Partyflock
 
Nieuws · februari 2012
­ Nederland
Zaterdag 3 maart 2012 zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore-evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad. Velen van jullie die deze afgelopen edities hebben bezochten, weten wat ze van deze avond kunnen verwachten. Topsfeer, supergeluid, kortom: een unieke avond.
Hard 76 in de Mezz te Breda
woensdag 29 februari 2012
Zaterdag 27 april is het zo ver, een nieuw concept zal Breda aan gaan doen: Hard 76. Het debuutfeest van Koflex Event Support! Omdat er in Breda niet veel aandacht wordt besteed aan de hardere stijlen is het een geschikt moment om hier verandering in te brengen.
Op zaterdag 10 maart staat de 013 in het teken van Happy Hardcore. De editie afgelopen oktober in de Matrixx was traditioneel volledig in de voorverkoop uitverkocht en het dak van Nijmeegse club vloog er af. Volgende week zaterdag is het tijd voor een avond vol vrolijke deuntjes en ouderwetse Happy Hardcore knallers in het Tilburgse poppodium 013. Uiteraard zijn de helden van toen allemaal aanwezig. Hier alvast het complete programma, zodat je deze avond niets hoeft te missen:
Stageplan Bizarre Festival bekend
dinsdag 28 februari 2012
Op zaterdag 17 maart zal The Sand weer dé locatie zijn voor een Hete, spannende nacht. The Sand wordt omgebouwd tot één grote fetish playroom, een speelparadijs voor volwassenen! Check het mooie stageplan hieronder om alvast in de stemming te komen.
38 Days and counting. Op 7 april doet Hed Kandi - Circus Balearica tijdens het paasweekend het Muziekgebouw aan 't IJ aan. Het belooft een legendarisch spektakel te worden met deze 'concert Hall of the 21st century' als decor. Reserve your space for this funky house circus all the way from Ibiza, want de kaarten gaan hard en een uitverkocht huis is al in zicht!
Ze zijn op dit moment heter dan heet: het Engelse duo Waifs & Strays! De twee zijn onderdeel van het label Hot Creations en zijn aanstaande donderdag te gast tijdens de special van CookieClub in AIR. Natuurlijk zijn er ook twee residents van het leukste donderdagavond feestje van Amsterdam aanwezig: Tettero en Rubix.
Nadat Metz on the Beach vorig jaar door diverse portals is verkozen tot het beste real house strandfeest van 2011 staat de eerste grote zomereditie alweer op de agenda. Op Zondag 8 juli strijkt Metz neer bij Strandclub View op de 2e Slag van Rockanje.
Oude liefde roest niet
maandag 27 februari 2012
Vorig jaar zomer vond na lang nadenken, wikken en wegen de eerste editie plaats van Oude Liefde Roest niet. Uiteindelijk bleken de juiste ingrediënten de kern te zijn voor een onvergetelijk nacht. De locatie, het geluid, het uitzinnige publiek en de artiesten, met als hoogtepunt de headliner Buzz Fuzz.
De sneeuw is geruimd en de dagen worden weer langer: de lente komt er aan. Dit brengt natuurlijk weer de nodige kriebels met zich mee. Op zondag 8 april 2012 1e paasdag laat je de Lentekriebels gaan op de beats van de beste dj's uit de scene. Grote namen als Sunnery James & Ryan Marciano en R3HAB voeren de line-up vol topartiesten aan.
Op vrijdag 2 maart vindt de vierde editie van Rara Aves plaats in de Melkweg. Rara Aves is de clubavond van de Melkweg waarbij de samensmelting van techno en electro centraal staat. Elke editie zijn er vier artiesten, van nationaal en internationaal niveau, uitgenodigd om op eigentijdse wijze deze twee muziekgenres samen te laten smelten.
