Partyflock
 

METZ

METZ
4 mei 2018
concept
Concept van .
SiteSite metzevents.nl
E-mailinfo@footclubevents.nl
AdresRotterdam
Nederland Nederland
PostadresPostbus 8160
3009 AD
Rotterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 6 53460955
Oprichting1999
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyxyoutube

Informatie

Metz is met haar 19 jaar een van de langslopende dance concepten uit de Rotterdamse uitgaansscène. Begonnen in het authentieke Prinsestheater heeft dit concept de laatste jaren volwassen stappen gemaakt. Zo streek Metz met veel succes neer in gerenommeerde locaties zoals Beachclub Royal in Hoek van Holland, Strandclub View in Rockanje, Blender, Club Vie, Hal 4.1, de Cruise Terminal, het WTC in Rotterdam en organiseert het met Oud & Nieuw een eigen bootfeest met een geheel eigen Cruise over de Maas. Artiesten van hoog (inter)nationaal niveau zoals Frank Rizardo, Roog, Erick E, Funkerman, La Fuente maar ook Sonny Fodera(UK), Rae (UK), Sam Divine (UK), Todd Terry (USA) en Michel Cleis (SWI) stonden al achter de dj booth van Metz en brachten de door het publiek gerespecteerde Real House sound. Intimiteit, kwaliteit en natuurlijk de vaste kern enthousiaste bezoekers maken Metz tot een succes concept wat nog steeds doorgroeit...

Nieuws

Grootste plannen worden werkelijkheid, want Kerst 2022 ga je dit jaar aftrappen en vieren met METZ in de Cruise Terminal! Tijdens Kerstavond van 21.00 tot 03.00 uur is deze bijzondere en historische locatie de meest prachtige plek om lekker een avond te komen dansen in maar liefst twee (!) area's.
EINDELIJK! Na een afwezigheid van twee jaar van onze laatste echte grote editie van METZ, durven we dan eindelijk weer te dromen van een feest van formaat, samen met onze vertrouwde Metz'ers.
Joe joe, daar zijn we weer! Aller-eerst onze welgemeende excuses dat we een tijdje stil waren. Achter de schermen waren we druk bezig om te kijken hoe we alles in een goed vat konden gieten voor een nieuwe editie van ons festival en uiteraard het vinden van een gepaste datum. We hoeven jullie niet uit te leggen waar dit door kwam. Enfin, tijd om vooruit te kijken en tijd om te hunkeren naar de danspassen: zaterdag 13 november 2021 dan alsnog onze eerste versie van Kuipvrees: Winter Fest!
Lucky number 21, ja het is toch echt waar… 21 kaarsen op onze taart, we blazen ze uit op zaterdag 29 februari 2020 in De Doelen te Rotterdam. Magistraal en kolossaal, onze verjaring moet en zal groots gevierd gaan worden met een internationale en nationale programmering die nog aardig lang over de tong zal blijven rollen… maar er is meer.
De leukste maand van het jaar komt er weer aan. december! En deze vier je natuurlijk met vrienden, vriendinnen, familie en. METZ! We zijn er namelijk op dinsdag 24 december tijdens Kerstavond voor een speciale 'classics of real house music' editie in Bink Rooftop (Den Haag) en uiteraard vertrouwd de Metz NYE Cruise in Rotterdam. Leuk als je erbij bent, bij een van de twee en allebei mag natuurlijk ook.
Metz · XXL
22 oktober 2019
Na een heerlijke zomer met intieme edities gaan we weer richting de herst / winter... het wordt weer eerder donker en wat grauwer buiten, dus tijd voor het 'clubbin' seizoen. Op zaterdag 16 november trapt Metz af met een grote XXL editie op een wel heel bijzondere locatie: Het Maasgebouw te Rotterdam, een plek waar we nog nooit samen met jullie hebben gedanst; gaaf!
Metz NYE Cruise
9 oktober 2019
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020, waarin Metz natuurlijk niet kan ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Iedereen de agenda's en de telefoons erbij pakken graag en een dikke vette rode cirkel om de datum van zondag 16 juni zetten.
Op zaterdag 9 maart staat Metz at the Rooftop bij velen in de agenda voor onze editie in Den Haag. Omdat de toiletten van Club Bink in verbouwing zijn en wij helaas niet tot een gewenste oplossing zijn gekomen met de pandeigenaar, hebben we snel geschakeld en een zeer bijzondere, unieke locatie gevonden om het event gewoon door te laten gaan in hartje Den Haag: Het Regeringsgebouw! 1
20 maal hoera voor Metz! 20 jaar? Jazeker. en met deze mijlpaal schaart 'The Real House Event' zich in het illustere rijtje van een van de meest succesvolle en langstlopende concepten van Nederland.
Metz at the Rooftop
28 januari 2019
Na het eerdere succes op de 5e verdieping van het Bink 36 gebouw, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.'The Real House Event' is op zaterdag 9 maart 2019 van 22.00 tot 03.00 uur terug 'at the Rooftop'.
Metz NYE Cruise
3 december 2018
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2018 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2019, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat maandag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het vijfde jaar achtereen op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Achter de schermen zit Metz 'The Real House Event' nooit stil. Na de zomer had dit concept het idee om weer eens verrassend uit de hoek te komen en dat is gelukt: zaterdag 8 december 2018 van 22.00 tot 03.00 uur een nieuwe locatie, op een nieuwe plek. Op nog geen 15 km.
Achter de schermen zitten wij nooit stil. Na de zomer hadden we het idee om weer eens verrassend uit de hoek te komen en dat is gelukt: zaterdag 8 december 2018 van 22.00 tot 03.00 uur een nieuwe locatie, op een nieuwe plek.
