Partyflock
 
­ Nederland

KNIP

gepubliceerd door , op
KNIP
30 januari 2013
· Inhoud



· Viral



· Deze week verschenen recensies

Harley & Muscle - House Classics III · Het getalenteerde Italiaanse deephouse duo Harley & Muscle laten weer eens van zich horen. Deze keer niet met een soulFull House of deephouse album, maar met het derde deel van hun 'House classics' serie. House classics zijn op dit moment weer helemaal hot, zeker nu de House Top 1000 van 17 tot en met 20 mei uitgezonden werd op Fresh FM!


Deadmau5 - At Play In The USA Volume 1 · De bekende 'At Play' serie van deadmau5 is alweer toe aan het vijfde deel. Voor de karakteristieke 5 heeft Joel Zimmerman ditmaal gekozen voor het thema: USA. Wat de geboren Canadees met Amerika heeft, gaan we beluisteren in deze full length bundel van oudere tracks.

Hardstyle Heroes Top 100 · De Beatproviders schotelen ons de nodige hardstyle beats voor op deze Hardstyle Heroes Top 100 compilatie.

Sid Le Rock – Busted With A Bag Of Bliss · Sid Le Rock zijn vierde album zag recentelijk het levenslicht. 'Busted With A Bag Of Bliss' kwam uit op het hoge ogen gooiende label My Favorite Robot Recordings.

Vondelpark - Seabed · Wat krijg je als je drie Britten met een uitzonderlijk gevoel voor rustige electronische muziek bij elkaar zet? Juist. Een ambient product dat Seabed heet. Na enkele releases de afgelopen jaren, betekent Seabed het eerste studioalbum voor de heren.

Andy Cato - Times And Places · Andy Cato, de alias van Andy Cocup, is één van de breinen achter Groove Armada. Naast zijn Groove Armada producties heeft hij ook vele solo platen gemaakt en een bijzondere selectie hiervan is te vinden op dit album getiteld 'Times And Places'.

Seravince - Hear To See · Seravince (aka Floriders) is het nieuwste project van toetsenist en componist Vincent Helbers. Het album 'Hear To See' is een album waar zowel jazz, soul, hiphop als broken beat invloeden op te horen zijn.

Timo Maas - Lifer · Als iemand de klappen van de zweep kent, dan is het Timo Maas. Sinds release van zijn eerste EP in 1995 heeft hij al talloze albums en mixcompilaties op zijn naam staan en hebben zijn producties de platentas van zo'n beetje alle grote dj's op aarde weten te vinden. Het album 'Lifer' is zijn meest recente wapenfeit.

Focus On - Daniel Dexter · Na de showcases van Argy en Guido Schneider is het nu de beurt aan de Berlijnse dj/producer Daniel Dexter om te laten zien wat hij waard is.


· Deze week te winnen

Krap bij kas? Of ben je een geluksvogel? Op deze pagina vind je alle winacties waarbij je kansmaakt op bijvoorbeeld vrijkaarten, gastenlijstplaatsen en e-tickets. We pikken er nu een paar leuke acties uit:



Doe mee en win!

· Foto van de week


..Danny Deurbel.. maakte tijdens Harmony of Hardcore the Festival dit plaatje:



Festivalseizoen 2013 van start....dansen in de blubber....laten we hopen op beter weer in aantocht! Al was het verder op HoH best aardig gesteld met het weer! B)

·Waar vind je onze fotografen?

Ook deze week gaan onze fotografen weer op pad om kans te maken op de titel 'Foto van de week' en ook om jou op de gevoelige plaat vast te leggen en natuurlijk mooie events in beeld te brengen. Deze week kun je setjes verwachten van de volgende evenementen:



· Trimbos beantwoordt jouw vraag!

Vraag:
Hoe kan het dat als je een joint rookt voor het slapen, dat je de volgende morgen nog steeds moe bent?

Antwoord:
Hasj/wiet kan weliswaar zorgen voor het goed 'inslapen', maar het heeft waarschijnlijk een negatief effect op de 'kwaliteit' van je slaappatroon.

In een aantal onderzoeken wordt namelijk gesteld dat het roken van hasj of wiet leidt tot het toenemen van de diepe slaap ('deep slow wave sleep') maar tegelijkertijd leidt tot een afname van de droom of REM-slaap. Na herhaaldelijk toediening van grote hoeveelheden THC werden proefpersonen de ochtend na de toediening wakker met een vorm van een kater, en een 'rebound' (teruggang) in de hoeveelheid REM slaap.

Dit zou kunnen betekenen dat je niet uitgerust wakker wordt.

Lees meer over het Trimbos-instituut op Partyflock.
Alle eerder beantwoorde vragen bekijken? Dat kan hier!
Heb jij vragen over alcohol en drugs die je graag beantwoord ziet door het Trimbos-instituut? Stel deze in het vragentopic!


· Filmpje!




