Partyflock
 
Nieuws · augustus 2013
­ Nederland
Final update Kings of Core Festival
vrijdag 30 augustus 2013
Kings of Core Festival zal zaterdag 31 augustus om 13:00 uur de poorten openen voor een elf uur durende battle waar niemand wordt gespaard. Vier keiharde stages en 45 strijders met onder meer Partyraiser, Promo, Nosferatu, The Outside Agency, DaY-már, The Darkraver, Frantic Freak, Radical Redemption, E-Force en Titan.
Tomorrow Is Now, Kid! presents Point G
donderdag 29 augustus 2013
Op vrijdag 6 september aanstaande zal het Amsterdamse label Tomorrow Is Now, Kid! een primeur hebben in Amsterdam. Één van Parijs' meest underground producers komt naar Studio 80 voor een live optreden. Grégory Darsa, bekend als DJ Grégory, is met deze nieuwe alias een andere weg in geslagen. Point G staat voor rauwe, basale deephouse grooves.
Tijdens de eerste dag van het Amsterdam Dance Event (ADE) presenteren ID&T en ADE 'ADE Green'. Op 16 oktober aanstaande gaan experts uit de dance scene in de Chicago Social Club met elkaar in discussie over hoe zij de dance-industrie kunnen verduurzamen.
On the 19th of October the creators of BKJN Events vs Partyraiser & Together we are Hardcore festival will present a new early hardcore solo concept in the North Sea Venue. Special die hard tickets are now available.
Mokum Parade op het Magneetfestival is dat hele festivalafsluitertje in de hoofdstad met een line-up om alle tien je vingers bij af te likken! Hier komen al je favouriete djs, muziekstromen en organisaties samen die zondag 1 september een knallende dag gaan brengen.
Op zaterdag 16 november viert Beatloverz haar vijfjarig bestaan in de mooiste arena van Zuid Holland en ook de enige zonder geluidslimieten, namelijk het sportpaleis van Ahoy.
'Wie jarig is moet trakteren' en deze traditie wil Beatloverz graag in ere houden. Beatloverz bestaat vijf jaar en daarom delen ze minimaal vijf cadeaus uit!
Nachtduik gooit alle trossen los
woensdag 28 augustus 2013
Kapitein Solomun en eerste stuurman David August van het Duitse houselabel Diynamic komen 28 september voor het eerst naar Rotterdam. Tijdens de derde editie van Nachtduik zet organisator Révolt alle zeilen bij met onder andere DJ Rush en Tommy Four Seven op de Perronstage, Till Von Sein in de Noah Floating Festival Area en een nog onbekend eiland opgegraven door Discoflamingo.
Martyn 6 september in Toffler
woensdag 28 augustus 2013
Martyn komt naar de tunnel en daar is Toffler meer dan blij mee! Deze artiest heeft zijn roots namelijk in Rotterdam liggen en de naam van zijn label 3024 is onlosmakelijk met de havenstad verbonden. Vrijdag 6 september zal Martyn je gaan onderdompelen in zijn wereld van elektronische dansmuziek.
Mieszko Patyk, beter bekend onder zijn hardstyle alias Crushz is 11 september jarig, een verjaardag die niet zomaar voorbij mag gaan. Daarom besloot dit hardstyle talent uit België een paar guests uit te nodigen om dit te vieren. Een birthday crash om u tegen te zeggen!
Thera blikvanger op Summer Shock
zaterdag 24 augustus 2013
Summer Shock, de hardstyle avonden bij Takens gedurende de zomer van 2013, mocht zich vanaf de eerste avond direct in een grote belangstelling weten. 'Precies zoals we dit voor ogen hadden', vertelt John Veer. 'Summer Shock geeft een gezond zomerse dosis hardstyle, voor de echte liefhebbers. Soms willen mensen gewoon iets pittigers, iets stevigers en dan is daar ineens Summer Shock.'
Achtmaal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk acht (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels gewend is, dit natuurlijk groter dan grootst vieren op zaterdag 12 oktober en komt met een verrassende locatie uit de hoek komen waar iedereen meteen enthousiast over is: Cruise Terminal Rotterdam!