Metz NYE Cruise
17 oktober 2018
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2018 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2019, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Rotterdam is wakker, onze Havenstad is door elkaar geschud. Een nieuw idee werd een concept en dit mondde uit in een initiatief: Het Dagvlinder Indoor Festival! Op zaterdag 27 oktober zal dit indoor dag festival huisvesten vanaf 14.00 uur in De Onderzeebootloods gelegen in de robuuste omgeving van de Haven van Rotterdam, De Heijplaat en doorgaan tot 00.00 uur. We gaan er dus samen overdag op uit en de volgende dag is iedereen weer zo fris als fruit! 2
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' is al geplant.
Aan al het mooie komt een einde, maar laat deze zomer alsjeblieft nog even wat langer duren... gelukkig is dit ook het geval, want volgens alle weerprofeten blijft het ook in de maand augsutus heerlijk aangenaam en prima te doen.
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant. 7
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant. 3
De tweede Metz on the Beach deze zomer outdoor: "Let's go to the beach!" is ons thema en iedereen mag het weten.
Metz On The Beach
11 juni 2018
De aller, aller eerste vertrouwde Metz on the Beach bij Beachclub View in Rockanje deze zomer en op de enige echte manier hoe we dit kunnen doen: buiten! Op zondag 15 juli is de datum dat we de 'outdoor' editie van Metz vieren en daarmee het startsein geven voor een prachtige zomer met mooie feesten.
Metz on Friday
23 mei 2018
Metz was al een aantal dagen 'the talk of the town'. Een nieuwe locatie, iets bijzonders, iets gaafs. maar wat? De spanningsboog werd gespannen en de locatie mag dan nu eindelijk de wereld in geslingerd worden.
Metz on the Beach
26 april 2018
No sunday without Metz. en we gaan er gewoon vanuit, want vertrouwd op zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het heerlijk weer op het strand van Hoek van Holland.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2018 op de Paaszondag van 1 april.
Wát een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 19 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier en grootse wijze gevierd worden.
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2017 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2018, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Metz gaat op bezoek bij het nieuwe kroonjuweel langs de Kralingseplas in Rotterdam! Zoals genoemd is er een mooie nieuwe locatie gevonden voor Metz on Friday.
De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten.
Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Seriously! Een mijlpaal voor 'the real house event' is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland.
Metz gaat XXL
19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
Lunapark invites Metz
21 augustus 2016
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts...is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug! Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda's; zaterdag 1 oktober is de datum die iedereen mag omcirkelen.
Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken ze de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en 'The Real House Event' host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits!
Metz On The Beach goes international! Eind juli bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sonny Fodera GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 10 juli dan toch echt van start. The Real House Event, Metz, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'On The Beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up waar nu al superlatieven voor tekort komen… ROOG b2b Erick E met een twee uur durende closing set, Chris Rox b2b Jasper Clash met een exclusieve drie uur durende set, Diephuis, Yade die haar debuut maakt en maar liefst twee masters of ceremony namelijk MC Roga & MC Haits!
Hoe kun je een zomerse editie op een nog leukere locatie doen dan op het strand? Juist, op het water zelf! De Metz Cruise is weer terug in hartje zomer en wel op de datum van zaterdag 18 juni over de Rotterdamse wateren van de Maas. Omdat de organisatie intimiteit en kwaliteit belangrijk vindt, zijn er voor dit bootfeest een gelimiteerd aantal kaarten verkrijgbaar. Vol is dus ook echt vol!
Op zondag 15 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het een echte dikke beachparty op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 23 april is er weer een Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar april editie weer grootser dan groots. Ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een van de meest unieke locaties van Rotterdam: Het WTC! 'The Real House Event' is inmiddels een vaste gast in deze toffe hotspot na eerdere succesvolle en legendarische edities! Memories will be made again.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening van het strandseizoen van Strandclub View in Rockanje op de Paaszondag van 27 maart.
Wat een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 17 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier gevierd worden.
Happy New Year! Tot wanneer mag je eigenlijk iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen? Wat Metz betreft, kan dit natuurlijk altijd, maar een betere gelegenheid dan op zondag 17 januari is er niet.
In een heerlijk verwarmde en in volledige kerstsfeer uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Christmas Edition met een line-up van zeer hoog muzikaal niveau: Benny Rodrigues (2 hour set) Chris Rox b2b Jasper Clash (3 hour set) Richard Penning en MC Patrick Brown!
Oud & Nieuw is voor velen de dag van het jaar. We laten het jaar 2015 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2016, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt speciaal voor deze feestdag met de Metz NYE cruise!
Metz on Sunday is back! Voordat al het kabaal los gaat barsten tijdens de XXL editie in het WTC te Rotterdam, houdt 'The Real House Event' nog even een tussenstop met een speciaal tintje. Wat dan? Nou, op zondag 1 november viert Metz namelijk de verjaardag van trouwe resident Chris Rox in de meest intieme club van Rotterdam: Blender! En laat nou net 'Mister Rox' jou uitnodigen om zijn verjaardag mee te vieren!
Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 28 november Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar november editie weer grootser dan groots. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
De strandfeesten zijn weer achter de rug, tijd om terug te gaan naar de club! Een nieuw seizoen breekt aan voor Metz on Sunday en dus ook een goede reden om te starten in een nieuwe locatie: zondag 20 september gaat METZ langs in de 'tunnel' van Rotterdam: Toffler! Een goed begin is het halve werk, vandaar dat er ook meteen een dikke line-up op het programma staat in de vorm van René Amesz, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Diephuis & MC Roga.
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje.
Metz On The Beach goes international! In augustus bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sam Divine GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 12 juli dan echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
Let's get white! Het is weer tijd voor een nog specialere editie van Metz, namelijk een white edition en dan ook nog eens op een exclusieve locatie, namelijk met de Metz Cruise op de Rotterdamse Maas! Metz is normaal altijd On Sunday, maar op zaterdag 20 juni wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
Op woensdag 13 mei is The Real House Event weer terug in haar Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij ivm Hemelvaartsdag) Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Lucas & Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en MC Roga zijn in het huis!
