Partyflock
 
­ Nederland

Metz op zondag 23 september Metz'n allen in het wit

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
5 september 2012
Zondag 23 september is de dag dat Metz weer terug gaat keren in Rotterdam. HAL4 aan de Maas opent op die dag om 18.00 uur zijn deuren om ook deze avond weer te fungeren als gastheer voor Metz on Sunday. Al jaren is het een topper in de Metz programmering en dus trekt Metz gelijk bij zijn thuiskomst zijn paradepaardje; de inmiddels beruchte en legendarische white Edition van stal!

Na het succes van de beach edities waar het Engelse house label Defected in the House vertegenwoordigd werd door dj Rae heeft Metz ook dit keer weer een dj Koppel in de line-up staan die sinds kort bij dit grootste wereldwijde houselabel hebben getekend! Ze zijn hot en iedereen kent hun hit Blackout wel. Metz heeft het over Roul and Doors (Defected in the House). Dit Nederlandse duo gaat hard maar speciaal voor Metz hadden ze nog een plekje vrij in hun overvolle agenda en zullen ook zij in het wit aantreden! Met een heerlijke 2 uur set zullen zij weer de dikke Defected platen laten knallen en zorgen voor weer een onvergetelijke Metz Editie!

De afsluiting is zoals altijd in handen van Mister Metz. De laatste tijd weet ook hij de juiste platen weer te vinden en worden zijn sets iedere editie beter en dikker. Met zijn uitstraling en met zijn brede glimlach zal ook hij deze keer weer de kleuren van het Metz Team hooghouden al is dat deze editie wit. De opwarming is ook deze keer weer in handen van dj Etienne. Met zijn heerlijk Blue Marlin of speciaal op deze avond white Marlin sound brengt hij elke indoor editie net die warmte die Metz nodigt heeft om de avond te starten.

Na een afwezigheid van een aantal maanden heeft Metz besloten om ook Golden Wonderboy weer uit de kast te trekken. Bekend om zijn hylarische typetjes zal hij op de white edition weer zorgen voor de nodige humor! Ook is het Metz team achter de schermen bezig met een surprise act. Wat wie en waar dat zie je als je aanwezig bent. De vocalen op deze editie kunnen op dit moment maar door 1 man gedaan worden. Na zijn interactie met dj Rae, zal ook deze keer MC Haits de man in het wit zijn met de mic!

Vanaf deze editie start Metz dus om 18.00 en gaat door tot 24.00. Kaarten kosten in de voorverkoop €12,50 en zijn zoals altijd te bestellen via www.easyticket.nl