Op 7 december 2013 zal de derde editie van het concept 90's Forever – the Ultimate Dance Xperience plaatsvinden in het Mecc te Maastricht. Inmiddels uitgegroeid tot een van de beste 90's evenementen van de Benelux! Het eerste weekend in de maand december staat bij de meesten dan ook vast in de agenda genoteerd.
Official trailer Mysterious online
donderdag 22 augustus 2013
Na een compleet uitverkochte outdoor editie op het veld in De Kuip vindt op zaterdag 14 september 2013 de nieuwe editie van Mysterious plaats op de homebase: Maassilo in Rotterdam. Dit is het eerste grote feest na de zomerstop in de Maassilo.
Nog vier weken te gaan tot Sunglow Festival op recreatiegebied de Binnenmaas zijn intrede gaat doen in het festivalland en ze hebben er erg veel zin in bij de organisatie van het festival. Momenteel zijn de drie stages bekend gemaakt via de bekende social media kanalen. Een line-up die varieert van house, hardstyle tot oldschool classics...
Tien jaar B2B Productions moet in stijl gevierd worden. De voorbije edities overtreffen is de uitdaging. Dus hebben ze één doel: alles zal om excessen draaien! De line-up laat alvast niks aan de verbeelding over...
Nirvana of Noise
woensdag 21 augustus 2013
Na acht succesvolle edities van het grootste hardcore festival ter wereld, steken Art of Dance en Q-dance wederom de koppen bijeen voor een nieuw indoor hardcore concept. Op 2 november wordt de Heineken Music Hall in Amsterdam omgebouwd tot een ware hardcore heaven.
Wie herinnert zich de vorige Full Moon editie Industry of Love! Een waanzinnig sensueel Spektakel nu voor de 2e keer in de Maasstad. Na het grote succes van januari met meer dan 120 m2 led, de gave lasers en het vuurwerk zal de 2e editie op 21 september a.s. plaats vinden in de indrukwekkende Maassilo.
Gogbot 2013 met thema Erotec
woensdag 21 augustus 2013
Vier lange dagen en nachten wordt het centrum van Enschede getransformeerd tot een audiovisuele playground met mediakunst, installaties, exposities, workshops, robotics, optredens, lezingen, party's en de WK Powertoolrace. Het thema van deze jubileumeditie is de relatie tussen sex en technologie: Erotec.
Nu Canvas op de 7e volop in een verbouwing zit, opent er in de kelder van het Volkskrantgebouw een nieuw initiatief: Doka. Zes maanden lang wordt de nog ongebruikte kelder omgebouwd tot een plek waar gearriveerde organisaties nieuw terrein kunnen ontdekken en jonge partijen aangemoedigd worden de grenzen van het nachtleven te verkennen.
Footworxx slaat terug en hoe
dinsdag 20 augustus 2013
Inmiddels zijn we al weer toe aan de derde editie van Footworxx in Club Rodenburg en dit gaat absoluut een keiharde editie worden! De datum om in je agenda te noteren is 28 september aanstaande!
Zaterdag 14 september 2013 viert de hardcore-formatie Rotterdam Terror Corps zijn twintigjarig jubileum met een spetterend feest in de mooie locatie Club Eclipse te Rotterdam! De locatie, gelegen langs de snelweg A20, is met drie zalen en met een capaciteit van 3000 mensen klaar voor een avond en nacht met de beste hardcore, darkcore, early hardcore, terror en meer!
In de nacht van 17 oktober vormt de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam het toneel voor een showcase, waarbij de focus ligt op een act die zich vooral kenmerkt door hun energieke en steeds meer onderscheidende optredens; Psyko Punkz.
Kletskoek: vers van eigen deeg
maandag 19 augustus 2013
Op zaterdag 21 september 2013, van 14:00 tot 23:00 uur serveert Kletskoek verse deep- & techhouse van eigen deeg! Bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest, kan er binnen en buiten gedanst worden op de deepste, meest groovy en techy beats van (inter)nationale koekenbakkers en regionale koekenperen.
Is het al weekend?
maandag 19 augustus 2013
Een dance-festival vol vertier, performance art en een wondere wereld aan verschijningsvormen, seksen en seksuele voorkeuren. Dat is 'Weekend'.