De lente editie van Ratio?
vrijdag 24 februari 2012
Ratio? de residentavond in Trouw van Amsterdamse house dj Melon heeft een kleine winterslaap gehouden en niet geheel zonder resultaat. Integendeel. Op zaterdag 10 maart wordt de lente van 2012 vervroegd ingezet met Osunlade, Prommer & Barck (live) en Melon in de line-up.
Op vrijdag 2 maart komen alle Freaks weer tevoorschijn om een van hun favoriete dj's, de Spaanse Edu Imbernon, te verwelkomen. Je zou deze artiest bijna resident kunnen noemen, aangezien hij al voor de vijfde keer in AIR staat. Naast Edu Imbernon staat Grieks talent And.id op de line-up met een zeer bijzondere live act.
Amsterdam maakt zich inmiddels op om het Java-Eiland op zaterdag 19 mei in een waardig mini-Ibiza om te toveren. En wie Ibiza kent mag, terecht, grootse namen verwachten op het Pacha Festival.
Een concept dat zijn 'ground-breaking kick-off' zal beleven tijdens de viering van Koninginnenacht in Nederland. Zondag 29 april 2012 is de speciale datum waarop de eerste editie van 'Dj in concert' @ The Sand zal plaatsvinden. En met de komst van een Zweedse wereldster kunnen we nu reeds voorspellen dat deze nacht ronduit legendarisch en onvergetelijk zal worden.
De Nijmeegse feestorganisatie Nachtsport zal op 31 maart haar 1-jarig bestaan vieren in Poppodium Doornroosje en zet daarmee een stap verder. Van resident Thomas Elmore in de Oldcave naar Dominik Eulberg, van het grote label Cocoon.net en Traum, in Doornroosje. Nachtsport is er klaar voor om groot te worden.
Soixante Neuf naar Eindhoven
donderdag 23 februari 2012
Vrijdag 2 maart is het weer tijd voor het gezelligste feestje van Eindhoven Soixante Neuf. Soixante Neuf 040 is keihard en dat zal vrijdag 2 maart zeker niet anders zijn.
The Real World presents The Weekender
donderdag 23 februari 2012
Twee dagen achter elkaar feest in de Maassilo! Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2012 zal The Real World een 'Weekender' organiseren in deze bekende Rotterdamse evenementenlocatie. Onder het mom; één stad, één locatie, één weekend en twee topconcepten!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 februari 2012
Deze week in de KNIP een nieuw onderdeel namelijk de mix van de maand. Bedacht en uitgevoerd door D-Nial. Naast dit nieuwe onderdeel is er natuurlijk ook nog ruimte voor de spotlight met deze week Lau_Rel, de viral over turnen en mannen, de mop van de week, de ontdek je plekje quiz en natuurlijk nog veel meer.
Ben jij er klaar voor om in de nacht van zaterdag 14 april aanstaande je straf uit te zitten in de 'Underground Prison' en vermaakt te worden door geweldige, ervaren cipiers?
Rawmadness presents Sasha F
dinsdag 21 februari 2012
Rawmadness: het is inmiddels een begrip geworden in Bredevoort en omstreken. Sinds het begin in februari 2011, is elke editie een behoorlijk succes te noemen geweest. Dat zijn er inmiddels alweer vier en dat maakt het nu dus tijd om extra hard uit te pakken met deze speciale vijfde editie! Dat gaat gebeuren op zaterdag 7 april in de vaste 'Rawmadness-tempel' café Misterpoort te Bredevoort.
Balans weekender
vrijdag 17 februari 2012
Met een nieuw jaar, komen goede voornemens. Muziek, vrienden, familie. In het leven zelf gaat het voor Darko Esser uiteindelijk om het vinden van de juiste balans tussen een aantal van deze elementen.
Fire in the Disco invites 100% Pure
vrijdag 17 februari 2012
Op 25 februari doet de 100% Pure karavaan met wereldster Riva Starr, 2000 and One, Kaiserdisco en Madskillz de Matrixx in Nijmegen aan voor een enerverende techno, techhouse en house avond: Fire in the Disco invites 100% Pure.