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 24 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
De tweede Koningsnacht van Nederland staat dit jaar voor de deur en op welke manier kun je deze het beste vieren en beleven? Juist, met Metz natuurlijk! The Real House Event host op zondag 26 april tijdens Koningsnacht de unieke locatie van het WTC (World Trade Center) in Rotterdam met een extra dikke editie van (inter)nationale allure. De termen klasse en hoog niveau springen er meteen uit, want met het beste publiek van Nederland staat dit feest nu al als legendarisch in de boeken!
Gaaf, uniek, nieuw en toch oud? Dat is de nieuwe editie van Metz on Sunday op zondag 15 maart. Waarom? Nou, deze avond heeft The Real House Event namelijk een wel heel bijzonder thema: Vinyl Edition! 1
Wauw! Zestien maal hoera, want Metz bestaat namelijk 16 (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 21 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het 16 jarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. De verjaring zal dit keer gevierd worden op een exclusieve locatie, namelijk met de 'Metz 16 Years Anniversary Cruise' op de Rotterdamse Maas!
Happy New Year! Mag dat nog steeds? Wat de organisatie van Metz on Sunday betreft wel! Waarom? Nou, omdat zij op zondag 18 januari 2015 de leukste 'New Years Drink' organiseren in Blender te Rotterdam. Aan de Schiedamse Vest verwelkomt 'The Real House Event' naast alle trouwe Metzers ook nog eens een line-up met helden achter de draaitafels die het afgelopen jaar (en jaren) een warm hart toedragen.
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want de start van de feestdagen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande drie jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op Kerstavond, namelijk op woensdag 24 december!
Oud & Nieuw moet ieder jaar natuurlijk goed gevierd worden en daarom mag Metz zeker niet ontbreken. 'The Real House Event' is altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende locaties om het concept, de sfeer en de jaarwisseling van 2014 naar 2015 voor iedereen legendarisch te maken. Na het succes van de XXL editie in het WTC (World Trade Center in Rotterdam) is ervoor gekozen om hier, samen met het fantastische publiek, Metz NYE te vieren op woensdag 31 december!
Op zondag 23 november is The Real House Event na een legendarische editie in het WTC te Rotterdam terug in haar favoriete intieme locatie: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur.
Het is zo ver. Op zaterdag 25 oktober gaat Metz XXL. Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens zijn oktober editie weer groots uitpakken. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. Wie herinnert zich het 15 jarig bestaan niet en ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een nieuwe locatie voor Metz in Rotterdam: het WTC.
Op zondag 21 september is The Real House Event na een spectaculair zomerseizoen weer terug in haar nieuwe Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur. Met opnieuw een heerlijke line-up en het beste publiek zal dit concept op deze datum opnieuw zichzelf gaan bewijzen waarom dit het leukste feest op de zondag is!
Met de internationale editie van vorig jaar nog vers in het geheugen om het zomerseizoen af te sluiten, komt The Real House Event op zondag 24 augustus weer met een internationale twist naar Strandclub View in Rockanje. Niemand minder dan DJ Rae zal pronken tijdens de sluiting van de On The Beach editions deze zomer.
Metz on the Beach, inmiddels terecht uitgeroepen tot een van het leukste en tofste strandfeest van Nederland, gaat op zondag 10 augustus wel iets heel bijzonders en speciaals doen: Housequake!
Na weken iedereen in spanning gehouden te hebben kan 'The Real House Event' dan eindelijk haar extra On The Beach editie bekend maken aan iedereen met een enorme liefde voor de echte strandfeesten zoals ze altijd bedoeld zijn geweest: zaterdag 21 juni, Metz on the Beach bij de mooiste en nieuwste strandtent van Scheveningen: Beachclub BLISS!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 20 juli echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 8 juni is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz On The Beach neer bij de al drie jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Op woensdag 28 mei is The Real House Event weer terug voor een Special Late Night Edition in haar nieuwe Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij i.v.m. Hemelvaartsdag). Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Greg van Bueren, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown zijn in het huis!
Op vrijdag 25 april en zaterdag 26 april zet Metz in samenwerking met Master Rent, Café Hofman, Karma, Filemon & Baucis, 't Pakhuis en restaurant Brass het Janskerkhof in Utrecht volledig op zijn kop. Met een gaaf podium in de openlucht met dik geluid, een vette lichtshow en natuurlijk de beste artiesten waaronder Stefan Vilijn, Chris Rox, DJ Denniz en MC Patrick Brown!
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want Pasen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje namelijk op de Paaszondag van 20 april. In een heerlijk verwarmde (als het nodig is) en met dik geluid en decor uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Easter Sunday met een sterkere line-up dan ooit tevoren.
Metz is a Feeling
24 februari 2014
Na het vieren van ons unieke 15 jarig bestaan en het succes en de vele enthousiaste reacties op de nieuwe locatie van metz on sunday heeft 'The Real house event' weer een nieuwe datum geprikt: zondag 16 maart 2014! Een intieme editie die menig bezoeker weer terug doet denken aan het vertrouwde Prinsestheater, dat is de nieuwe hotspot van Metz op de zondag in het hartje van Rotterdam: Blender!