Xstatic's 8th birtday in the Dam
zondag 18 augustus 2013
14 September gaat weer een dag worden om niet te vergeten: de Engelse organisatie Xstatic Clubbing komt met een aantal Engelse dj's Amsterdam onveilig maken met de originele UK hardhouse sound. Dit alles zal gaan plaatsvinden op Boot 10 - boot 1.
YMCGay viert tweejarig bestaan
zaterdag 17 augustus 2013
Er is er één jarig hoera, hoera! Party people, vrijdag 6 september wordt het gezelligste openminded feest uit Rotterdam twee jaar. En dat wil YMCGAY graag met jullie vieren!
Sexed Up groter en harder dan ooit
vrijdag 16 augustus 2013
Ben jij klaar om getuige te zijn van de kick-off van een geheel vernieuwde Harders Plaza Indoor Festival Center? Als dat zo is, zorg er dan voor dat jij op 31 augustus de stap waagt om in 'the wonderland' van Dyna te stappen.
The Magic Show on Tour naar Arnhem
donderdag 15 augustus 2013
Met het festival gevoel nog in je achterhoofd, begint het indoor seizoen ook weer aardig vorm te krijgen. Zo is ook Loft Arnhem ontzettend druk geweest om weer een hardstyle avond van jewelste neer te zetten. Met een gloednieuw concept, maar met dezelfde intentie is Insanity ontstaan. Net zoals de vorige avonden zullen de hardstyle avonden binnen Loft zijn plek op donderdag avond gaan invullen. Op 17 oktober zal de eerste editie van Insanity plaatsvinden, en dit wordt niet zo maar een editie, want niemand minder dan The Magic Show zal met hun tour Arnhem aan doen. Met een viertal artiesten van The Magic Show en 3 lokale talenten zal dit een avond worden om nooit te vergeten.
Vanaf vrijdag 6 september is College Tour weer iedere week op de buis met acht bijzondere gasten uit binnen- en buitenland!
De eerste gasten die College Tour deze herfst met een bezoek vereren zijn bekend gemaakt. Daaronder is in ieder geval Armin van Buuren!
Zaterdag 31 augustus is de datum dat het Noorden wordt voorzien van een gloednieuw festival in de hardere stijlen, genaamd Kings of Core Festival! De thuisbasis is gevonden in een van de mooiste locaties van het Noorden, te weten recreatiegebied Strandheem. Dit terrein zal het strijdtoneel zijn waar vier keiharde stages zich zullen vestigen. Meer dan 45 strijders zullen deze dag aantreden, waaronder Tieum, Partyraiser, Noize Suppressor, The Outside Agency, DaY-már, The Darkraver, Frantic Freak, Radical Redemption, E-Force en Titan.
KNIP
woensdag 14 augustus 2013
Drinken met mate is ook goed voor je kledingmaten.
Wint superkracht van superlijm? Een Amerikaanse anabool test het even uit.
En ben of ken je degene die in de nacht van 8 op 9 augustus in Hollywood Rotterdam een Blackberry heeft gestolen?
Om zijn eerste verjaardag in stijl in te luiden houdt Op De Valrave in november een heuse marathon. Op zaterdag 23 november danst Op de Valrave met al zijn liefste ravers maar liefst twaalf uur lang tijdens Valrave Festival. Daarvoor is een batterij aan (inter-)nationale house en technohelden opgetrommeld en het allerleukste decor en entertainment geregeld.
Rotterdam is een nieuwe party rijker! Op 21 september vind de eerste editie van Bass Odyssey plaats in WORM! Bass Odyssey is een nieuw concept en is erop gericht verschillende stijlen binnen het Bass Music spectrum een thuis te geven in Rotterdam.
Wie dacht dat de gabber tot de jaren negentig behoorde en over was, heeft het mis. Sterker nog: gabber is nooit weggeweest en is een ware exportknaller geworden. In de foto-expositie "Holland op zijn hardst!" brengen verschillende fotografen deze subcultuur van nu in beeld, met een hommage aan het verleden.
Nadat de juli-editie in het teken stond van de samenwerking met de mannen van Strobe, presenteert Strictly Techno in augustus wederom een buitenlandse headliner van formaat: Perc.
