Partyflock
 
­ Nederland

Eerste editie Bass Odyssey in Worm Rotterdam

gepubliceerd door , op
Bass Odyssey
13 augustus 2013
Rotterdam is een nieuwe party rijker! Op 21 september vind de eerste editie van Bass Odyssey plaats in WORM! Bass Odyssey is een nieuw concept en is erop gericht verschillende stijlen binnen het Bass Music spectrum een thuis te geven in Rotterdam. Denk hierbij aan grime, UK bass, beats, dubstep, trap en eigenlijk alles wat niet direct in een specifiek hokje is te stoppen! Ontevreden over het huidige aanbod in hun eigen stad hebben een aantal Rotterdamse labels en initiatiefnemers de handen ineengeslagen om een nieuwe avond op te zetten met als bedoeling een vaste waarde te worden in het Rotterdamse uitgaansleven. Dit is nu dus gebeurd in de vorm van Bass Odyssey, een samenwerkingsverband van Lowriders Recordings, Mindtrick Records, Progressive Intelligence, Los Bangeles, Hybrid Kids, ANUS Records en The Beatmakers Union.

De eerste editie vind dus zoals gezegd plaats op 21 september en als main act hebben we niemand minder dan Kahn!
De man uit Bristol heeft de afgelopen jaren zijn stempel weten te drukken op de dubstep en grime scene met releases als Percy (met compagnon Neek), Badman City (Met Flow Dan) en releases op bekende labels als Deep Medi en Black Box en zijn eigen label Bandulu. Als DJ levert hij energieke sets af met een hoog dansvloer gehalte dus ze zijn erg blij om hem erbij te hebben voor de eerste editie!

In the Main room verder niemand minder dan:

Arts the Beatdoctor (Live)
Ruwedata (Lowriders)
Atiq (Mindtrick Records)
Creative & Sun O.C. (Progressive Intelligence)
Jahua (Hybrid Kids)

Beneden in het souterrain zal The Beatmakers Union in samenwerking met ANUS Records eerder op de avond een beatsessie verzorgen waar een aantal producers de uitdaging aangaan om met een aantal toegewezen samples aan de slag te gaan. Iedere producer zal er zijn eigen draai aan geven dus het is interessant om te zien wat de verschillende interpretaties zullen zijn! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor producers om hier aan deel te nemen. Lees op de Facebook pagina hoe en tot wanneer je jezelf kunt opgeven! Ook als je zelf geen beats maakt maar wel van elektronische muziek houdt is dit zeker de moeite waard om te komen checken!

De Los Bangeles crew ondersteund de beatsessie met passende beats en sounds.

Als afsluiting van de sessie zal er een optreden zijn van Arts the Beatdoctor in de grote zaal wat dan ook gelijk de kick off is voor de verdere avond. Het optreden van Arts the Beatdoctor is in het kader van zijn nieuwe release op Lowriders Recordings genaamd Lazy Thunder, LOW015 al weer.