Metz on Sunday gaat iets leuks doen en wel op een zeer bijzondere locatie. Op zondag 2 februari strijkt 'The Real House Event' neer in een van de mooiste plekken die Utrecht rijk is, namelijk bij Het Gele Kasteel. Deze locatie is gevestigd aan het prachtige Janskerkhof en heeft een authentieke uitstraling, perfect dus voor Metz! 2
Vijftien maal hoera, want Metz bestaat namelijk vijftien (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 22 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het vijftienjarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
Na het succes en natuurlijk de vele enthousiaste reacties op de nieuwe locatie van Metz on Sunday heeft 'The Real House Event' weer een nieuwe datum geprikt: zondag 19 januari 2014! Een intieme editie die menig bezoeker weer terug doet denken aan het vertrouwde Prinsestheater, dat is de nieuwe hotspot van Metz op de zondag in het hartje van Rotterdam: Blender!
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want kerst vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op kerstavond, dinsdag 24 december.
'The Real House Event' is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties die passen bij de sfeer van dit succes concept. De jaarwisseling schreeuwt om een unieke locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden en in haar zoektocht is Metz uitgekomen op een nu al legendarisch bootfeest.
Na een waanzinnige editie op de zaterdag in de Cruise Terminal Rotterdam is het tijd om weer terug te keren naar de dag waar het allemaal op begon. Zondag 24 november komt Metz on Sunday naar de Rotterdamse hotspot Blender voor weer een ouderwets avondje uit.
Wie de zomer goed begint, moet hem ook goed afsluiten. Dat is het motto van de laatste on the beach editie van dit jaar. Metz gaat namelijk voor een speciale Summer Closing editie naar de beste strandclub van Nederland: Beachclub Royal in Hoek van Holland! 2
The Real House Event houdt haar naam eer aan en komt met een speciale Spanish Edition terug met een internationale line-up die wordt gesierd door maar liefst drie (!) Spaanse dj's: Nick & Danny Chatelain en Jesse Garcia!
In de mooiste en beste strandtent van Nederland, Beachclub Royal in Hoek van Holland, strijkt het Real House concept uit Rotterdam neer voor een onvergetelijke en legendarische zondag met onder anderen de populaire dj Rae uit de UK!
Het zomerseizoen is nu officieel begonnen en dat betekent dat het stoerste real house concept van Nederland weer de befaamde stranden gaat opzoeken. Metz on the Beach begint het strandseizoen, traditioneel en zoals al drie jaar het geval is, op zondag 21 juli bij Strandclub View in Rockanje aan de Tweede Slag.
Op zondag 9 juni is Metz on Sunday weer terug in Rotterdam met een wel heel speciale en exclusieve editie: de befaamde White edition! The Real House Event strijkt dan uiteraard weer neer in haar nieuwe thuisbasis en tevens de mooiste en beste club van Nederland: Club Vie!
Zondag 21 april gaat een memorabele dag worden. Nadat de afgelopen weken via de mediakanalen met kleine stapjes de line-up is prijsgegeven, mag nu iedereen het weten. Na twee succesvolle edities in de vernieuwde Club Vie met oa Rae is er nu gekozen voor een ware legende: Michel de Hey!
Na het succesvolle debuut van Metz on Sunday in Club Vie, gaat 'the real house event' in februari verder met haar tour. Op zaterdag 16 februari strijkt het stoerste house-feest van Rotterdam en omstreken neer bij Strandclub View in Rockanje.
Metz gaat 'On Tour' en op zondag 20 januari strijken ze dan ook neer in de mooiste club van Rotterdam onder de Willemsbrug: Club Vie!
Net als vorig jaar komt Metz ook dit jaar op kerstavond, maandag 24 december 2012, naar het strand van Rockanje. Deze avond opent Strandclub View net als iedere zomer zijn deuren voor Metz en deze keer met een heerlijke Kersteditie.
Metz NYE
2 november 2012
Mooier kan de overgang van 2012 naar 2013 niet verlopen, want op deze avond is het Metz gelukt om de twee absolute toppers van het afgelopen Metz jaar samen te brengen op de NYE - Welcome 2013 Edition. DJ Rae zal op deze avond een speciale 2 uur set draaien en samen met haar zul je het 24.00 uur moment gaan beleven.
Ook in de maand november is het Metz gelukt om weer een buitenlandse topper naar Rotterdam te halen. Afgelopen zomer stond ze iedere week op het eiland Ibiza en tevens is zij het gezicht van Defected in the House. Voor het eerst komt ze naar Rotterdam en dat zullen jullie weten. Zet Zondag 18 november maar met een dikke stift in je agenda!
Metz on Sunday blijft na dertien jaar nog steeds vernieuwend voor zijn bezoekers en in de maand oktober heeft Metz zelfs twee primeurs. Na het succes van Metz on Sunday & Metz on the Beach is tijd voor een vervolg en dat is Metz on the River!
Zondag 23 september is de dag dat Metz weer terug gaat keren in Rotterdam. HAL4 aan de Maas opent op die dag om 18.00 uur zijn deuren om ook deze avond weer te fungeren als gastheer voor Metz on Sunday.
Wil jij Bloemendaal beleven zoals het vroeger was... Met de sound die Bloemendaal op de kaart heeft gezet? Dat kan want op zondag 5 augustus strijkt Metz, dat bekend staat om zijn Realhouse sound, neer in Bloemendaal en zal men weer volop kunnen genieten van de sound, maar vooral ook het gevoel waar Bloemendaal ooit berucht om was!
Wat een mooi faxbericht kwam er afgelopen week uit de fax lopen bij de organisatie. Met enige trots kan het Metz Team dan ook zeggen dat het gelukt is. Op zondag 19 augustus komt DJ Rae (Defected in the House / Live DJ Set + PA) namelijk naar het strand van Rockanje voor een 3 uur set tijdens Metz on the Beach bij Strandclub View. 2
Soms heb je van die dagen dat je als organisatie weer een persbericht moet gaan schrijven en ben je opzoek naar inspiratie. Maar bij het ontstaan van dit persbericht was de inspiratie al vrij snel aanwezig. Nadat Metz 13 jaar geleden het levenslicht zag in Rotterdam en het de laatste jaren neerstreek op de stranden van Rockanje en Hoek van Holland is het nu dan eindelijk zover.