Regelmatig laten bekende artiesten van zich horen tijdens Hardnoize en deze keer is dj Titan te gast. Al op 11 jarige leeftijd werd George Pinas oftewel Titan besmet met het harddance virus. Een klasgenoot verzamelde de legendarische Thunderdome cd's en live registraties en de kleine Titan droomde al snel van een dj-carriere.
Partyyyy Kicking Time
donderdag 16 februari 2012
Zaterdag 21 april wordt het eindelijk eens beestachtig knallen geblazen. Poppodium Duycker is dan namelijk het toneel van de allereerste editie van Partyyyy Kicking Time: dikke early en oldschool klappers en ouderwetse rave classics, die Hoofddorp op zijn grondvesten zullen doen schudden!
De februari editie van maandelijkse techno concept Junction zal een zeer speciale zijn: een samenwerking met Steiger. Als iemand de ware techno gedachte van de underground begrijpt en toepast zijn het de mannen van dit opkomende techno collectief wel. Na een aantal feesten op afgelegen locaties zullen zij in deze unieke combo met Junction een avond meedogenloos hard los gaan in de club!
Check hier het laatste nieuws rond het Outdoor Stereo Festival: samenwerkingen met andere organisaties, de eerste namen van de line-up en de laatste kans om een early bird ticket te scoren!
House Rockers
woensdag 15 februari 2012
Van laserschermen tot aan complete house sets die jouw hartslag een beat doet overslaan. Zonder onnodige mash-ups van Britney Spears liedjes en waar de kauwgomballen sound keihard wordt geskipped. House Rockers heeft haar imago inmiddels bewezen: een avond waar de dj ruimschoots de tijd krijgt om zijn verhaal in een waardige set te vertalen.
Hoe zou een braderie zijn waarbij je niet alleen het stof van de lampenkappen moet afblazen maar waarbij je ongedwongen los kunt gaan en smullen van royale housebeats want, er dient gedanst te worden. Plak weet ongegeneerd en ijskoud een winterse housebraderie op poten te zetten.
Voor het vierde jaar op rij vieren jullie Koninginnenacht en Koninginnedag met 8Bahn in Arnhem. Het Musispark is wederom voor twee dagen het domein van 8Bahn en gratis toegankelijk.
Helaas kwam gister het bericht binnen dat de Zalinaz in Etten-leur gesloten wordt in verband met een faillissement. Dit betekent dat het evenement The Sickest Squad Concert – Sickcore demolition helaas niet doorgaat in de Zalinaz. Confusion Events heeft snel weten te handelen en heeft het evenement op dezelfde datum kunnen verplaatsen naar de Rodenburg in Beesd.
10 Maart staat in het teken van Crazyland! Dat weet iedereen inmiddels nu! En om jullie vast voor te bereiden kan de organisatie nu al waarschuwen dat je voor een 'rehab-behandeling' deze keer zomaar wat langer moet blijven door de vele sexy zusters binnen. Mensen met een seksverslaving zijn dus gewaarschuwd!
Voor het vierde jaar op rij, zal Freshtival neerstrijken op Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede. Wat in 2009 begon als dance-festival groeide in de jaren daarna uit tot een festival vol muziek en beleving.
Free Festival Weekend 2012
maandag 13 februari 2012
Het Free Festival weekend is dit jaar op 7 en 8 juli! Sinds de introductie van dit festival als weekend is het een onverminderd succes en was het Atlantisstrand de afgelopen jaren afgeladen met uitzinnige party-freaks uit de regio, maar ook ver daarbuiten.
Together we are Harcore festival 2.0
maandag 13 februari 2012
Het langst durende hardcore-festival van Nederland staat gepland op zaterdag 19 mei in en rondom de mooie North Sea Venue te Zaandam. De bekendmaking van de eerste helft van de line-up heeft al een hoop stof doen opwaaien in Hardcore land. Hoogste tijd dus voor de andere helft!
