Partyflock
 
­ Nederland

Metz start Earlybird Actie voor XXL editie in Beurs World Trade Center Rotterdam

gepubliceerd door , op
Metz XXL
26 september 2014
Het is zo ver. Op zaterdag 25 oktober gaat Metz XXL. Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens zijn oktober editie weer groots uitpakken. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. Wie herinnert zich het 15 jarig bestaan niet en ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een nieuwe locatie voor Metz in Rotterdam: het WTC.

Het WTC is een van de grootste en meest bijzondere locaties die Rotterdam rijk is. Met een wervelend uitzicht over Rotterdam en gelegen in hartje centrum is dit met vlag en wimpel een uiterst exclusieve locatie te noemen. Perfect dus voor de setting van Metz om weer eens groots voor de dag te komen in zijn thuisbasis Rotterdam.

Tijdens deze XXL editie zal Metz zo groot mogelijk uitpakken met een oogverblindende show in licht en geluid, special effects die je alleen hebt meegemaakt als je aanwezig bent geweest op het 15 jarig bestaan en natuurlijk nog veel meer verrassingen. Naast een dikke main area zal Metz ook voor de liefhebbers van deephouse en techhouse een speciale area creëren. Dit wordt ongetwijfeld de grootste en gaafste Metz editie uit haar rijke geschiedenis!

Line up
Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten voor een zeer dikke line-up. Tijdens Metz XXL zullen vele oude bekenden en natuurlijk nieuwe helden opstaan achter de dj booth. Wie dit zijn, blijft nog even geheim, maar wel kan er al verklapt worden dat dit een Metz avond wordt voor in de geschiedenis boeken...

Early bird tickets
Speciaal voor zijn trouwe aanhang zijn er vanaf vrijdag 12 september 2014 om 19.00 uur de eerste 100 earlybird tickets verkrijgbaar voor 15 euro. Hierna zal de normale voorverkoop van start gaan en dan kosten de kaarten 25 euro per stuk. Je kunt ze bestellen via koop tickets.

Tot zaterdag 25 oktober in het WTC Rotterdam!