Zondag 29 juli 2012 trekt de Metz karavaan naar Hoek van Holland. Voor het tweede achtereen volgende jaar komt Metz in de zomer naar deze vooral bij Rotterdammers geliefde kustplaats. Beachclub Royal aan de Zeekant is ook dit keer weer de locatie waar het gehele Metz circus neer gaat strijken op deze datum.
Na het succes van vorig jaar heeft Metz het wederom voor elkaar en gaat samen met jullie op 8 juli de zomervakantie beginnen op een onvergetelijke manier! Was het in 2011 het strandfeest van het jaar! Dit jaar doen <e het nog beter nog dikker en nog harder! 1
Op 20 mei is het weer zover. Op die dag komt ROOG weer thuis en zal hij HAL4 aan de Maas weer omtoveren tot zijn woonkamer waar iedereen weer kan meegenieten van een drie uur set. ROOG & Metz is een combinatie die al een lange tijd samenwerken en die van elkaar weten wat ze in house hebben. 1
Al jaren behoort hij tot de top van de Nederlands DJ's en al jaren weet hij iedere keer weer verassend en vernieuwend uit de hoek te komen. Metz on Sunday is dan ook blij dat Erick E, want daar heeft Metz het natuurlijk over, weer langs gaat komen om een heerlijke 2 uur set te draaien.
Het was al tijden een wens van de organisatie nadat deze haar hadden gezien op Ibiza en nu gaat het er dan ook echt van komen! Direct vanuit de Defected stal staat DJ Rae (DJ & Live PA) op Queensnight op Metz on Sunday in HAL4 aan de Maas te Rotterdam. Deze dame is een ware sensatie in de DJ Booth want Rae draait niet alleen op volle toeren maar ook haar vocals zullen te horen zijn. 2
Nadat Metz on the Beach vorig jaar door diverse portals is verkozen tot het beste real house strandfeest van 2011 staat de eerste grote zomereditie alweer op de agenda. Op Zondag 8 juli strijkt Metz neer bij Strandclub View op de 2e Slag van Rockanje. 2
Op 18 maart is het weer tijd voor het leukste zondagsfeestje van Rotterdam. En op deze avond staat Full Colour centraal. Haal dus op deze avond je meest kleurrijke outfit uit de kast en kom genieten van de beste Real House Music op de zondag!
Ja het is weer zover. Waar andere pas in de zomer naar het strand toe trekken blijft Metz ook in de wintermaanden zijn bezoekers in de Regio WestVoorne trouw en komt zij op zaterdag 4 februari wederom met een indrukwekkende line-up naar Strandclub View in Rockanje.
Na een geweldig zomerseizoen 2011 en een heerlijk winterseizoen 2011/2012 staat het voorjaar alweer voor de deur! En op eerste paasdag start het strandseizoen 2012 en komt Metz on the Beach met een geweldige line-up naar zijn vaste locatie Strandclub View.
Grand Chique staat voor stijl en klasse maar ook als je jezelf kunt zijn is dit zeer chique. Metz toont al jaren aan dat hun bezoekers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen op 1 van de langstlopende feesten van Rotterdam. 1
Het zat er al aan te komen maar pas nu kan Metz on Sunday het officieel bekend maken. Metz gaat zijn tweede leven beginnen tijdens de 'Second Live Edition' en wel in een nieuwe locatie, HAL4 aan de Maas te Rotterdam. 1
Metz en Strandclub View slaan na een geslaagd zomerseizoen van 2011 nog één keer dit jaar de handen ineen en organiseren op kerstavond Zaterdag 24 december Christmas on the Beach. Vanaf 20.00 gaan de deuren weer open en zullen er weer een rij aan top dj's klaar staan om samen met jullie de Kerst van 2011 op een geweldige manier in te luiden! Kerst vier je met je vrienden en niet thuis op de bank. Dat kan die dagen erna nog wel.
Metz on Sunday
2 november 2011
Zet zondag 18 december maar met een dikke stift in je agenda want na een geweldig jaar 2011 sluit Metz het seizoen af met een knaller! ROOG b2b Greg van Bueren (Hardsoul) sluiten seizoen 2011 af! 1
Want in deze tijd van crisis is het tijd om weer eens te lachen en te genieten op Rotterdams heerlijkste housefeestje. Op deze dag staat de Keep Smiling Edition van Metz on Sunday op het programma. De eerste 100 tickets kosten maar €,50 en dat is eigenlijk al een lachertje! 1
Goed nieuws voor de echte houseliefhebbers in combinatie met livemuziek. Op zondag 16 oktober is het weer de derde zondag van de maand en dus tijd voor Metz on Sunday. Deze editie staat in het teken van de dj's in combinatie met livemuziek: Metz on Sunday presents The live Edition!
Metz on the Beach
21 augustus 2011
Zondag 4 september vindt de 3e editie van Metz on the Beach plaats. Op deze dag strijkt het gehele metz on sunday circus neer voor de Final Beach Edition bij Strandclub View op het strand van Rockanje.
Metz on Sunday
14 augustus 2011
Zondag 18 september is het zover, en keert Metz na een geslaagd zomerseizoen op het strand terug naar het Prinses Theater. Tijdens deze Grand Opening van het nieuwe indoorseizoen komen weer een aantal topdj's langs om samen met de Metz bezoekers de terugkeer in hun vertrouwde Rotterdamse omgeving naar een hoogtepunt te tillen. 2
Voor de Tweede keer dit seizoen gaat de organisatie van Metz naar het Strand van Rockanje. Metz on the Beach heeft wederom gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is.