Olaf Stuut wint Vinylized 2013
maandag 12 augustus 2013
Na een lang beraad is de jury eruit: Olaf Stuut wint Vinylized 2013. De triomferende producer wist de meeste stemmen binnen te halen met zijn track 'Siren'. Vrijdagavond werd dit bekend gemaakt tijdens Ministry of Beats, het radioprogramma van Edwin Diergaarde op Decibel FM. De track 'druipt van de kwaliteit' en 'heeft een pure, eigen sound'.
De laatste keer dat Joey Daniel de hele avond een solo set verzorgde in Toffler dateert alweer van 4 februari 2012. De hoogste tijd dus dat hij dat weer eens dunnetjes over gaat doen. Op zaterdag 17 augustus 2013 zal Joey de tunnel wederom in vuur en vlam gaan zetten!
Trancefusion · Power of Elements
zondag 11 augustus 2013
Markeer 19 april 2014 in je kalender! Een jaar na de fenomenale Trancefusion - Ocean of Love wordt het Industrial Palace opnieuw onder handen genomen om een spectaculaire show vol met internationale trance artiesten en jong talent aan te bieden. Trancefusion – Power of Elements zal worden gepresenteerd als een klein dance music festival.
Muzikale helden Hernán Cattáneo en Nick Warren gaan aanstaande zondag een dikke set in elkaar schroeven van 8 uur lang en WLC gaat weer een ontzettend gave editie neer zetten op het strand van Bloemendaal, bij de strandtent van het jaar 2013, Woodstock 69.
Wegens tegenvallende kaartverkoop start Symphonica Elektronica een twee voor de prijs van één actie. Reeds gekochte tickets voor Symphonica Elektronica Sweat gelden nu als toegangsbewijs voor twee personen. Ook tickets die nu nog worden aangeschaft maken deel uit van deze actie.
Aanstaande zaterdag, 10 augustus, zal Quest4Trance haar vijfjarig jubileum vieren in het zand en wel op de unieke locatie Elements Beach in 's-Gravenzande. Met de hectische, maar vooral onvergetelijke editie van afgelopen augustus nog vers in het geheugen wil Q4T je via dit bericht alvast op de hoogte stellen over de komende editie.
Een van Europa's meest populaire openlucht feestlocaties Starbeach viert deze zomer haar twintigjarig bestaan met een 3-daags festival weekend op 6,7 en 8 september. In twintig jaar tijd hebben miljoenen mensen en duizenden dj's een onvergetelijke tijd gehad tijdens honderden evenementen op deze magische locatie.
Final info The Qontinent
donderdag 8 augustus 2013
Morgen opent de camping en dan is het een weekend lang feesten tijdens The Qontinent. Lees hier alle informatie die van belang is als je richting het Belgische Wachtebeke afreist!
KNIP
woensdag 7 augustus 2013
Deze week zien we de zin van condoomgebruik, een hongerige walvis en het bewijs dat vrouwen niet kunnen rijden. Ook lees je wat spacecake is en wat de risico's ervan zijn en natuurlijk de standaard onderdelen: foto van de week, recensies, anekdotes en een mop van de week!
Zon, zee, strand &... Passie! Haal je teenslippers maar uit de kast: zondag 1 september staat er een nieuwe editie van Passie on the beach voor je klaar! Decor voor dit zomerse event zal Beachclub Bloomingdale aan de Zeeweg (94) in Bloemendaal zijn.
Lakedance timetable en info
dinsdag 6 augustus 2013
De tropische temperaturen houden aan en naderen ook het festivalterrein van Aquabest. Het is tijd voor een knallende, en stijf uitverkochte tweede editie van Lakedance op zaterdag 10 augustus 2013. Bekijk hier de timetable, het officiële anthem en alle laatste info!
Van 18 tot en met 20 augustus wordt voor de eerste keer het driedaagse muziekfestival B.my.Lake georganiseerd. Dit nieuwe festival direct aan het Hongaarse Balatonmeer legt de focus op elektronische muziek, met name techno, tech-house, minimal en electro.
