Partyflock
 
­ Nederland

Official trailer Mysterious online

gepubliceerd door , op
Mysterious
26 augustus 2013
FeestMysterious · Behind the Mask
Datumzaterdag 14 september 2013
WinactieMysterious actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Na een compleet uitverkochte outdoor editie op het veld in De Kuip vindt op zaterdag 14 september 2013 de nieuwe editie van Mysterious plaats op de homebase: Maassilo in Rotterdam. Dit is het eerste grote feest na de zomerstop in de Maassilo.
Deze editie is omgedoopt tot Mysterious 'Behind the mask'. De organisatie verplicht niemand iets, maar het zou top zijn als iedereen zijn mooiste masker meeneemt om er extra mysterious uit te zien. Geen masker? Kom dan vroeg, want ze hebben een aantal gratis maskers klaarliggen!

Bekijk hier de officiële trailer voor Mysterious 'Behind the Mask':


Het succesconcept georganiseerd door Third Floor is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects. Iedere editie nodigt Mysterious frontman Marc MacRowland artiesten uit die de boel compleet op zijn kop zetten! Verwacht dus een spectaculaire avond!

Tijdens Mysterious zijn er vijf area's:

Mysterious mainstage (house)
Showtek, Quintino, Shermanology, Marc MacRowland, Blasterjaxx, Artistic Raw, MOTi, Roul and Doors, MC Haits, Zawdi MC, VJ Sober Industries

Tentacao (latinhouse)
Stefan Vilijn, Brian Chundro & Santos, Franklin Rodriques, Robbie Taylor, Bougenvilla, Jay Valentine, Aldair Silva, Marcello Garcia, MC Dirty B

Waarom? daarom! (urban)
Superior (3hour set), Duckface Zombies (live), DJ Dyna, Diamondspin, MC Akash

Madness basement
Secret line-Up

Foodcorner / lounge
Even bijkomen van het los gaan? Of heb je honger gekregen van al die danspasjes? Bezoek dan de vijfde area om wat te eten of uit te rusten.

Info
Parkeren kan in de directe omgeving van de Maassilo en er is een speciale female parking. Tijdens het evenement zijn er kluisjes aanwezig.

Voorverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor €17,50 via www.mysterious-event.com, www.maassilo.com & www.3rdfloor.nl

Meer informatie: www.mysterious-event.com, Facebook, Twitter, Instagram. Laat zien dat je gaat en meld je aan bij het Facebookevent.