Voor de Tweede keer dit seizoen gaat de organisatie van Metz naar het Strand van Rockanje. Metz on the Beach heeft wederom gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is. Strandclub View is gelegen aan het lange zandstrand van Rockanje, wat bekend staat om de mooiste zonsondergang van Nederland. Na Rockanje Part1 & Hoek van Holland sluit Metz dus dit strandseizoen af op Rockanje Beach. 1
Op zondag 19 juni 2011 staat de laatste indoor editie van dit seizoen op het programma en bestaat Metz twaalfenhalf jaar. Afgaand op het succes van het afgelopen jaar gaat dit slot feest weer een knaller worden en zal het Prinses Theater op een waardige manier zijn deuren sluiten voor het zomerseizoen.
In de voorbereiding op de komst van Metz on the Beach Edition 2 op Zondag 14 augustus 2011 in Beachclub Royal te Hoek van Holland wordt niets aan het toeval overgelaten. De organisatie van Metz met onder andere ROOG (3 uur set), Marc MacRowland, Mr. Metz, Charlie Da Farma, LeBlom, Golden Wonderboy, Cherokee & MC Haits in de gelederen gaat dan ook zorgen dat deze editie weer een echte beach knaller gaat worden.
Metz on Sunday
26 april 2011
Na een paar weken rust is het weer tijd voor de 3e Zondag van de maand dus tijd voor een avondje vol Real House Music in het Prinsestheater te Rotterdam. Want op 15 mei is het tijd voor Metz on Sunday – The Aftershock! Een dag na de Quake zorgt Metz dat er 1 iemand is die zijn Rotterdamse Fans alsnog komt trakteren op een welverdiende 2 uur set. Natuurlijk is het DJ ROOG (2 uur set), aangevuld met het talent Charlie Da Farma, Mr Metz Rolini, LeBlom, Golden Wonderboy & Vocals by Mo MC zullen zij zorgen voor wederom een heerlijk eind van een druk weekend!
Metz on the Beach
3 april 2011
Zondag 10 Juli is het zover! Het Beachlife gevoel komt ultiem tot leven in de mooiste badplaats van Nederland. Na twee uitverkochte edities in 2010 strijkt strijkt Metz on the Beach op deze datum weer neer voor een uniek strandfeest in Strandclub View op het strand van Rockanje.
Metz on the beach
1 april 2011
Zondag 10 Juli is het zover! Het Beachlife gevoel komt ultiem tot leven in de mooiste badplaats van Nederland. Na twee uitverkochte edities in 2010 strijkt Metz on the Beach op deze datum weer neer voor een uniek strandfeest in Strandclub View op het strand van Rockanje. Als we de weersvoorspellingen nu al mogen geloven wordt het een hete Zomer en Metz on the Beach mag dan ook niet ontbreken in jouw partyagenda! 4
Metz on Sunday
27 maart 2011
Op Zondag 17 april is er maar één plek waar je moet zijn! In het 'PrinsesTheater' in Rotterdam voor de Spring Edition van Metz on Sunday. Ondanks dat deze maandelijkse avond al 12 jaar bestaat, is het elke maand weer een happening en is deze avond niet meer weg te denken uit het Rotterdamse uitgaansleven. Elke maand ontvangt Metz on Sunday een zeer enthousiast publiek dat compleet los gaat op de allerbeste gevestigde en aanstormende dj-talenten, die gezamenlijk voor een 'Perfect Sunday' zorgen.
Soms zijn er van die dagen die je niet wilt missen en vrijdag 1 april is er zo eentje. Op deze dag staat de 3e editie van de metz on friday drink in hal4.1 te Rotterdam op de agenda. Na twee succesvolle edities wordt ook deze editie er weer eentje waar de vonken vanaf zullen spatten. Vanaf 17.00 uur staan de deuren open van hal4.1 en kun jij rechtstreeks vanaf je werk aan de borrel en de hapjes die dan voor je klaar staan.
Nu was de Metz on Friday Drink in Hal4.1 al geen standaardborrel, maar de aankomende editie op vrijdag 1 april 2011 wordt er nog een schepje bovenop gedaan!
Metz on Sunday
6 maart 2011
Er is de afgelopen weken al veel over geschreven en veel over gepraat, maar op Zondag 20 maart is het toch echt zover: dan komt Lucien Foort langs voor een 3 uur set op Metz on Sunday. Metz on Sunday vindt al 12 jaar plaats op elke 3e Zondag van de maand in het karakteristieke PrinsesTheater te Rotterdam!
Metz on Sunday
12 februari 2011
Op Zondag 20 maart is het tijd om to be dreadified. Op deze dag zal Lucien Foort jou meenemen op een 3 uur durende muzikale experience tour. 1
Metz on sunday
11 januari 2011
As Zondag is het dan eindelijk zover en viert Metz on sunday in hun 12 jarig bestaan hun 100ste Editie! Er zijn maar weinig feesten die dit aantal bereiken en daar is de organisatie dan ook best trots op! Speciaal voor deze 100ste editie heeft Metz een aantal toppers uitgenodigd om er een legendarische avond van te maken die je als vaste Metz bezoeker niet mag missen! 1
Na het succes van de eerste borrel die werd gehouden in December is het tijd om de datum bekend te maken van de tweede Metz on Friday Drink die wordt gesponsord door FITTZ Menswear. Op deze tweede editie staan de deuren van de unieke locatie HAL4 aan de Maas te Rotterdam weer open vanaf 17.00 uur en kun je onder het genot van een drankje en een hapje de week afsluiten of juist het weekend beginnen.
Metz on sunday
22 december 2010
Stel je eens een feestje voor waarbij je je niet druk hoeft te maken over een dresscode, waar je als vrouw niet alsmaar wordt benaderd door alleenstaande mannen, waar bijna alles draait om de muziek, de locatie super is, de bediening professioneel en vriendelijk, het geluidsysteem subliem is.