Op 25 oktober vindt de laatste reguliere editie van Oi! plaats in Paradiso. Na negen jaar smaakmakende dubstep- en grimefeesten te hebben georganiseerd gaat Oi!-oprichter Gomes zich nu richten op het uitbrengen van muziek met het eigen label Oi! Recordings.
Zaterdag 10 augustus is het weer bal in Tivoli aan de Oude Gracht Utrecht. Rauw viert de 8ste aflevering van het tienjarig bestaan met een zomerse topline-up. Uit Londen komt Duke Dumont, bekend van zijn megahit Need You (100%) featuring A.M.E..
Uit metingen van het KNMI blijkt dat Nederland zich alweer kan opmaken voor de volgende hittegolf. De oorzaak hiervan zijn de zogenaamde hardstyle/hardcore-stromingen die zich samenvoegen met de hogedrukgebieden bestaand uit early rave, oldschool en jump vanuit Zuid Europa. Deze combinatie vormt samen een hard, heet en sexy drukgebied ook wel bekend als het Freestyle Maniacs fenomeen.
30 augustus 2013
Final update Kings of Core Festival
29 augustus 2013
Tomorrow Is Now, Kid! presents Point G
Topfestivals nemen met ADE Green voortouw in verduurzamen dance-industrie
BKJN presents Frantic Frequence · The 8 hour early solo
Aanstaande zondag Mokum Parade op Magneet Festival
28 augustus 2013
Beatloverz viert vijfjarig bestaan in Sportpaleis Ahoy
Nachtduik gooit alle trossen los
Martyn 6 september in Toffler
25 augustus 2013
Crushz viert verjaardag in Highstreet
24 augustus 2013
Thera blikvanger op Summer Shock
23 augustus 2013
Latin Lovers viert achtjarig bestaan in Cruise Terminal
90's Forever · The ultimate dance xperience
22 augustus 2013
Official trailer Mysterious online
Sunglow Festival · Alle stages op een rij
B2B productions presenteert Decennium One
21 augustus 2013
Nirvana of Noise
Waanzinnig megaspektakel Industry of Love wederom in Maassilo
Gogbot 2013 met thema Erotec
20 augustus 2013
Opening tijdelijke club DOKA in Volkskrantgebouw
Footworxx slaat terug en hoe
20 Years celebration of Rotterdam Terror Corps
19 augustus 2013
Psyko Punkz showcase tijdens Amsterdam Dance Event
Kletskoek: vers van eigen deeg
Is het al weekend?
18 augustus 2013
Xstatic's 8th birtday in the Dam
17 augustus 2013
YMCGay viert tweejarig bestaan
16 augustus 2013
Sexed Up groter en harder dan ooit
15 augustus 2013
The Magic Show on Tour naar Arnhem
Armin van Buuren te gast in NTR College Tour
Kings of Core Festival: het hardste en dikste festival van het noorden
14 augustus 2013
KNIP
Op De Valrave terug met indoor Valrave Festival
Eerste editie Bass Odyssey in Worm Rotterdam
13 augustus 2013
Speciale Gabber Expo tijdens ADE 2013
Strictly Techno dit weekend in Perron
12 augustus 2013
Olaf Stuut wint Vinylized 2013
11 augustus 2013
Joey Daniel voor het eerst sinds febuari '12 weer hele nacht in Toffler
Trancefusion · Power of Elements
9 augustus 2013
Hernan Cattaneo & Nick Warren zondag op het strand
Twee tickets voor de prijs van één voor Symphonica Elektronica
Vijfjarig jubileum Quest4Trance aanstaand weekend op het strand
8 augustus 2013
Starbeach lanceert promo video en bevestigt vier nieuwe acts voor jubileumfestival
Final info The Qontinent
7 augustus 2013
KNIP
Zondag 1 september is het tijd voor Passie on the Beach
6 augustus 2013
Lakedance timetable en info
3 augustus 2013
Organisatie Balaton Sound lanceert nieuw festival aan het Balatonmeer
2 augustus 2013
Allerlaatste editie Oi! op 25 oktober in Paradiso
Achtste aflevering tienjarig bestaan Rauw in aantocht
KNMI waarschuwt dansend Nederland voor aankomend weekend