dit feest spreek tot de verbeelding
aanwezig dus
Kan er helaas niet bij zijn :(.

Vind ik best jammer aangezien vorige pandemonium echt helemaal te gek was :kwijl:!

Timetable had denk ik niet veel beter gekunt (Y)!
Artiest {SHOWLIST artist 21901, 78274}
xerox :respect:
 
8) heb hier gewoon echt te veel zin in 8)
Werkzaam bij Cyndium
amsterdam studio"s is voor lopig de thuis basis.

amstel buisness park .Duivendrechtsekade 85

dicht bij het amstelstation en metro station spaklerweg en vlak bij de snelweg

wat wil je nog meer kwa berijkbaarheid
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Zooo.. nog even een peukie roken. Lekker slapen en we zijn weer een dagje dichterbij. :)
 
Dit gaat echt een goeie worden denk ik zo!!8)
als er net zo gedraaid wordt als op de Ghosttown feessies :respect: dan wordt het een top feest!!! :yes:
Woei!!! dit gaat weer een topfeestje worden! :yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van DUTLISH PRINCESS op woensdag 8 juni 2005 om 10:47:
als er net zo gedraaid wordt als op de Ghosttown feessies dan wordt het een top feest!!!


Hier gaat heel anders gedraaid worden hoor :yes:
 
Er word beter gedraaid :D
 
wordt super!!!


lekker up tempo, maar nog wel te volgen :P... maar vooral de sfeer de vorige keer! (y)
 
godallemachtig,ik wil ook:'(
predator:kwijl:
nosferatu:kwijl:
pcp:kwijl:
 
Werkzaam bij Bleepbizz
ben benieuwd.. ik kom samen met een Finse gabber, die gaat zich hier vast wel vermaken d8 ik zo.. :)
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
dit wordt zo leuk!!!! (Y)
Artiest Hazy
Vette line-up (Y)
We hebben er zin in! :D
 
Werkzaam bij Ultra Music
Artiest {SHOWLIST artist 74248, 28495, 28992, 65520}
Worden er ook sets opgenomen? zo ja, waar kan ik die vinden?
dat wil ik ook wel eens weten
even voor de duidelijkheid

de metro is 3 minuten lopen van amsterdam studio"s spaclerweg namelijk vlak bij de power zone dus
en het amstelstation is 5 minuten lopen
zin zin zin zin zin zin zin zin zin :D
hierbij wilde ik alle bezoeker en dj's namens mij en de rest van de pandemonium grew bedanken voor het komen , dat we derde editie er een nog beter feest van mogen maken met z'n allen.
Dankzij jullie zat er weer een top sfeer in die ik in tijden niet meer heb mee gemaakt!!!