Metz on Sunday
4 december 2010
De decembermaand is altijd druk, duur en donker.maar ook een maand vol met feesten en nog eens feesten! En dan is het ineens januari en dient er natuurlijk geproost te worden op het nieuwe jaar. Metz on Sunday opent daarom op 2 januari de deuren van het Prinses Theater te Rotterdam voor een extra editie.
Metz on Sunday
23 november 2010
De laatste loodjes en dan is dit jaar ook weer verleden tijd. Zo is er voor de organisatie Metz on Sunday ook heel veel gebeurd. 2010 was een top jaar met diverse uitverkochte edities en langere dj sets van de headliners. 2010 was ook het jaar waarin zij voor het eerst in het meer dan 10 jarig bestaan naar het strand ging. In Rockanje zorgde deze twee beach editions dat deze badplaats vanaf nu kan concureren met Bloemendaal en Scheveningen. Meer dan 1000 man per editie wisten hun weg te vinden naar Metz on the Beach. 1
Metz on Sunday
12 november 2010
De laatste loodjes en dan is dit jaar ook weer verleden tijd. Zo is er voor de organisatie Metz on Sunday ook heel veel gebeurd. 2010 was een top jaar met diverse uitverkochte edities en langere DJ sets van de headliners. 2010 was ook het jaar waarin zij voor het eerst in het meer dan 10 jarig bestaan naar het strand ging. In Rockanje zorgde deze twee beach editions dat deze badplaats vanaf nu kan concureren met Bloemendaal en Scheveningen. Meer dan 1000 man per editie wisten hun weg te vinden naar Metz on The Beach. 1
Metz on sunday
21 oktober 2010
Op Zondag 21 november staat de Back to the Beach Edition op het programma. Op deze avond gaat Metz on sunday terug naar de twee uitverkochte Beach Editions. Erick E (3 uur set), Mr. Metz, Charlie Da Farma, LeBlom, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion en Vocals by I/Fan zorgen in deze koude wintermaand weer voor de nodige zonnestralen. 1
Metz on Sunday
22 september 2010
Zondag 17 oktober. Ogenschijnlijk een doodnormale, saaie zondag voor de buis. Lekker om 17:00 beginnen op de bank met de middagshow van RTL4, gevolgd door Studio Sport om 19:00 uur. Een hele aantrekkelijke programmering van de zondagavond. Maar het kan natuurlijk ook heel anders want op de 3e zondag van de maand is er altijd nog Metz On Sunday. Al 10 jaar lang zorgt Metz vanaf 18.00 uur voor een top avond in zijn vaste locatie het Prinses Theater te Rotterdam.
Op Zondag 19 september keert Metz terug op zijn vaste locatie het Prinses Theater te Rotterdam. Deze avond is dan ook het startsein voor weer een aantal spetterende Metz Edities in het Rotterdamse!
Na de eerste beach editie van dit jaar op Zondag 18 juli komt Metz voor de tweede maal terug naar het strand van Rockanje. Op Zondag 15 augustus is er natuurlijk weer gekozen voor de meest bijzondere strandtent in deze omgeving: Beachclub CinQ Club de Plage. Door de uitermate gunstige ligging en vaak de mooiste zonsondergangen staat Rockanje Beach bekend als het enige strand van Nederland wat op het zuiden ligt, perfect voor de juiste sfeer voor een strandfeest. Met het zand tussen je tenen en de golvende Noordzee op de achtergrond brengt Metz je het ultieme zomergevoel en met de artiesten ROOG, DJ Denniz (Hed Kandi), Mr. Metz, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion en Vocals by I/Fan blijft kwaliteit voorop staan. 4
Zondag 18 juli, de dag na Extrema Outdoor, vindt de 1e editie van Metz on the Beach plaats. Op deze dag strijkt het gehele Metz on Sunday circus neer op het strand van Rockanje en hoe kan het ook anders dat dit bij Beachclub Cinqclub de Plage plaatsvindt. Cinq is bij uistek de hotspot op het strand van Rockanje. Goed, je moet het laatste stukje door het zand, maar de sfeer die je dan bereikt is het meer dan waard.
Metz on Sunday
14 juni 2010
Voor alle liefhebbers die een mooi zonnig weekend willen afsluiten is het deze zondag weer tijd voor het beste zondags feestje in het Prinses Theater te Rotterdam: Metz on Sunday!
Voor de eerste keer in zijn bestaan gaat de organisatie van Metz naar het Strand! En niet zomaar een strand! Metz on the Beach heeft gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is. Cinq club de Plage is gelegen aan het lange zandstrand van Rockanje, wat bekend staat om de mooiste zonsondergang van Nederland. 2
Metz
12 april 2010
Elke editie van Metz on Sundayis op zich al bijzonder, maar de editie van zondag 16 mei in homebase Het Prinses Theater zal weer een unieke belevenis op zich gaan worden. ? Geen zwart, geen rood, geen geel, geen blauw en geen oranje maar na het grote succes van vorig jaar is het deze maand tijd voor de legendarische White Edition! met een top line up zoals je dat van Metz on Sunday gewend bent;
Zondag 18 april gaan de remmen weer los in het meest sfeervolle theater van Rotterdam. Voorzien van een top line-up en een verbazingwekkende spetterende licht & video show worden er dromen gecreëerd. Metz on Sunday neemt je wederom mee op reis langs alle uithoeken van de House muziek. Al 10 jaar lang is dit het beste zondags feest wat Rotterdam te bieden heeft. Nadat hij 2 maanden geleden zorgde voor een uitverkochte editie komt hij terug om wederom een twee uur set neer te zetten dat is natuurlijk DJ ROOG. Naast ROOG staan op deze editie de volgende toppers ook in de line up: Jasper Clash, Mr. Metz, LeBlom, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion & “Your Friend” Chappell. 5
Na drie maanden de Nederlandse meteorologische treurnis te hebben moeten doorstaan gaat dan eindelijk het zonnetje schijnen, want op 21 maart begint de lente en staat de volgende editie van Metz on Sunday invites op het programma. Elke maand staan er diverse top DJ’s in de line up en zorgen zij voor de uplifting housebeats in het zo “house”lijke Prinses Theater. Denk aan nationale toppers als ROOG. Erick E, Groovenatics, Marcella etc Maar ook Internationale DJ’s zoals ATFC en Robert Owens. Deze maand is het tijd om de Rotterdammers eens te laten genieten van de echte Rotterdamse House Mafia! Wat dachten jullie van René Amesz, Baggi, Chris Rox, Mr. Metz Rolini, LeBlom, Golden Wonderboy en de vocalen van I/Fan. 1
Welcome to Metz on Sunday invites. Na een paar weken rust is het weer tijd voor de 3e Zondag van de maand dus tijd voor een avondje vol real house Music in het Prinsestheater te Rotterdam. Wie verlangt er, in deze koude dagen, niet naar een warme zomerse avond? Of anders gezegd, wat is er beter dan de volgende editie van Metz on Sunday invites in hartje winter?