· Hilarisch



ingezonden door Chiique :bounce:

· In de spotlight


Nick:
Tha Clown

Echte naam:
Tijm

Leeftijd:
36 alweer, time flies when you're having fun :)

Woonplaats:
Uitgeest

Relatie:
Jazeker, met Loesjah

Werk/school:
Werk, maar alleen tijdens kantooruren

Wat was je eerste feest dat je hebt bezocht en hoe heb je dit beleefd?
Dat was A Nightmare in Rotterdam in 1995, ik was volledig overdonderd door de sfeer en het geluid in de Energiehal .. Daar is de verslaving begonnen :p

Welk evenement zou je graag nog keer willen herbeleven en waarom?
Zoveel goede feesten meegemaakt, dus het is erg lastig om er één te noemen. Ik hou het dan bij een top 3: Digital Overdose omdat dit zo'n aparte muzikale ervaring was, Thunderdome 2001 omdat dit mijn kennismaking met industrial hardcore is geweest en Nature One, mijn eerste keer Nature One; een festival waar je een keer geweest moet zijn

Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
Dat zal Nature One geweest zijn gok ik. Als ik 'rijden' verander in 'reizen', dan is het het optreden van The Prodigy in de Wembley Arena in 2009

Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
Ik heb altijd een zeer brede smaak gehad, maar sinds Thunderdome 2001 ligt mijn hart toch wel bij de UK en industrial hardcore.

Is je muziekstijl de afgelopen jaren nog verschoven of ben je al jaren trouw aan je favoriete stroom?
Ik ben ooit met de oude hardcore begonnen, tot ongeveer 1999. De kant die het toen opging was niet helemaal mijn ding, maar in 2001 ontdekte ik Industrial en UK. Ook drum 'n bass, breakcore en noise zijn toen toegevoegd aan mijn favorietenlijst. Het is dus niet zozeer verschuiven, maar vooral uitbreiden van m'n muzikale smaak.

Welk nummer staat bij jouw bovenaan in de lijst met beste nummers en waarom?
Misschien wel de moeilijkste vraag in dit rijtje. Ik noem dan ook hier maar een soort van top 3, uit alle favoriete stijlen één:

Hardsequencer - Brain Crash


Armageddon Project - Spawn of Misanthropy


Hellfish - Serious Evil Shit Mission 3


Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
Misschien wel DJ, maar dan had ik iets eerder moeten beginnen en wat meer talent moeten hebben :p

Je komt op een feest een fotograaf tegen. Wat doe je? Spring je ervoor of duik je juist weg?
Vroeger sprong ik er direct voor, wat uiteindelijk veel rare momenten en leuke herinneringen op foto heeft opgeleverd B) .. Nu is het leuk als er een foto gemaakt wordt, maar dat is 't dan ook wel :)

Hoe heb je Partyflock ontdekt?
Ik kreeg in 2003 van Dancelady :sweethug: de tip om me hier eens aan te melden :). Dat bleek een goede tip B)

Welke versie van Partyflock gebruik je? Dark of Light?
Dark, al sinds het begin

Wat gebruik je het meest op Partyflock?
Dat was vroeger het forum, maar daar maak ik eigenlijk al een paar jaar weinig gebruik meer van. Tegenwoordig is het vooral de agenda.

Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
Ik stoor me niet zo snel, dus eigenlijk niets.

Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
Een andere baas aannemen.

Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
Ik denk toch wel Digital Overdose .. Alles klopte op dat moment; sfeer, mensen, muziek etc.

Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Dat moet vagepaul zijn!

Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
Vast wel, maar waarvoor .. géén idee meer :p O:)

Wat zou je graag anders zien op flock?
Niets, heb het altijd een erg prettige website gevonden!

Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
Jazeker, een aantal keer gastenlijstplaatsen en een keer een CD

Ben je donateur en waarom?
Yep, omdat ik vind dat een site waar je zoveel gebruik van maakt, best een steuntje in de rug kan gebruiken. Voor niets gaat de zon op :)

Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
9

Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
Natuurlijk aan mijn liefste vogel Loesjah, en verder aan al m'n partyvrienden die ik in de loop der jaren heb leren kennen. Zonder hen zou het een stuk minder leuk zijn geweest! :D :bounce:

We bedanken Tha Clown voor de antwoorden! Wil jij ook een keer in de Spotlight? Stuur ons een berichtje!

· Who's the DJ

Vorige week kwam er een einde aan OJP en vroegen we om een nieuw idee in te sturen voor een raadspelletje.....dus bij deze: raad wie de DJ is die op onderstaande foto staat afgebeeld:



· Anekdotes

hallo,
Ik vind het een heel mooi gebouw zou het ook kunnen om het te huuren voor een verjaardag feestje.


Nou, drankjes in een serverruimte lijkt ons niet zo'n goed idee......:P

ik wil graag werken voor fluggel dat drankjes rond brengen maar ik snap niet pisies hoe dat werkt op de site met solisiteren kunt u mij helpen


We hopen dat het bij de Flügeldames echt alleen om het uiterlijk draait en een taalvaardigheidstest niet tot de sollicitatieprocedure behoort ;) :X

· Mop van de week

Een klein oud vrouwtje gaat op een mooie dag naar de Rabobank met een grote zak geld. Bij de loketbediende vraagt ze om een onderhoud met de directeur om dat geld op een rekening te zetten. Na aandringen neemt de loketbediende haar mee naar het kantoor van de directeur.

