Partyflock
 

Drie uur set DJ Roog op tweede Editie Metz on Rockanje Beach

gepubliceerd door , op
Na de eerste beach editie van dit jaar op Zondag 18 juli komt Metz voor de tweede maal terug naar het strand van Rockanje. Op Zondag 15 augustus is er natuurlijk weer gekozen voor de meest bijzondere strandtent in deze omgeving: Beachclub CinQ Club de Plage. Door de uitermate gunstige ligging en vaak de mooiste zonsondergangen staat Rockanje Beach bekend als het enige strand van Nederland wat op het zuiden ligt, perfect voor de juiste sfeer voor een strandfeest. Met het zand tussen je tenen en de golvende Noordzee op de achtergrond brengt Metz je het ultieme zomergevoel en met de artiesten ROOG, DJ Denniz (Hed Kandi), Mr. Metz, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion en Vocals by I/Fan blijft kwaliteit voorop staan.

Beachclub CinQ club de Plage gelegen in Rockanje is een ontmoetingsplaats voor iedereen en voor welke gelegenheid dan ook. Perfect dus voor het langstlopende concept van Rotterdam Van 17:00 tot 01:00uur met een cocktail in je linkerhand, je rechterarm hoog in de lucht met op de achtergrond een ondergaande zon, de beste house door de beste dj's in de meest unieke strandclub van Rockanje, dat wil toch iedereen.

Voor de tweede strand editie heeft Metz natuurlijk weer een echte topper weten te strikken om alle zandkorrels weer flink te laten stuiteren. De man die bestempeld wordt als Mr. Hardsoul en door het hele land tourt onder de naam Housequake samen met zijn maatje ErickE. Natuurlijk is dat DJ ROOG. Met zijn liefde voor muziek, strand en een ondergaande zon heeft ROOG ons laten weten dat hij enorm uitkijkt naar Metz op het strand. Op het strand en in de zomer gebeuren namelijk de mooiste dingen van het jaar, zo weet ook ROOG, die deze zomer opnieuw op Ibiza draaide in de Pacha! Met een exclusieve 3 uur set zal ROOG bij iedereen de zon onder laten gaan met een fantastisch gevoel. DJ Denniz zal ook aantreden in de DJ booth met een gros aan echte warme house klappers. DJ Denniz draait al jaren mee in de scene en weet waar het om gaat als het om echte strandfeest draait.

Voor de beach editie neemt hij een flinke dosis ervaring mee, want hij is vaste resident van Hed Kandi! Als de organisatie het over Met zon Sunday heeft en de organisatie voegt daarbij de termen strand en zomer aan toe dan is de optelsom snel gemaakt. Uitkomst = MR Metz. Zijn inspiratie haalt hij uit het fameuze party eiland Ibiza en die internationale sound neemt hij altijd weer mee terug naar Nederland. Hij is resident van het concept en zorgt iedere editie voor een uitzinnige dansvloer. Op alle vorige Metz Edities bracht hij het publiek in extase met zijn tribal set en ook dit keer zal het zweet van alle lichamen stromen met zijn echte METZ sound. I/Fan zal met zijn wonderschone stem de hele avond zijn beste en meest intense vocals op iedereen loslaten, een genot om naar te luisteren en om naar te kijken. De extra beatzzzz zijn natuurlijk in handen van Cherokee on Percussion.

Metz komt dus weer terug naar het strand en Beachclub Cinq is dan ook de beste plek om dit te vieren. Bij de vorige editie kwamen honderden leuke mensen al vroeg naar het event in hun mooiste outfit. Tot zondag 15 augustus voor de tweede editie van Metz on the beach.

4 opmerkingen

''Metz komt dus weer terug naar het strand en Beachclub Cinq is dan ook de beste plek om dit te vieren. Bij de vorige editie kwamen honderden leuke mensen al vroeg naar het event in hun mooiste outfit''

zo. Voorspelling in de toekomst?? :roflol: de vorige editie moet nog komen. a.s. Zondag. :)
enig inzicht in de kaartverkoop ;-) Maar je hebt gelijk :-)
laatste aanpassing