Metz on Sunday
6 januari 2010
De weersverwachtingen liegen er niet om, Zondag 17 januari wordt de heetste avond van de maand januari. En met heet bedoelt Metz heel zweterig heet. Dan strijken namelijk de meest sexy vrouwelijke DJ’s neer in de normaal zo gemoedelijke stad Rotterdam. Met een nieuwe, Metz on Sunday Girlpower NY edition wordt de zondag in Rotterdam weer op een positieve manier geüpgrade zoals men dat van Metz in de afgelopen jaren gewend is.
De datum is bekend, de locatie staat altijd al vast, dus zet hem in je agenda. Want op 20 december is het zo ver, Metz on Sunday viert op deze derde zondag van de maand haar legendarische “Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition". Onder het credo “ als ze het doen, doen ze het goed” zullen ook deze keer weer Top Dj’s hun kunsten vertonen in het Prinses Theater. Kortom een absolute top editie die de voorgaande jaren ruim van te voren was uitverkocht.
Metz on Sunday
24 oktober 2009
Metz on Sunday is een event met eigen (wijze)stijl, smaak, een internationale sound en identiteit. Mede ontstaan vanuit onvrede over de sound in de hedendaagse clubscene, is dit al jaren een event met een revolutionair karakter. Geen ‘easy’ music maar ‘credible’ en volwassen tunes! De sound die je hoort in de clubs van Londen, New York en Ibiza, is al jaren elke maand te beleven in het Prinses Theater te Rotterdam. 1
Zondag 20 september is het zover, het 10 jarig bestaan van Metz on Sunday gaat dan plaats vinden. Het Prinses Theater in Rotterdam gaat keihard gerockt worden op deze dag! Tijdens deze Super editie zullen een tal van Nederlands top Djs samen met hun eigen MCs ieder een 2 uur set neerzetten! Deze unieke samenwerking tussen DJ en MC zorgt ervoor dat dit 10 jarig bestaan een van de muzikale hoogtepunten in de scene van de afgelopen tijd gaat worden. Dus een goede reden om deze editie in jullie agenda te zetten. Vanaf 17.00 uur in de avond lekker beginnen met een rosé-tje of een heerlijke cocktail? Wil je meemaken wat al 10 jaar lang Metz zo bijzonder maakt? Kom dan op deze zondag Franco Rolini en zijn team feliciteren en geniet van die onvergetelijke Metz sound met hoogstaand entertainment in Het Prinses Theater te Rotterdam. De avond gaat al vroeg van start.
Op zondag 16 augustus staat de 2e Summer Edition van Metz on Sunday op het programma. Was het vorige maand nog de Ibiza Sound die het theater volledig in vuur en vlam zette. Dit keer zullen de real house klanken het voor het zeggen hebben. Dus een goede reden om deze editie in jullie agenda te zetten. Vanaf 19.00 uur in de avond lekker beginnen met een rosé-tje? Genieten van het zomergevoel dat deze Metz editie bij je oproept?
Metz on Sunday Invites
21 januari 2009
De Metz on Sunday party's in het Rotterdamse Prinses Theater bestaan al ruim negen jaar. Het is voor velen een maandelijks avondje volwassen zondagavondplezier met een christelijke eindtijd. De gratis hapjes zijn er lekker, het personeel is sympathiek en er komen mooie mensen die staan te dansen alsof het zaterdagnacht is. Deze feesten hebben een vaste kern van enthousiaste bezoekers met regelmatig verse aanvullingen. Metz on Sunday is het feest dat in de afgelopen jaren al vele house vrienden heeft gemaakt. Elke editie wordt iedereen verwelkomd door onze vrolijke portiers en krijgt iedereen een welkomstdrankje. Ook aan de decoratie wordt altijd alle aandacht besteed. Dit alles draagt mede bij aan de sfeer die al jaren behoort tot de top van de Sunday parties. Zelfs voor de vaste metzers is het een verrassing wat er op deze editie weer uit de hoge hoed wordt getoverd. 3
Metz Invites
15 januari 2008
De oliebollen zijn op, de champagneglazen staan weer in de kast en velen zweten de overtollige decemberkilo’s er in de sportschool af! De feestmaand van 2007 mag dan achter ons liggen, de organisatie van Metz Invites maakt de eerste maand van 2008 ook weer tot een feestje! Zondag 20 januari staat er weer een geweldige editie van het succesvolle Metz Invites op de agenda. Tijdens deze nieuwjaarsborrel - editie gaat Metz de aankomende talenten een kans geven. 1