Nog geen idee wat je dit jaar tijdens Koninginnedag gaat doen? Supersized maakt voor jou de keuze een stuk makkelijker. Op maandag 30 april staat het Oderkerkpark in Etten-Leur helemaal in het teken van de dikste beats op gebied van de harde stijlen. Check je vrienden en zet het in je agenda, want van 12:00 's middags tot 23:00 's avonds kun je in twee area's genadeloos los gaan tijdens Queensday 2012 festival.
De laatste line-up release van Hardshock Festival is die van de raw hardstyle. RAW Definition is het podium voor raw hardstyle, de meest rauwe en harde variant binnen de hardstyle scene. High Energy Events wil zijn trouwe hardstyle fans ook op dit festival een vorm van hardstyle bieden. Speciaal voor Hardshock Festival is het concept RAW Definition gelanceerd.
Love Generation
zondag 12 februari 2012
Op zaterdag 24 maart 2012 vindt de nieuwe editie van Love Generation plaats in de Maassilo in Rotterdam. Love Generation is het concept dat Beatloverz opvolgde in de Maassilo.
Swipe is niet de makkelijkste. In het 1-jarig bestaan van deze elektronische dansavond traden muzikaal zeer uiteenlopende artiesten op en stuiterde het publiek op stijlen als glitchhop, dubstep, uk funky, drum & bass en techno. De gemene deler? Vernieuwingsdrang en bass.
On the 16th of may 2012 ten years of PRSPCT madness will be hitting the Maassilo with a groundbreaking festival. In five insane area's you will witness PRSPCT's uncompromising hardness till eight in the morning. But first check out this wicked aftermovie of Prspct XL14,
Hardshock Festival brengt early rave opnieuw naar een hoogtepunt, want Oldschool Madness zal namelijk op het hoogste punt van het festival plaats vinden. In samenwerking met Eastside Underground kunnen alle early rave liefhebbers op de enigste heuvel van de Wijthmenerplas he-le-maal los gaan!
Zaterdag 31 maart is de dag dat Ex Porn Star, na 3 jaar, haar gezicht weer in het land van Fladderak en Fieterknutten durft te vertonen. Ex Porn Star voelt het Gronings publiek moeiteloos aan en heeft daarom gekozen voor een thema waarbij je je enorm thuis zult voelen; Sjonnie & Anita.
Ondanks dat het vriest dat het kraak brengt Latin Lovers zaterdag 11 februari de zomer naar één van de mooiste poppodia van Nederland: het Patronaat in Haarlem.
Hyperdome
dinsdag 7 februari 2012
Nog een paar dagen en dan is het weer de hoogste tijd om Overdinkel wakker te schudden. Een gloednieuwe editie van Hyperdome leent zich als ideale manier om dit te bewerkstelligen.
Ook in 2012 laat Fusion of Dance Festival weer van zich horen op de Wijthmenerplas te Zwolle. Na wederom een uitverkochte editie in 2011 met 15.000 bezoekers, kijkt de organisatie uit naar de editie van 2012.
Pressure: de beste house in Haarlem
zaterdag 4 februari 2012
Sinds oktober heeft Haarlem eindelijk de wekelijkse clubavond die het verdient: Pressure in Club 023! Een spiksplinternieuwe en volwassen avond met dito artiesten.
Op zaterdag 7 april wordt in de Matrixx het Paasfeest ingeluid met Exxellent Easter. Paashazen van de avond zijn: Hardwell, R3HAB, Sandro Silva, vocalist Mitch Crown, Indyana en Brian Loui John.
Beat the Bridge bijna uitverkocht
vrijdag 3 februari 2012
Beat the Bridge was op Koninginnedag vorig jaar misschien wel de grootste verrassing voor hardstyle minded Nederland.
