Partyflock
 

Metz viert twaalfenhalf jaar bestaan en sluit indoor seizoen af

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
30 mei 2011
FeestMetz on Sunday · indoor closing edition
Datumzondag 19 juni 2011
WinactieMetz on Sunday actiegesloten
LocatiePrinses Theater Site
Op zondag 19 juni 2011 staat de laatste indoor editie van dit seizoen op het programma en bestaat Metz twaalfenhalf jaar. Afgaand op het succes van het afgelopen jaar gaat dit slot feest weer een knaller worden en zal het Prinses Theater op een waardige manier zijn deuren sluiten voor het zomerseizoen. Want natuurlijk gaat Metz de aaankomende maanden door maar natuurlijk op het strand. Maar nu even terzake. De afsluiting is iets waar Metz altijd iets in petto heeft voor zijn bezoekers. En om deze tegemoet te komen in de aankomende dure zomermaanden zal de entree voor juni slechts 10€ p/p zijn. Wel moet je er iets voor doen. Ga naar Easyticket en bestel deze kaarten voor vrijdag 17 juni. Na deze datum zullen de kaarten alleen nog aan de deur verkrijgbaar zijn tegen de kosten van €15.

En dan nu wat je er voor krijgt op deze Closing van het indoor seizoen. De line-up deze avond bestaat uit: René Amesz, Undercontrol, Mr. Metz, dj Etienne, Golden Wonderboy & MC Haits. En natuurlijk zullen ook vanaf 18.00 uur de heerlijke gratis hapjes weer klaar staan. Dit alles vermengd met de juiste partysfeer en de juiste mensen op de dansvloer gaat weer zorgen voor een onvergetelijke heerlijke Real House avond.

René Amesz was de verassing van dit seizoen. Op de edities waar hij was te vinden vlogen de vonken er vanaf. Deze man is inmiddels in het buitenland 1 van Nederlands favoriete exportproducten maar ook in Nederland kom je hem steeds vaker tegen. Verwacht heerlijk house met soms een techy invloed.

Undercontrol is de nieuwe sensatie uit Rotterdam. Overal waar deze mooi boys de booth betreden staan de mooiste meiden vooraan om oogcontact met deze kanjers te krijgen. Ze rockte oa afgelopen maand de Dutchweek in Val Thorens en zullen ook hun debuut gaan maken op Metz on the Beach. Hun hit 'I wanna be with You' is bij iedereen bekend en zal zeker voorbij komen.

En natuurlijk mag de volgende sfeermaker niet ontbreken. Al twaalfenhalf jaar is hij samen met zijn team het brein achter Metz on Sunday. Metz heeft het natuurlijk over de vader van Metz on Sunday en die moet natuurlijk op deze dag even in het zonnetje worden gezet. Mr. Metz is bijna jarig en dat moet gevierd worden! De opwarming van de avond is in handen van DJ Etienne. Verwacht heerlijke soulful house die je doet denken aan de Blue Marlin op Ibiza. Golden Wonderboy en zijn team zorgen voor de nodige entertainment. En met de voice van mr MC "Hed Kandi" Haits is de cirkel weer rond.