De directeur vraagt haar hoeveel ze op haar nog te open rekening wil plaatsen. Ze antwoordt hem:
"1.248.000 euro", terwijl ze de zak op tafel gooit.
De directeur was echter van nieuwsgierige aard en zegt:
"Mevrouw, waarom loopt u met zoveel geld over straat. Hoe komt u hieraan?"
Het kranige oudje antwoordt hem:
"Ik doe veel weddenschappen."
De directeur, nog nieuwsgieriger zegt:
"Wat voor weddenschappen?"
Ze antwoordt hem:
"Bijvoorbeeld: ik wed voor 5.000 euro met je dat je kloten vierkant zijn."
De directeur lachten zegt:
"Dit is een domme weddenschap! Dat kan je toch nooit winnen!"
Het oudje antwoordt hem:
"Je aanvaard de weddenschap dus?"
"Natuurlijk", repliceert de directeur, "ik wed met je voor 5.000 euro dat mijn kloten niet vierkant zijn."

"Goed," zegt het oudje. "vermits het toch om een groot bedrag gaat, stel ik voor dat ik morgen terugkom, rond 10u00, met mijn advocaat als getuige."
De directeur is het hier mee eens. Die nacht kan de directeur geen slaap vatten. Ongeveer elk uur staat hij voor de spiegel zijn kloten langs alle mogelijke zijden te controleren. Ze zijn echter niet vierkant. Hij gaat de weddenschap winnen!

De volgende ochtend om 10u00 stipt, stapt het oudje het kantoor van de directeur binnen, met haar advocaat. Ze stelt ze aan elkaar voor en herhaalt nog eens de weddenschap. De directeur herhaalt zijn engagement. Het oudje vraagt hem om zijn broek te laten zakken, zodat ook haar advocaat zijn kloten kan bekijken. Ze bekijkt zijn kloten en vraagt hem of ze ze mag vastnemen, om de controle tot in detail te kunnen uitvoeren. De directeur is het hiermee eens, vermits het toch om 5.000 euro gaat. Op hetzelfde ogenblik ziet hij dat de advocaat in stilte met zijn hoofd tegen de muur staat de kloppen. De directeur vraagt aan het oudje wat er aan de hand is met haar advocaat.

Ze antwoordt hem dat ze met hem gewed heeft voor 25.000 euro dat ze rond 10u00 de kloten van de directeur van de Rabobank in haar handen zou hebben...



Heb je tips voor de KNIP? Leuke filmpjes, deelnemers voor de Spotlight, grappige filmpjes, plaatjes en moppen zijn meer dan welkom! Stuur ons een berichtje!

19 opmerkingen

De DJ is Waverider
Die foto van harmony is top!
 
Hahaha, die mop :lol:

We hopen dat het bij de Flügeldames echt alleen om het uiterlijk draait en een taalvaardigheidstest niet tot de sollicitatieprocedure behoort

*proest*
laatste aanpassing
Het lijkt net of die foto van harmony beweegt,
We hopen dat het bij de Flügeldames echt alleen om het uiterlijk draait en een taalvaardigheidstest niet tot de sollicitatieprocedure behoord


:lol::lol:



Maar hey op Harmony was het weer goed hoor!! Heb geen last van regen gehad :9
Uitspraak van Gerrie! op woensdag 22 mei 2013 om 21:23:
Het lijkt net of die foto van harmony beweegt,


inderdaad ja haha
Uitspraak van Gerrie! op woensdag 22 mei 2013 om 21:23:
Het lijkt net of die foto van harmony beweegt,


hahaha wat had je op toen je dat zag?? :P
en dan nog dat soppende drek geluid dr bij ook zeker whaha
Leuke vervanging van ojp! Hier maken meer mensen kans lijkt me! En die 2e anekdote :lol: dyslectie oke, maar pisies? :')
Uitspraak van Gerrie! op woensdag 22 mei 2013 om 21:23:
Het lijkt net of die foto van harmony beweegt,


Jaa, ik vond het ook al een lekkere trippy foto :D
Tijm :bye:

knip iets veranderd, leuker!
laatste aanpassing
Vogel leuk interview heerlijke muziek!
Don't mess with the Flugelgirls!!
 
Dj Waverider op Fantasy Island 2013
 
Werkzaam bij Partyflock
Clowntje _O_
Clowntje altijd leuk eerst iemand tegenkomen op Soulseek daarna op PF en dan later ook nog op de Club R_Aw feesten !!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van V0NK op donderdag 23 mei 2013 om 00:13:
Leuke vervanging van ojp! Hier maken meer mensen kans lijkt me! En die 2e anekdote :lol: dyslectie oke, maar pisies? :')


Lijkt mijn idee toch aan te slaan....