Herinneren jullie je niet de geweldige feesten van Unique Sexycity in de oude HappydayZZ? Deze feesten waren altijd druk bezocht en stuk voor stuk grote successen. Nu komt Unique met een nieuw concept in de opvolger van de HD, de mooi vernieuwde en verbeterde Crystal Venue in Culemborg: Puzzy Deluxe – Rich Puzzys.
Escape in februari
donderdag 2 februari 2012
Ook in februari knalt de beste club van Nederland verder het nieuwe jaar in! De nieuwe zaterdag clubavond Brainwash krijgt steeds meer aanhangers en dat is niet zo gek.
Zaterdag 11 Febuari in Club Eindelijk Weer opnieuw een feest van het alom gewaardeerde Decisions-duo en dan weet je eigenlijk bij voorbaat al dat het goed zit! Maar hoewel het een nieuw concept is, is dit feest al eerder een succes geweest in Amsterdam Marcanti en dat zullen velen van jullie zich nog wel herinneren.
29 februari 2012
Zaterdag 3 maart Ravezone hardcore in Nijmegen
Hard 76 in de Mezz te Breda
Happy Hardcore in 013 bijna uitverkocht
28 februari 2012
Stageplan Bizarre Festival bekend
Kaarten voor Hed Kandi Circus Balearica in het paasweekend gaan hard
Waifs & Strays donderdag te gast op CookieClub special
27 februari 2012
Metz start 8 juli met Hardsoul zijn strandedities in Rockanje
Oude liefde roest niet
26 februari 2012
Een nieuwe dosis Lentekriebels met oa Sunnery James & Ryan Marciano
25 februari 2012
Audionite te gast tijdens Rara Aves @ klinch
24 februari 2012
De lente editie van Ratio?
Edu Imbernon terug bij Midnight Freaks in AIR
Pacha festival maakt line-up derde area bekend
23 februari 2012
Voorverkoop DJ in concert with Axwell start 27 februari
Nachtsport viert eenjarig bestaan in Doornroosje met Dominik Eulberg
Soixante Neuf naar Eindhoven
The Real World presents The Weekender
22 februari 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Underground goes to prison · get locked up
21 februari 2012
Rawmadness presents Sasha F
17 februari 2012
Balans weekender
Fire in the Disco invites 100% Pure
Een extra rauwe editie van Hardnoize The Dark Side
16 februari 2012
Partyyyy Kicking Time
Junction invites Steiger in de Sugar Factory
15 februari 2012
Laatste early bird tickets en nieuwtjes Outdoor Stereo Festival
House Rockers
14 februari 2012
WinterTeesT de enige echte Housebraderie
Eerste namen 8Bahn Night & Day Festival 2012
The Sickest Squad Concert wordt verplaatst naar de Rodenburg Beesd
13 februari 2012
Crazyland komt met te sexy zusters 10 maart
Freshtival maakt programma bekend en start voorverkoop
Free Festival Weekend 2012
Together we are Harcore festival 2.0
Supersized presenteert Queensday 2012
Hardshock Festival presenteert lineup RAW Definition
12 februari 2012
Love Generation
10 februari 2012
Dimlite met drummer Julian Sartorius naar Swipe in Tivoli
9 februari 2012
Prspct XL14 aftermovie and Prspct XL15 the Indoor Festival
Hardshock Festival presenteert lineup O.S.M.
8 februari 2012
Ex Porn Star presents Grunningse Sjonnies & Anita's
7 februari 2012
Latin Lovers pakt uit in het Patronaat in Haarlem met Roog & Erick E
Hyperdome
6 februari 2012
Fusion of Dance Festival start early-bird verkoop
4 februari 2012
Pressure: de beste house in Haarlem
3 februari 2012
Exxellent Easter 7 april in de Matrixx
Beat the Bridge bijna uitverkocht
Unique sexycity presents Puzzy Deluxe
2 februari 2012
Escape in februari
1 februari 2012
Zaterdag 11 februari het sexy zusje van Decisions in club Eindelijk Weer