Partyflock
 
­ Nederland

Metz haalt Sam Divine naar Nederland

gepubliceerd door , op
Metz On The Beach goes international! In augustus bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sam Divine Verenigd Koninkrijk van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland! Op deze dag, zondag 9 augustus, komen de eerste beach tunes aan de Noordzee al om 16.00 uur uit de speakers en zal het leukste strandfeest van het jaar pas eindigen om 01.00 uur.

Zoals hierboven al genoemd zal er een internationale headliner de zandkorrels in de Hoek komen trotseren. Sam Divine Verenigd Koninkrijk draaide al eerder op Metz in Hal 4, maar nog nooit op het strand. Deze wonderschone dame uit de stal van Defected presenteert wekelijks de radioshow, welke wereldwijd meer dan 260.000 (!) luisteraars per week trekt. Ook is zij resident van dit nummer 1 label en draait zij over de gehele aardbol de dikste deephouse, opzwepende techhouse, platen met kippenvel vocalen en weet zij als geen ander de ziel op de dansvloer te raken. Metz is er trots op, want Sam Divine is in the house!

Natuurlijk is Sam Divine Verenigd Koninkrijk niet de enige headliner op deze nu al legendarische stranddag. Ook ROOG komt nog even zijn nieuwste set droppen op de voor hem meest fijne locatie. De combinatie met mister Hardsoul en Housequake op het strand is er dan ook een met een gouden randje! Aangevuld met de Rotterdamse house koningen van dit moment maakt Metz haar line-up nog extra sterk. Dan praat men over de jongens van de oude stempel, de oldskool en die altijd voet bij stuk gehouden hebben ondanks vele muziek stromingen die in Nederland populair werden: Chris Rox, Jasper Clash en Vinny James! Sensationele vocalen komen samen met MC Gee als host, nu al leuk!

Metz & Beachclub Royal zorgen al vijf (!) jaar lang voor het enige echte strandfeest in Hoek van Holland en dat zal op zondag 9 augustus ook zo zijn. Tot dan, Metz is a feeling!

Kaarten voor dit nu al unieke strandfeest kosten 15,- (ex fee) en zijn online te bestellen via koop tickets